Συζήτηση:Πρωτάθλημα Ελλάδας πετοσφαίρισης ανδρών

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Επεξεργασία Nkokkinakis[επεξεργασία κώδικα]

Ο χρήστης Nkokkinakis προσθέτει τίτλους στον Παναθηναϊκό επειδή λέει τους ανακάλυψε και τους αποδέχτηκε ο Παναθηναϊκός. Τον κάνω tag να έρθει στη σελίδα συζήτησης και να συζητήσει πριν κάνει τέτοιες αλλαγές. Όλες οι ουδέτερες πηγές και η ομοσπονδία έχουν διαφορετική άποψη. Δεν μπορεί να φτιάχνει το λήμμα έτσι επειδή το λέει μια πηγή του Παναθηναϊκού!--Tandic (συζήτηση) 22:20, 3 Μαΐου 2021 (UTC)

6 τίτλοι του Παναθηναϊκού Α.Ο.[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ κύριε, οι τίτλοι οι οποίοι επισημαίνω, βασίζονται στην ίδια επιχειρηματολογία, με τους υπόλοιπους τίτλους που δέχεται η Ομοσπονδία. Και εξηγώ. Όλες οι πηγές που έχουμε, σε όλα τα αθλήματα, για όλες τις επιτυχίες ή αποτυχίες των ομάδων, είναι από δημοσιεύματα της εποχής εκείνης. Για παράδειγμα, ποιο αποδεικτικό στοιχείο, ή πηγή, έχουμε για το πρωτάθλημα του 1930, το οποίο κατέκτησε ο Πανελλήνιος; Και πως έχουμε ενημερωθεί για τα πρωταθλήματα μέχρι τη δεκατία του 60 και 70; Στο wiki δεν υπαρχουν πηγές που να αποδεικνύουν κάτι. Όλα λοιπόν, βασίζονται σε δημοσιεύματα της εκάστοτε εποχής. Αναφέρετε ότι δε δέχεστε την επίσημη θέση του Π.Α.Ο.! Παρόλα αυτά, από την αρχή είχα βάλει ως πηγή και το βιβλίο «Και Χιλιάδες Τίτλοι», το οποίο ανα΄φερει με αποδεικτικά στοιχεία τις κατακτήσεις αυτών των τίτλων. Δε μπορώ, λοιπόν, να καταλάβω για ποιο λόγο δέχεστε κάτι χωρίς πηγή και δε δέχεστε κάτι που έχει πηγή γεμάτο με αποδείξεις; Για παράδειγμα, υπάρχει στη λίστα που έχετε δεχθεί, το πρωταθλημα του Πανελληνιου το 1926! Για ποιο λόγο δε δέχεστε αυτά που σας έχω επισημάνει; Αν θέλετε, θα είναι χαρά μου να σας στείλω, όλες τις αποδείξεις, που δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός Α.Ο., έχει κατακτήσει άλλους 6 τίτλους. Κι άν δε δέχεστε αυτόν του 1921 (που μπορούμε να το συζητήσουμε), δεν υπάρχει κανείς λόγος να μη δεχθείτε τα υπόλοιπα, τα οποία ήταν 100% Πανελλήνια πρωταθλήματα! Θα ήθελα, παρακαλώ, το σχόλιό σας επί τούτου.

Στην Ομοσπονδία, έχουμε επικοινωνήσει για το θέμα αυτό, αλλά σοβαρή απάντηση, δεν έχουμε λάβει ακόμα. Προφανώς για την Ομοσπονδία, αυτό είναι ένα θέμα, μη άξιο για να ασχοληθεί κάποιος. Έτσι όμως, διαιωνίζονται ανακρίβειες και λανθασμένες ενημερώσεις. ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Nkokkinakis (συζήτησησυνεισφορά) 10:31, 4 Μαΐου 2021 (UTC).

