Συζήτηση:Σύρος/Υποψήφιο Αξιόλογο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σύρος[επεξεργασία κώδικα]

Δεν υπάρχει λόγος παραμονής. Δεν έγινε αξιόλογο.--Diu (συζήτηση) 17:15, 15 Ιουλίου 2012 (UTC)

Μετά από αρκετές ώρες επεκτάσεων και επεξεργασίας, νομίζω πως το λήμμα είναι πλήρες και το προτείνω για αξιόλογο. Ίσως προστεθούν μερικά μικρά πραγματάκια ακόμη στο μέλλον, αλλά η βασική δομή θα παραμείνει ίδια.. Ιδιαίτερες παραπομπές δεν υπάρχουν μιας και οι περισσότερες πληροφορίες προέρχονται από τις ιστοσελίδες που υπάρχουν στους εξωτερικούς συνδέσμους και από προσωπικές γνώσεις πάνω στα θέματα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας! --Giannis7Syros (συζήτηση) 02:35, 30 Ιουνίου 2012 (UTC)

  • Symbol oppose vote.svg Κατά. Το άρθρο δεν έχει ούτε μια παραπομπή! Πώς ο αναγνώστης θα ελέγξει την πληροφορία, χωρίς να έχει δίπλα μια παραπομπή;; Τέτοιο λήμμα δεν μπορεί να γίνει αξιόλογο. Μαχητής της ΦωτιάςΌγκνι Κάι 06:24, 30 Ιουνίου 2012 (UTC)

Καλημέρα Giannis7Syros. Το άρθρο είναι πολύ ωραίο, αλλά δεν έχεις λάβει υπόψη σου καθόλου τα κριτήρια για να θεωρηθεί ένα λήμμα αξιόλογο. Το πιο σημαντικό από αυτά είναι οι παραπομπές μέσα στο κείμενο - in line citations. Άρα λοιπόν, όσο καλό και να είναι, με την παρούσα του μορφή, χωρίς παραπομπές, δεν έχει καμιά ουσία, ούτε καν να είναι υποψήφιο αξιόλογο. --Focal Point 09:39, 30 Ιουνίου 2012 (UTC)

Καλημέρα! Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές! Ξεκίνησα από χθες να προσθέτω παραπομπές και πηγές σε όσα τμήματα του λήμματος γινόταν χωρίς να κουράζω με επαναλήψεις. Ελπίζω να βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση.. --Giannis7Syros (συζήτηση) 06:22, 1 Ιουλίου 2012 (UTC)