Συζήτηση:Sukhoi Su-35BM

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Στρατιωτική Ιστορία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Στρατιωτική Ιστορία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.


Μπορεί κανείς να μου πει πως βάζω εικόνες;;; Έχω πολύ υλικό απο τo Sukhoi και δεν μπορώ να το βάλω!!! Επίσης ευχαριστώ τον τύπο που έβαλε την εικόνα του διθέσιου. ;)

Για να ανεβάσεις εικόνες καταρχήν θα πρέπει να είναι δικές σου (να έχεις δηλαδή τα πν. δικαιώματα) για να τις διαθέσεις με μια ελεύθερη άδεια. Αν ισχύει αυτό, μπορείς να χρησιμοοιήσεις την "επιφόρτωση αρχείου" στα αριστερά συμπληρώνοτνας απαραίτητα την περιγραφή της εικόνας και διαλέγοντας μια άδεια χρήσης από το μενού (δηλαδή δηλώνοντας τους όρους χρήσης). Αν δεν υπάρχουν αυτά, δεν θα μπορούμε να τις κρατήσουμε. Δες και το σχετικό Βοήθεια:Επιφόρτωση αρχείου - Badseed απάντηση 21:10, 31 Ιανουαρίου 2008 (UTC)[απάντηση]