Συζήτηση:Nitro Radio

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Δεν σημειώνεται που εκπέμπει. Αττική?--vanakaris 09:40, 4 Δεκεμβρίου 2008 (UTC)

Η εγκυκλοπαιδικότητα του άρθρου μού φαίνεται αμφίβολη: είναι ένας σταθμούς από πολλές δεκάδες άλλους. --cubic[*]star 00:19, 5 Δεκεμβρίου 2008 (UTC)

Συμφωνώ απόλυτα. Θα πρέπει να γίνει ίσως μία συζήτηση για τα κριτήρια των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών. Άμα είναι να βάλουμε και όλους τους τοπικούς. Προσωπικά λήμμα πιστεύω ότι θα πρέπει να δικαιούνται ιστορικοί σταθμοί, με ιστορία π.χ. πριν το 1980 (?) (ή κάποιο όριο τέλος πάντων), ακόμα και σε τοπικό επίπεδο. Π.χ. ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός χρονολογικά στον Δεινανομό, να μπορεί να συμπεριληφθεί, εφόσον υπάρχουν αρκετά στοιχεία γι΄ αυτόν που να στοιχειοθετούν άρθρο. ----Lemur12 να΄στε καλά 00:24, 5 Δεκεμβρίου 2008 (UTC)

Προσωπικά πιστεύω πως εδώ η Βικιπαίδεια θα πρέπει να ξεφύγει από τα όρια των κλασσικών εγκυκλοπαιδειών. Θα ήταν καλό να έχουμε κάλυψη των δημοφιλέστερων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών. Ένα κριτήριο για το ραδιόφωνο θα μπορούσε να ήταν όσοι σταθμοί συμπεριλαμβάνονται επώνυμα στις μετρήσεις ακροαματικότητας της Focus Bari. --Ferengiμήνυμα μετά το μπιπ 07:49, 5 Δεκεμβρίου 2008 (UTC)

Και πάλι, όμως, αγαπητέ Φερένγκι, μήπως θα αδικούνταν με αυτόν τον τρόπο οι σταθμοί που δεν είναι από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη; ----Lemur12 να΄στε καλά 12:16, 5 Δεκεμβρίου 2008 (UTC)

Προφανώς οι σταθμοί που δεν υπάγονται σε έρευνες ακροαματικότητας θα εξαιρούνταν του κριτηρίου αυτού και θα κρίνονταν σύμφωνα με τα υπόλοιπα κριτήρια εγκυκλοπαιδικότητας. --Ferengiμήνυμα μετά το μπιπ 16:49, 5 Δεκεμβρίου 2008 (UTC)