Συζήτηση:Φούτμπολ Λιγκ Του

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Soccerball England.svg Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Αγγλικό ποδόσφαιρο.


Μετονομασία...[επεξεργασία κώδικα]

Γενικότερα, δε μου αρέσει αυτή η μανία εύρεσης ελληνικών αποδόσεων, αλλά εφόσον όλα τα πρωταθλήματα μπορούν να έχουν ελληνικό τίτλο, ας το δεχτούμε... Όμως, δε γίνεται να φύγει αυτό το "Του" και να βάλουμε απλά τον αριθμό "2"; Το έχουν κι άλλες ΒΠ έτσι. —ΖῷονΠολιτικόν (παρακαλῶ...) 00:05, 12 Μαΐου 2016 (UTC)

Δυστυχώς, ΖῷονΠολιτικόν, πολύ φοβάμαι πως στο μυαλό των Ελλήνων αναγνωστών του εγχειρήματος ο όρος Φούτμπολ Λιγκ 2 θα φέρνει στο μυαλό πολύ περισσότερο το (αποτυχημένο) πείραμα "αγγλοποίησης" των ελληνικών πρωταθλημάτων (πιο συγκεκριμένα στην μετατροπή Γ΄ Εθνική -> Φούτμπολ Λιγκ 2), παρά την Δ΄ Κατηγορία Αγγλίας... Βέβαια, αυτό είναι μονάχα μία άποψη... Δεν είμαι αντίθετος σε μια μετονομασία, ίσως με την διευκρίνηση εντός παρενθέσεως πχ. (Αγγλία)... Αν κι εκεί ακόμη δεν είναι καλή ιδέα, καθώς υπάρχουν διάσπαρτες ουαλικές ομάδες στις αγγλικές κατηγορίες, οι οποίες μπορεί, μεν, να θεωρούνται "βρετανικές", ωστόσο σε καμία περίπτωση "αγγλικές"... --Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 00:59, 12 Μαΐου 2016 (UTC)


Αυτό που περιγράφεις σίγουρα μπορεί να θεωρηθεί πρόβλημα. Παρόλα αυτά, δε μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι Βρετανοί και ποιος είναι τι... Εφόσον το πρωτάθλημα ανήκει στο αγγλικό σύστημα, δε μας εμποδίσει σε κάτι ο τίτλος Φούτμπολ Λιγκ 2 (Αγγλία). Στην τελική ας βάλουμε τον αγγλικό τίτλο... Δεν είναι σοβαρός τίτλος το Φούτμπολ Λιγκ Του... Πρέπει να ξεφορτωθούμε το "Του". —ΖῷονΠολιτικόν (παρακαλῶ...) 10:14, 12 Μαΐου 2016 (UTC)

Και το "β΄ ενικό" στην προτελευταία πρότασή σου... SMocking.gif --Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 10:16, 12 Μαΐου 2016 (UTC)