Συζήτηση:Τζαμί

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα τάξης Έναρξης κατά την κλίμακα ποιότητας.

Αλλού κι αλλού δεν σας ξεφεύγει κεραία...

Παραξενεύομαι, γιατί εγώ "παρακολουθώ" τους ανώνυμους χρήστες σε λήμματα που βρίσκω ενδιαφέροντα. Μ' αρέσει να βλέπω τις συνεισφορές τους και παράλληλα απολαμβάνω το εκπαιδευτικό κομμάτι. Ξέρετε οι ανώνυμοι συνήθως ψάχνουν για κάποιο λήμμα και έτσι καθημερινά έχω ποικιλία στα λήμματα που διαβάζω. Εσείς σε αντιδιαστολή έχετε εμμονές με τους καταχωρημένους και επώνυμους (σχετικό βέβαια) χρήστες...

{ΕΣΤΑΛΗ}

--Kassianos 22:10, 7 Αυγούστου 2006 (UTC)

Θα ήθελες να διευκρινίσεις σε ποιους αναφέρεσαι; Και τι σημαίναι "εστάλη" btw? - Badseed απάντηση 22:14, 7 Αυγούστου 2006 (UTC)

Σε όποιον επαναφέρει μανιωδώς ότι διορθώσεις και προσθήκες κάνω σε λήμματα με απώτερο σκοπό να μην αποτυπωθεί η προσωπική μου θέση, οπτική και γνώση. Απλό δεν είναι? Μιλώ ευγενικά και στον πληθυντικό.

Μπορώ να το αναλύσω και περισσότερο :) Για παράδειγμα σκέφτηκα να διαμορφώσω και να συνεισφέρω σε αυτό το άρθρο, καθώς είναι(?) μηχανική μετάφραση σε greeklish (το πιο πιθανό) από την Τουρκική ή άλλη μουσουλμανική γλώσσα. Μετά φαντάστηκα τι θα γινόταν με τους ΟΥΔΕΤΕΡΟΥΣ εδώ μέσα. Πίσσα και πούπουλα που με περίμεναν...

Επείγουσα Σήμανση Ταχείας Αφαίρεσης Λήμματος (sic!) --Kassianos 22:37, 7 Αυγούστου 2006 (UTC)

Δεν νομίζω ότι είναι αυτόματη μετάφραση. Μου φαίνεται περισσότερο ότι αποτελεί φιλότιμο πόνημα κάποιου Μουσουλμάνου που ζει στη χώρα μας και θέλει να γράψει σχετικά. Αν μπορούμε να το επιμεληθούμε στα ελληνικά θα είναι το καλύτερο, έστω και σε μια πιο σύντομη έκδοση. -- pvasiliadis  22:56, 7 Αυγούστου 2006 (UTC)
Ο Badseed αποδείχτηκε τελικά ταχυτερότερος... -- pvasiliadis  22:57, 7 Αυγούστου 2006 (UTC)
Με βάση τη Συζήτηση:Ισλάμ, μήπως η σχετική Κατηγορία θα πρέπει να γίνει Ισλάμ αντί Ισλαμισμός; -- pvasiliadis  23:04, 7 Αυγούστου 2006 (UTC)