Συζήτηση:Ρωσική Επανάσταση

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα τάξης Έναρξης κατά την κλίμακα ποιότητας.

Είναι ρώσικη ή ρωσική επανάσταση;

Και τα δυο χρησιμοποιούνται, αλλά ας κρατήσουμε το "ρωσική" που είναι πιο νορμάλ (κατά το αγγλική, γαλλική κουλοπου) - Badseed απάντηση 09:24, 24 Ιουλίου 2006 (UTC)

Νομίζω ότι εδώ χρειάζεται μια σελίδα αποσαφήνισης δεδομένου ότι υπήρξαν περισσότερες της μιας ρωσικές επαναστάσεις...π.χ. του 1905 Glavkos 19:36, 27 Ιανουαρίου 2009 (UTC)

Δείτε και τις σχετικές σελίδες αποσαφηνισης στις άλλες γλώσσες. Δεν νομίζω ότι είναι μεθοδολογικά σωστό να τσουβαλιάζουμε την επανάσταση του 1905, με τον Φλεβάρη του 1917 και τελικά όλα μαζί με τις εξεγέρσεις ενάντια στους Μπολσεβίκους από τις άλλες δυνάμεις που δρούσαν τότε στην Ρωσία. Μεταφέρω την συζήτηση στην Αγορά, γιατί εδώ θα ξεχαστεί και πάλιΓλαύκοςαπάντηση 20:55, 23 Αυγούστου 2010 (UTC)

Νομίζω πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα του άρθρου είναι η παντελής απουσία πηγών, οι πομπώδεις διατυπώσεις και το έντονο σε κάποια σημεία POV P.a.a 09:04, 24 Αυγούστου 2010 (UTC)