Συζήτηση Βικιπαίδεια:Απονομή αστεριών

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Εννοείται ότι οι ονομασίες μπορούν να αλλαχθούν αν υπάρχουν καλύτερες ιδέες :) --Dada 23:44, 8 Ιανουαρίου 2006 (UTC)

Πρόταση[επεξεργασία κώδικα]

Τι θα λέγατε να συμπεριληφθεί και το Το Aστέρι του Xειριστή Bot; Ακόμα και οι χειριστές των bots χρειάζονται λίγη αγάπη! :P⟵Ελ Γκρέκο♔προβείτε♔ 21:41, 13 Ιανουαρίου 2020 (UTC)

@Ελ Γκρέκο: Προσωπικά συμφωνώ, υπάρχουν χρήστες όπως ο Geraki, ο οποίος έχει προσφέρει μεγάλο έργο στην Βικιπαίδεια και ως χειριστής ρομπότ. Επίσης μπορείς να στείλεις σε οποιονδήποτε χρήστη οποιοδήποτε αστέρι θεωρείς ότι με βάση την συμπεριφορά και το έργο του στο βίκι αξίζει. NikosLikomitros (συζήτηση) 21:45, 13 Ιανουαρίου 2020 (UTC)

Καλά εννοείται αυτό αγαπητέ! Βασικά απο το Gerakibot μου ήρθε η ιδέα γιατί πραγματικά κάνει πολύ δουλειά!⟵Ελ Γκρέκο♔προβείτε♔ 21:47, 13 Ιανουαρίου 2020 (UTC)

Και εγώ πιστεύω ότι αξίζει αστεράκι, το ρομπότ έχει διορθώσει πολλά πράγματα και έχει γράψει περίπου 600 σημαντικά (αλλά αυτόματα και μικρά) λήμματα για επέκταση. Και ο χειριστής του έχει αξιόλογο έργο. Και σε ευχαριστώ πολύ από καρδιάς για το αστεράκι. Καλή συνέχεια στο χρήσιμο, εποικοδομητικό έργο σου στην Βικιπαίδεια. NikosLikomitros (συζήτηση) 21:51, 13 Ιανουαρίου 2020 (UTC)

Υ.Γ. Σίγουρα φαντάζει χαζό να απονέμεις αστέρια ή να σου απονέμουν. Αλλά έτσι και αλλιώς σε αυτό το εγχείρημα κανείς δεν ανταμείβεται οικονομικά. Η μόνη ανταμοιβή μας είναι η ηθική ικανοποίηση που παίρνουμε απο το έργο μας, η εκτίμηση των συνβικιπαιδιστών μας και η συνεισφορά μας σε κάτι μεγαλύτερο απο μία απλή εγκυκλοπαίδεια! Όσο για το αστέρι μου, σου αξίζει ειλικρινά. Καλή συνέχεια και σε εσένα.⟵Ελ Γκρέκο♔προβείτε♔ 21:53, 13 Ιανουαρίου 2020 (UTC)
Εύστοχη η απάντηση σου. Προσωπικά θεωρώ ότι τα αστεράκια δημιουργήθηκαν ίσως για να υπάρχει κάτι αντίστοιχο με τα παράσημα των κρατών. Θεωρώ ότι η απουσία οικονομικής ανταμοιβής είναι ένα από τα καλύτερα πλεονεκτήματα της Βικιπαίδειας. Καλλιεργεί την αξία του εθελοντισμού. Γενικά όλη η Βικιπαίδεια είναι μια μορφή σχολείου. Όσον αφορά για τις ανταμοιβές του έργου στη Βικιπαίδεια συμφωνώ απόλυτα, προσθέτοντας ότι μια ακόμη ανταμοιβή είναι οι χρήστες που έχουν την δυνατότητα να διαβάσουν περισσότερο κείμενο γλώσσα τους και ειδικά αυτοί που έχουν ανεπαρκή γνώστη της αγγλικής ή άλλης γλώσσας πέρα από την μητρική. Σε εσένα διακρίνω μια αξιοθαύμαστη ευγένεια και μεγάλο βάρος στην ποιότητα και τη συντήρηση του εγχειρήματος. Καλή συνέχεια και σε εσένα. NikosLikomitros (συζήτηση) 22:05, 13 Ιανουαρίου 2020 (UTC)
Αυτός είναι και ο λόγος που ξεκίνησα να γράφω στην Βικιπαίδεια, η έλλειψη τόσων πολλών θεμάτων στην Ελληνική γλώσσα. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας και ο δρόμος σίγουρα είναι ατελείωτος με τις τόσες πληροφορίες που μπορούμε να παρέχουμε. Η ευγένειά μου ωστόσο πηγάζει όχι μόνο απο την καλή μου φύση αλλά και απο κάτι που είδα όταν πρωτοξεκίνησα (το οποίο είναι μόλις 4 μήνες πριν σχεδόν). Πολλοί απο τους παλιούς χρήστες έχουν μεν δώσει πολλά στην Βικιπαίδεια αλλά συγχρόνως έχουν χάσει κάπως την ευγένειά τους προς τους νέους χρήστες. Είδα πολλούς "βετεράνους" να προσβάλουν την κάθε μου αρχική προσπάθεια αλλά αυτό με ωθεί να γίνω καλύτερος. Πάνω απο όλα έχω μάθει στην ζωή μου να σέβομαι κόσμο που προσπαθεί να συνεισφέρει, πόσο μάλλον σε ένα εγχείρημα που είναι τόσο σημαντικό, απο την μία, και απο την άλλη εντελώς δωρεάν για τον καθένα που θέλει να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες. Σίγουρα έχω ακόμα πολλά να μάθω αλλά ειλικρινά σε ευχαριστώ για τα λόγια σου! Καλό σου βράδυ!⟵Ελ Γκρέκο♔προβείτε♔ 22:19, 13 Ιανουαρίου 2020 (UTC)