Nkokkinakis Μέσα στο λήμμα υπάρχουν αρκετές παραπομπές για να πω κάτι παραπάνω εγώ. Το βιβλίο «Και Χιλιάδες Τίτλοι» το έχω δει. Είναι απαράδεκτο. Ημιτελείς πηγές, παραποιημένες και κατασκευασμένες κατά τα πιστεύω αυτών που το έγραψαν. Το πρωτάθλημα του 1944 είναι το μόνο λάθος της ομοσπονδίας. Ήταν ένα πρωτάθλημα Αθηνών και το πήρε ο Παναθηναϊκός. Δεν ήταν όμως πανελλήνιο σε καμιά περίπτωση. Μπορείτε για αυτά τα 6 πρωταθλήματα που λέτε να φέρετε πηγές. Αν είναι αξιόπιστες και πλήρεις θα μπουν. Ελπίζω και άλλοι χρήστες να σας πουν τη γνώμη τους.--Tandic (συζήτηση) 14:00, 4 Μαΐου 2021 (UTC)
Tandic Από όσο γνωρίζω η παρακάτω φράση, δικαιώνει τα τεκμήρια και τα αποδεικτικά του βιβλίου «Και Χιλιάδες Τίτλοι», που εσεις θεωρείτε ως απαράδεκτο. Η φράση που ανέφερα είναι η εξης: «Ως πηγές για τεκμηρίωση αθλητικών λημμάτων αναγνωρίζονται μόνο οι επίσημες των ομοσπονδιών και οι πρωτογενείς μαρτυρίες από εφημερίδες,βιβλία ή περιοδικά,αρκεί να μπορούν να διαβαστούν ολόκληρες και να είναι ορατές στον αναγνώστη.»

Για το 1944 για παράδειγμα, χαίρομαι που δέχεστε την κατάκτηση του τροπαίου από τον Παναθηναϊκό, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε το καθεστώς του πρωταθλήματος αυτού. Τότε οι ομάδες χωριζόντουσαν σε Α' κατηγορια και Β' κατηγορία. Τα πρωταθλήματα των ομάδων που συμμετείχαν ως Α' κατηγορία, δεν είναι ούτε τοπικά, ούτε Κέντρου, αλλά Πανελλήνια. Το 1944 στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 16 ομάδες (!!!) οι οποίες ήταν Α' κατηγορίας. Όταν έληξε το πρωτάθλημα η εφημερίδα «Ακρόπολις», στις 9 Ιουλίου του 1944 αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ομάς του Παναθηναϊκού, ανεδείχθη πρωταθλήτρια βόλλεϋ-μπωλ επιβληθείσα του Πανελληνίου με 15-12, 15-13». Το πρωτάθλημα εκείνο, ήταν σαν να λέμε σήμερα η Α1. Όσες ομάδες ήταν Α' κατηγορίας, συμμετείχαν κανονικά. Ο διαχωρισμός Α και Β κατηγορίας για τις ομάδες, αναφέρεται ξεκάθαρα στα δημοσιεύματα της εποχής! Αλλα ας υποθέσουμε ότι για κάποιο περίεργο λόγο, δε δέχεστε ότι το πρωτάθλημα Α κατηγορίας, δεν είναι Πανελλήνιο. Για ποιο λόγο δεν δέχεστε τα πρωταθλήματα του 1951, 1952, 1959 και κυρίως του 1960; Ειδικά στο τελευταίο, ο Παναθηναϊκός ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής Κέντρου στην Αθήνα και μετά από αρκετές αναβολές, ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη, μαζί με το Παγκράτι για να παίξουν στους ημιτελικούς με τις εκει 2 τοπικές πρωταθλήτριες ομάδες (Ηρακλής και ΧΑΝ Θεσσαλονίκης). Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στον τελικό, αντιμετωπίζοντας το Παγκράτι και κερδίζοντάς το με 3-1, κατακτά το Πρωτάθλημα Ελλάδος. Πάλι κι εδώ, έπαιζαν ομάδες που ήταν Α κατηγορίας. Αυτό ήταν το σύστημα. Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα «Αθλητική Ηχω» στις 30 Μαΐου του 1961 αναφέρει χαρακτηριστικά «Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλλεϋ, νικήσας και το Παγκράτι». Ο λόγος που έγινε το 1961 και όχι το 1960, ήταν λόγω των συνεχόμενων αναβολών. Για όλα τα παραπάνω, υπάρχουν αποκόμματα, καθαρά και ευανάγνωστα. Το θέμα δεν είναι οπαδικό. Είναι καθαρά αθλητικό. Και ναι, είμαι Παναθηναϊκός, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, λέγοντας ανακρίβειες ή ψεμματα, απλά για τις... «εντυπώσεις». Όταν δέχεστε αποκόμματα από εφημερίδες για διάφορες επιτυχίες, είναι σωστό να γίνεται και για τα υπόλοιπα αποκόμματα που βγαίνουν στη δημοσιότητα. Δεν υπάρχει καμία λογική να κρατάτε τα μεν και όχι τα δε. Επαναλαμβάνω, ότι του Πανελληνίου (1926) που το έχετε στη λίστα σας, ποια πηγή σας έκανε να το αφήσετε ως «δεκτό»; Ζητώ συγγνώμη για το «σεντόνι», απλά ήθελα να αναλύσω τη σκέψη μου. Σας ευχαριστώ πολύ και είμαι στη διάθεσή σας.ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Nkokkinakis (συζήτησησυνεισφορά) 15:58, 4 Μαΐου 2021 (UTC).

