Συζήτηση:Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΣΤΟΚ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Κύπρος Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Κύπρος», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης της Κύπρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.


Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Soccerball Cyprus.PNG Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Κυπριακό ποδόσφαιρο.


Ασάφεια[επεξεργασία κώδικα]

Θα παρακαλούσα να μπει μια εξήγηση στο τί είναι ο/η/το ΣΤΟΚ... Προσωπικά, όπως και άλλοι αναγνώστες, δεν νομίζω να γνωρίζουν τί σημαίνουν τα αρχικά αυτά... Πιθανώς για μια μειοψηφία Κυπρίων χρηστών ή Ελλήνων που ενδιαφέρονται για τις χαμηλές κατηγορίες του κυπριακού ποδοσφαίρου, ναι, μπορεί να ξέρουν, αλλά εμείς όχι... Γι'αυτό τον λόγο θα παρακαλούσα να τοποθετηθεί σχετική διευκρίνηση (σύνδεσμος ή επεξήγηση εντός παρενθέσεως)... Ευχαριστώ... --Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 21:03, 7 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Πράγματι. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν... χορηγός. Μετά όμως είδα αυτό εδώ. --Estrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 21:15, 7 Νοεμβρίου 2014 (UTC)