Συζήτηση:Φίλιππος ο Θεσσαλονικεύς

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

«Έπλεξε κι αυτός Στέφανο, όπως κι ο Μελέαγρος»... έλεος πια... και εγώ έπλεξα στέφανο την Πρωτομαγιά και οι στρατιώτες έπλεξαν στέφανον εξ ακανθών. Θα μας πεις τι εννοεί ή θα γεμίζουμε με μισές πληροφορίες; --Focal Point 10:01, 27 Αυγούστου 2011 (UTC)

Και πού ακριβώς αντιστοιχούν στο κείμενο οι συγκεκριμένες πηγές; Εμπαίζετε τον εκπαιδευτικό ρόλο της Βικιπαίδειας ε; ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 193.92.198.39 (συζήτησησυνεισφορά) 16:23, 27 Αυγούστου 2011.

Σχετικά με το "'Επλεξε..." : Μπορείτε να ρωτάτε ό,τι θέλετε αλλά καλό θα ήταν να μη προδίδετε τον βαθμό καλλιέργειάς σας.
Σχετικά με το "πού ακριβώς αντιστοιχούν..." : Λαμβανομένης υπ' όψιν της έκτασης του άρθρου και των εν γένει πληροφοριών που έχουμε για τον ποιητή, βλακωδέστερη ερώτηση δεν μπορούσε να γίνει.

Πάντως καταφέρατε να ρημάξετε το άρθρο : Για το τι συνέγραψε ακριβώς ο "και συγγραφέας" (!!) Φίλιππος πλην των επιγραμμάτων, ποιος θα κατατοπίσει τους δυστυχείς αναγνώστες που ήδη ρωτούν εναγωνίως τους εκδοτικούς οίκους ; Και δεν "Έγραψε και αυτός συλλογή επιγραμμάτων", αλλά συνέθεσε ανθολογία διαφόρων ποιητών όπως και ο Μελέαγρος, έπλεξε δηλαδή κατά μίμησίν του κι αυτός Στέφανο. Pagaeos 00:21, 27 Σεπτεμβρίου 2011 (UTC)

Δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο θα πρέπει γίνονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί προς ανθρώπους που επιθυμούν να βελτιωθεί το άρθρο. Είναι λυπηρό παράδειγμα και ελπίζω με το παρόν κείμενο να πείσω άλλους αναγνώστες ότι αποτελεί παράδειγμα προ αποφυγή και όχι προς μίμηση. --Focal Point 11:21, 1 Οκτωβρίου 2011 (UTC)