Τα πρώτα πρωταθλήματα από το 1924-1926 γίνονται με συμμετοχή ομάδων της Αθήνας και παράλληλα στη Θεσσαλονίκη διεξάγονται άλλα πρωταθλήματα από τη ΧΑΝΘ με την έγκριση του ΣΕΓΑΣ. Το 1925 ο Πανιώνιος ξεκινά πρωταθλήματα Αθηνών τα οποία συνεχίζονται μέχρι το 1933 με την άδεια του ΣΕΓΑΣ.

Το 1928 γίνεται το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο περιθώριο των αγώνων στίβου και μέχρι το 1935 δεν υπάρχει κάποιο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Από το 1936 ως 1940 γίνονται πανελλήνια πρωταθλήματα.

Το 1944 γίνεται πρωτάθλημα με ομάδες από την Αθήνα . Το πρωτάθλημα αυτό βέβαια δεν είναι πανελλήνιο αλλά πρωτάθλημα κέντρου. Συμμετείχαν οι: ΠΑΟ, Πανελλήνιος, Εμποροϋπάλληλοι, Ιωνικός, Νέοι Βύρωνος, Τρίτων και ο Όμιλος Αντισφαίρισης.

Το 1945 χωρίζονται τα πρωταθλήματα Αθήνας- Πειραιά και την Α' και Β' κατηγορία αποτελούν οι ομάδες των Αθηνών μέχρι και το 1951.

Η εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ στις 10/6/51 αναφέρει ότι το πρωτάθλημα 1951 ήταν Αθηνών. Από το 1951 και μετά ως το 1968 που δημιουργήθηκε η εθνική κατηγορία ενώνονται τα πρωταθλήματα Αθηνών-Πειραιώς. Το 1952 το κατακτά ο Παναθηναϊκός το 1953 ο Τρίτων, το 54,55,57,58 ο Εθνικός, το 56 το Παγκράτι και το 59,60 ο Παναθηναϊκός.

Το 1960 δημιουργείται το καταστατικό για να ξεκινήσει το Βόλεϊ σε πανελλήνιο επίπεδο.

Στο ΕΘΝΟΣ στις 2/1/1962 αναγράφεται πως ο Πανελλήνιος είναι ο πρώτος μεταπολεμικός πρωταθλητής Ελλάδος στο Βόλεϊ για το έτος 1961.--Tandic (συζήτηση) 16:51, 4 Μαΐου 2021 (UTC)

Tandic Όλα τα παραπάνω, από που προκύπτουν; Τα θεωρείτε δεδομένα από ό,τι καταλαβαίνω. Και θα ρωτήσω. Από που τα θεωρείτε δεδομένα; Μήπως από τα δημοσιεύματα της εποχής; Αν ναι, τότε γιατί δε δέχεστε και τα αντίστοιχα που αποδεικνύουν ότι (για παράδειγμα), το πρωτάθλημα του 1960, έγινε κανονικότατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με τις ομάδες της Α' Κατηγορίας και συναγωνσίτηκαν οι πρωταθλητριες ομάδες των τοπικων πρωταθληματων Αθηνας και Θεσαλλονίκης, που ήταν στην Α' Κατηγορία; Η εφημερίδα «Αθλητική Ηχώ» στις 30 Μαΐου του 1961 αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Πανελλ΄ηνιο Πρωτάθλημα Βόλλεϋ, νικήσας και το Παγκράτι»! Ήταν οι τελικοί που έλαβαν χώρα στη Θεσσαλονίκη.

