Συζήτηση:Σαμόσα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Δηλαδή τελικά το πρόβλημα ήταν γλωσσικό? Αυτό καταλαβαίνεις Μάνο από όλη τη διαδικασία αυτή? Οι αλλαγές και οι αναστροφές γίνονταν γιατί ο ένας πίστευε ότι είναι "Νεπαλέζικα" και ο άλλος "Νεπαλικά"? Η ουσία ήταν πως το Νεπαλέζικα χωρίς τη μετακίνηση έβγαζε σε κόκκινο σύνδεσμο και έπρεπε άμεσα ως δάσκαλος του σχολείου να το εξηγήσεις στον συντάκτη ή να κάνει μετακίνηση ή να το αφήσει όπως είναι και όχι να το αναστρέφει. Και έρχεσαι τώρα, το αναστρέφεις (αφού πρώτα έχεις κάνει τη μετακίνηση) και απαντάς ότι το πρόβλημα είναι δήθεν γλωσσικό, ενώ θα έπρεπε να εξηγήσεις στο συντάκτη ότι κάποιοι άνθρωποι ξημεροβραδιάζονται να διορθώνουν λάθος συνδέσμους που δημιουργούν τεράστια προβλήματα στη βικιπαίδεια...

Sotkil (συζήτηση) 09:51, 20 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Οι έμπειροι χρήστες οφείλουν να μην παγιδεύονται σε αναστροφές και να μην παρασύρουν νέους σε αυτές. Ιδίως τη στιγμή που οι αναστροφές είναι ατεκμηρίωτες στη σύνοψη επεξεργασίας, δεν υπάρχει δικαιολόγηση.   ManosHacker 00:15, 21 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Το ότι ο νέος χρήστης δεν άκουσε την οδηγία να ξεκινήσει συζήτηση (κύκλος BRD) και αντ' αυτού έκανε αναστροφή θα συζητηθεί στο μάθημα.   ManosHacker 00:27, 21 Νοεμβρίου 2014 (UTC)