Συζήτηση:World Wrestling Entertainment

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Πως μπορώ να κάνω το WWE στην αναζήτηση να βγαίνει κατευθείαν εδώ;Ευχαριστώ. --Lost10 19:03, 30 Μαΐου 2008 (UTC)

Θα ξεκινήσεις ένα καινούριο άρθρο με την ονομασία WWE και θα δημιουργήσεις μια ανακατεύθυνση προς το World Wrestling Entertainment. Αν δεν γνωρίζεις πως ακριβώς μπορεί να γίνει αυτό μπορείς να διαβάσεις το Βικιπαίδεια:ανακατεύθυνση. Καλή συνέχεια --Ŧ®øüьℓغ πες το 19:28, 30 Μαΐου 2008 (UTC)

Όσοι ασχολούνται με την παρακολούθηση του αθλήματος και τη δημιουργία του εδώ άρθρου, θα μπορούσαν να το κάνουν αξιοπρεπές για Ελληνική εγκυκλοπαίδεια; Ως έχει είναι Greeklish και αν δεν το επιμεληθεί κάποιος εν ευθέτω χρόνω θα προταθεί για διαγραφή. --Ttzavaras 21:10, 9 Ιουλίου 2009 (UTC)

Κοίτα όμως δεν είναι ωραίο σαν εικόνα τα ονόματα των παλαιστών να είναι στα ελληνικά , πχ Τζον Σίνα-John Cena


Αντιγράφω από το άρθρο: "Ο Roderick James "Jess" McMahon ήταν προμότερ μπόξινγκ.Το 1926 καθώς δούλευε με τον Tex Rickard άρχισε να προμοτάρει διάφορους αγώνες μπόξινγκ σε ένα από τα διασημότερα γήπεδα του κόσμου,το Madison Square Garden."

Τι είναι "προμότερ μπόξινγκ"; Τι θα πει "προμοτάρω"; Γιατί το Madison Square Garden δεν αναγράφεται Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν; Ο μέσος αναγνώστης πρέπει να μάθει την ορολογία του αθλήματος και επιπλέον να μιλάει και Αγγλικά;; Τότε γιατί να μη μπει απευθείας στην αγγλική ΒΠ; Αυτό εννοώ με τα παραπάνω. --Ttzavarasσυζήτηση 20:29, 25 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Να διευκρινίσω, επίσης, ότι τα ονόματα πρέπει να γράφονται στα ελληνικά σύμφωνα με τους κανόνες ονοματοδοσίας. --Ttzavarasσυζήτηση 19:37, 29 Νοεμβρίου 2010 (UTC)