Τα παραπάνω που στείλατε, δεν είναι απάντηση στις ερωτήσεις που σας θέτω. Για να είμαστε λοιπόν ακριβείς σε αυτά που συζητάμε, θα πρέπει να έχουμε έναν κοινό παρανομαστή. Τα δημοσιεύματα! Επαναλαμβάνω, ότι δεν έχει καμία λογική, να δέχεστε κάποια δημοσιεύματα και όλα τα υπόλοιπα να τα θεωρείτε «λάθος». Τα στοιχεία που έχετε για το 1944, είναι λάθος! Συμμετείχαν 16 ομάδες και 7 όπως ισχυρίζεστε. Πιο συγκεκριμένα οι ομάδες αυτές ηταν οι εξης: Παναθηναϊκός, Τρίτων, Πανιώνιος, Α.Ο.Ν.Σ Μίλων, Αθηναϊκός, Ιωνικός, Α.Ε.Κ., Σπόρτινγκ, Πανελλήνιος, Έσπερος, Όμιλος Αντισφαίρισης Αθηνών, Ένωση Εμποροϋπαλλήλων, Ηρακλής Κοκκινιάς, Νέοι Βύρωνος, Παγκράτι και Α.Ο.Π. Φαλήρου. Και είναι Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, γιατί ήταν όλες οι ομάδες που ήταν στην Α' Κατηγορία του ελληνικού βόλλεϋ. Δε γίνεται να υποστηρίζεται κάτι από το wiki και να είναι ανακριβές και χωρίς καμία παραπομπή και να διαιωνίζουμε χωρίς τεκμήριο. Αυτό λοιπόν, με το 1944, είναι ένα δείγμα ελλειπούς ενημέρωσης, που διαιωνίζεται λανθασμένα. Η πρόοδος είναι όταν μπαίνουν στην εξίσωση νέα στοιχεία και τα οποία οφείλουμε όλοι να τα δεχόμαστε, αν θέλουμε να είναι σωστή και αντικειμενική η ενημέρωση. Τουλάχιστον αυτό θεωρώ εγώ ως σωστό. Αν έχετε αντίθετη άποψη, είμαι στη διάθεσή σας για να το συζητήσουμε. Επίσης το 1958 πραγματοποιήθηκε και το 1ο κύπελλο στο βόλλεϋ ανδρών. Το οποίο κατέκτησε ο Παναθηναϊκός. Αν σας ενδιαφέρει, μπορώ να σας στείλω όσα στοιχεία επιθυμείτε. Είναι καταγεγραμμένα στοιχεία από εφημερίδες της εποχής (Αθλητική Ηχω, 26 Φεβρουαρίου 1959). Επίσης στο πρωτάθλημα του 1951, υπάρχει αναφορά από την εφημερίδα «Αθλητισμός της Ελλάδας» στις 9 Ιουνίου του 1951, ότι ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα. Οι αγώνες Α' κατηγορίας, ήταν ό,τι καλύτερο υπήρχε στο βόλλεϋ, Πανελλαδικώς. Δε μπορούμε λοιπόν, να μη λαμβάνουμε υπόψη αυτά τα στοιχεία. Ιστορικά και αθλητικά! Αναμένω τις παρατηρήσεις σας έτσι ώστε να βρούμε μία άκρη. Ευχαριστώ. ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Nkokkinakis (συζήτησησυνεισφορά) 20:44, 4 Μαΐου 2021 (UTC).

Διακρίνω ένα εκνευρισμό. Πηγές πάντως δε βλέπω. Εγώ σας παραθέτω:
Αυτό εδώ: ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
κι αυτό
κι αυτό
κι αυτό
κι αυτό
κι αυτό
Για την ώρα. Σας είπα πως όποιος άλλος θέλει μπορεί να βοηθήσει. Ας περιμένουμε.--Tandic (συζήτηση) 21:24, 4 Μαΐου 2021 (UTC)

:Tandic Εγω πάλι διακρίνω επιλεκτική ευαισθησία και γνώση. Καμία απάντηση για αυτά που σας ρώτησα και αυτό αρχίζει να με ενοχλεί. Θέλετε διάλογο με στοιχεία ή όχι; Το γεγονός ότι μου στέλνετε το site του Εθνικου ΓΣ ως στοιχείο και δε δέχεστε την επίσημη καταγραφή των τίτλων από το επίσημο site του Παναθηναϊκού, σας εκθέτει. Ο εκνευρισμός μου, υπάρχει διότι, αδικείτε και μηδενίζετε τα όποια στοιχεία κατά το δοκούν, χωρίς την παραμικρή εξήγηση. Σας παραθέτω, εφημεριδες, ημερομηνιες, καταγραφή επί λέξει των αρθρων, αλλά για κάποιο λόγο τα θεωρειτε... «απαράδεκτα»! Άλλα όμως, που δεν έχουν καμία υπόσταση, τα θεωρείτε σωστά! Φοβερά πράγματα... Μου στείλατε links του Εσπερου και του Εθνικου και του Παναθηναϊκού, δε σας καλύπτει! Μου στείλατε link της Volleyleague, που αναφέρουν για το 1944 ως πρωταθλητη τον Πανελλήνιο, ενω εσεις ο ιδιος συμφωνησατε οτι πρωταθλητης ήταν ο Παναθηναϊκός! Αρα το link της Volleyleague, εχει λάθη! Παρόλα αυτά το χρησιμοποιείτε ως αποδεικτικό! Παράλληλα το site της Volleyleague, αναφερει ρητα ως ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ μεχρι το 1969. Εσεις παλι όχι! Αποφασίστε επιτέλους! Θέλετε ή όχι, να είναι αντικειμενική η ενημέρωση από το wiki; Οριστε και ένα από τα πολλά αποκομματα που πιστοποιούν την αλήθεια και όχι τις φήμες από sites:Κείμενο με μεγάλους χαρακτήρες

