Συζήτηση:Τάτσης Μαγγίνας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σωστό όνομα[επεξεργασία κώδικα]

Στο λήμμα Γ' Εθνοσυνέλευση Τροιζήνας το πρόσωπο αυτό αναφέρεται ως «Τάτζης». Πιθανώς το ένα από τα δύο λήμματα θέλει διόρθωση ή χρειάζεται να δημιουργηθεί ανακατεύθυνση για να μη μένει ο σύνδεσμος κόκκινος. Το αφήνω σε εσάς γιατί δεν έχω απάντηση στο ερώτημα... Atlantia 19:55, 13 Μαΐου 2010 (UTC)

ότι πει ο Φόκαλ. Αυτός είναι ο ειδικός. --Μυρμηγκάκι 21:30, 13 Μαΐου 2010 (UTC)

Οι διορθώσεις στις Εθνοσυνελεύσεις καλό είναι να γίνονται με προσοχή (ή να αποφεύγονται). Αντέγραψα εκεί τα ονόματα με την ορθογραφία των πηγών (4 σημεία αναφοράς, 4-6! ορθογραφίες). Σε προφανείς περιπτώσεις και εξώφθαλμα λάθη έβαλα [ [ σωστό (ή έστω κατά παραδοχή σωστό) όνομα | ανορθόγραφο όνομα ] ]. Σε άλλες, όπως στο Τάτζης Μαγγίνας, μπορεί να έχουμε ανακατεύθυνση. Σε κάθε περίπτωση έχω κάνει μεγάλες προσπάθειες (έχει βοηθήσει και ο Τόνυ και ο Μέρμηγκας) ώστε τα 6 ψιλοδιαφορετικά ονόματα να στέλνουν στον ίδιο κόκκινο σύνδεσμο, αφού αν δεν υπάρχει άρθρο, δεν είναι σωστό να φτιάχνουμε ανακατευθύνσεις. --Φόκαλ ο ειδικός ... τώρα... μάλιστα: Με τέτοιους ειδικούς, τι να κάνεις τους γενικούς.. 14:58, 14 Μαΐου 2010 (UTC)

δεκτόν! --Μυρμηγκάκι 18:02, 15 Μαΐου 2010 (UTC)

Σχόλιο 28-9-2016[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: νέα κοινοποίηση

Ήταν Επίτροπος στην δίκη του Καραισκάκη στο Αιτωλικό, από τους κύριους υποστηρικτές της επιβολής της θανατικής ποινής, σ αυτόν. Στην μάχη της Αραχωβας ήταν ακόλουθος του Μουστάμπεη και συνελήφθη αιχμάλωτος από τόν Καρισκάκη, ο οποίος τόν εστειλε στην Κυβέρνηση για να δικαστεί..Αν αυτού του δόθηκαν αξιώματα... ΠΗΓΗ "Καραισκάκης" Δ. ΦΩΤΙΑΔΗ Αναφορά: 85.73.222.19 08:51, 28 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)