Συζήτηση:Σελένα Γκόμεζ/Κριτική λημμάτων

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Κάθε κριτική θα βοηθήσει το λήμμα να γίνει καλύτερο. Όποιος πιστεύει ότι το λήμμα χρειάζεται και άλλες προσθήκες να γράψει παρακάτω που πιστεύει ότι πρέπει να γίνουν.

Aaeekkssoouullii (συζήτηση) 14:36, 27 Ιουνίου 2012 (UTC)[απάντηση]

Έχει γίνει καλή δουλειά, αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Όσον αφορά το θέμα που κυρίως σε απασχολεί, λείπει η σχέση της με το Τζάστιν Μπίμπερ και τι επιχειρήσεις έχει. Όμως, το λήμμα έχει ανάγκη από μορφοποίηση:

  • Οι τελείες είναι ενωμένες με το πρώτο γράμμα της επόμενης πρότασης.
  • Έχει μόνο 4 εσωτερικούς συνδέσμους, όλους στην πρώτη πρόταση.
  • Στις παραπομπές δεν υπάρχουν σύνδεσμοι προς τις ιστοσελίδες, ενώ όπου υπάρχουν είναι μόνο οι σύνδεσμοι (url) δεν υπάρχει μορφοποίηση των παραπομπών.
  • Δε χρειάζονται πίνακες για να παρουσιάσουν τις ταινίες που έχει παίξει με πίνακα. Δες το λήμμα Βίβιαν Λη που έχει ψηφιστεί αξιόλογο.
  • Επίσης, με τα βραβεία, δε χρειάζεται κάθε βραβείο να έχει δική του υποενότητα. Αντί ενότητα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ελληνικό ερωτηματικό (;) πριν τη επικεφαλίδα. Σε παραπέμπω ξανά στο λήμμα Βίβιαν Λη αν θες παράδειγμα.
  • Δεν είναι όμορφο να υπάρχει μια ενότητα χωρίς περιεχόμενο (Εξωτερικοί σύνδεσμοι), το λήμμα φαίνεται σα να είναι υπό κατασκευή. Αν δε βρεις εξωτερικούς συνδέσμους, χρησιμοποίησε αυτούς που έχει το λήμμα σε ξενόγλωσση έκδοση. Μη ξεχάσεις να τους μεταφράσεις.

Επίσης, χρειάζεται λίγη γλωσσική επιμέλεια (καμία μετάφραση δεν είναι τέλεια ). Τέλος, έχει πάρα πολλά ονόματα με λατινικούς χαρακτήρες. Καλό είναι να γραφούν στα ελληνικά. Το ίδιο ισχύει και με τα ονόματα των βραβείων. Ελπίζω οι παρατηρήσεις μου να βοηθήσουν στη βελτίωση του λήμματος και να πω ότι τα λήμματα για ζώντες ανθρώπους θέλουν συνεχή ενημέρωση. --C Messier 16:50, 30 Ιουνίου 2012 (UTC)[απάντηση]


Νομίζω το λήμμα είναι έτοιμο

Aaeekkssoouullii (συζήτηση) 10:59, 10 Σεπτεμβρίου 2012 (UTC)[απάντηση]