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Παναθηναϊκός, στο Πανελλήνιο Τουρνουά (Πρωτάθλημα) 1960 στη Θεσσαλονίκη

ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Nkokkinakis (συζήτησησυνεισφορά) 07:30, 5 Μαΐου 2021 (UTC).


Πρωταθλητής Ελλάδος το 1961 ήταν ο Πανελλήνιος. Η φωτό με το απόκομμα που βάλατε λέει Πανελλήνιο τουρνουά βόλεϊ που έληξε χθες (ΗΜ. 3-5-61). Δεν λέει πουθενά Πρωταθλητής Ελλάδος ο Παναθηναϊκός. Βάλατε ψεύτικη λεζάντα με τα δικά σας συμπεράσματα. Παρακαλώ να την αλλάξετε αλλιώς θα το κάνω εγώ. Και στο εξής να γράφετε ότι λένε τα αποκόμματα κι όχι ότι σας βολεύει.--Tandic (συζήτηση) 07:57, 5 Μαΐου 2021 (UTC)

Σχόλιο Είδα ότι το ανεβάσατε στα Commons με τίτλο: απόδειξη ότι ο ΠΑΟ είναι πρωταθλητής Ελλάδας 1960, ενώ η εφημερίδα γράφει ότι είναι τουρνουά που έληξε στις 3 Μάη 1961!!!. Εύγε. Η συζήτηση μαζί σου σταματά εδώ. Με χρήστες που γράφουν ψέματα δεν θέλω να έχω καμιά σχέση.--Tandic (συζήτηση) 08:11, 5 Μαΐου 2021 (UTC)

:Tandic Αγαπήτε κύριε ανώνυμε, είναι μεγάλη προσβολή να με αποκαλείτε ψεύτη, όταν από ό,τι φαίνεται είστε ημιμαθής. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε (όπως σας προέγραψα) το 1960 και τελείωσε το 1961, λόγω των συνεχών αναβολών! Εξ ου και το φύλλο της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Και για να δειτε ποιος ειναι ο ψεύτης, σας παραπέμπω στην ψηφιοποιημένη μορφή του συγκεκριμένου φύλλου. Πηγαίνετε στην 4η σελίδα, στη μέση της αριστερής κολώνας του άρθρου και μετά δέχομαι τη συγγνώμη σας! Είστε τουλάχιστον προκλητικός, να χαρακτηρίζετε όποιους διαφωνούν μαζί σας! efimeris.nlg.gr/ns/pdfwin.asp?c=124&dc=30&db=5&da=1961 (Εφημερίδα Μακεδονία, Πρωταθλητής ο ΠΑΟ στο βολλευ, σελίδα 4, κάντε το copy/paste από εδώ γιατι με http, δε δουλεύει)! ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ αναφέρει αγαπητέ! Παραπομπές δε θέλετε λοιπόν; ΟΡΙΣΤΕ! Για να σας δω τώρα! Και επίσης, μου παραθέτε links με μηδενική τεκμηρίωση, τη στιγμή που σας έχω παραθέσει δεκάδες ντοκουμέντα. Δέχομαι ότι δε θέλετε την όποια συνομιλία μαζί μου, διότι δε μπορείτε να αντικρούσετε τα ντοκουμέντα που σας παραθέτω και μάλλον είσαστε σε δύκολη θέση. Βλεπω λοιπόν, ότι ενοχλείστε και αρχίσατε να γράφετε στον ενικό. Εχω μάθει να σέβομαι τον συνομιλητή μου, ασχέτως αν εκείνος, ρίχνει το επίπεδο. Στην ουσία λοιπόν. Το site του Έσπερου και του Εθνικού, είναι ντοκουμέντα και οι εφημερίδες όχι; Ή το αντίστοιχο site του Παναθηναϊκού; Έχετε κάποιο πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό και είσαστε τόσο εκνευρισμένος; Αναμένω την απάντησή σας και τη συγνώμη σας! ΥΓ: Για ό,τι γράφω, υπάρχει τεκμηρίωση και ντοκουμέντα! Όχι φήμες και διαινωνιζούμενες ανακρίβειες. ΥΓ1: Ακόμα δε μου έχετα απαντήσει στο πως και θεωρείτε το site της Volleyleague εγκυρο, τη στιγμή που αναφέρει ότι προπολεμικά υπήρχαν ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ και δεν τα δέχεστε όταν κάποια από αυτά τα κέρδισε ο Παναθηναϊκός;

Δεν σας είπα ψεύτη. Είπα ότι λέτε ψέματα. Η διαφορά είναι ότι όλοι μπορούν να πουν ψέματα όταν δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν, άρα λένε ψέματα λόγω μειωμένης αντίληψης. Οι ψεύτες το κάνουν σκόπιμα. Στο προκείμενο. Διόρθωσα τη λεζάντα του αποκόμματος. Εκτός των άλλων, αν προσέξατε, οι αγώνες έγιναν πρωϊ και απόγευμα της Κυριακής 2 Μάη 1961. Ο ΠΑΟ νίκησε το Παγκράτι το πρωί και το βράδυ τον Ηρακλή. Η ΧΑΝΘ νίκησε τον Ηρακλή το πρωϊ και έχασε από το Παγκράτι το βράδυ. Πως έγινε τελικός ΠΑΟ-Παγκράτι που λέτε!!! Έπειτα ο ΠΑΟ δεν έπαιξε καν με τη ΧΑΝΘ!!! Με αυτήν δεν θα έπρεπε να παίξει στον τελικό? Αφήστε κύριε Κοκκινάκη. Προτείνω να πάρετε τα βιβλία και χιλιάδες τίτλοι και να ταϊσετε χιλιάδες ψάρια πετώντας τα στη θάλασσα.--Tandic (συζήτηση) 11:45, 5 Μαΐου 2021 (UTC)

:Tandic Εκτός από ψεύτη, με λέτε και μειωμένης αντίληψης! Επειδή δε δέχομαι παρατηρήσεις από τον κάθε «πουθενά» ανώνυμο, που δεν ξέρει το παραμικρό, αλλά έχει άποψη για το κάθε τι, θα σας πω ότι, η «εξουσία» που έχετε στο wiki αλλάζοντας φασιστικά, ό,τι δε θέλετε, δείχνει περίτρανα το απύθμενο κόμπλεξ ημιμάθειας που έχετε. Και προφανώς έχετε μεγάλο κόμπλεξ με τον Παναθηναϊκό. Είμαι σίγουρος, ότι θα έχετε κακές εμπειρίες από τον Παναθηναϊκό και σας κυνηγάνε ακόμα, στην ψυχολογία σας! Για αυτό, καλό είναι να διαβάζετε σωστά αυτά που βλέπετε μπροστά σας, να μάθετε να ερευνάτε και να μάθετε να δέχεστε διαφορετικές απόψεις, από τις ήδη κολλημένες που έχετε στο μυαλό σας. Τελικά, είπα ψέμματα για την ημερομηνία που εσεις εννοήσατε οτι έκανα «κολαζ»; Γιατί δεν απαντάτε; Προφανώς σας πονάει η αλήθεια! Αν έχετε τα κότσια παραδεχθείτε το. ΕΠίσης παραδεχθείτε ότι είναι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ! Όπως και των υπολοιπων, που εσεις χρεωνετε ως «Πανελληνιους Τίτλους», αλλα του Παναθηναϊκού σας κάθονται στο λαρύγγι σας. Πανελλήνιο Τουρνουα άνωνυμε! Ζητησατε παραπομπές. Σας εστειλα. Ζητησατε στοιχεια. Σας έστειλα! Εσεις δεν κανετε τιποτα, παρα μόνο σβήνετε μονίμως ό,τι σας ενοχλει. Αληθεια, τι ομαδα είσαστε; Τέλος, οι αγώνες που έγιναν για το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ (Πρωταθλημα δηλαδη, για όσους δεν καταλαβαινουν τη λεξη), έληξαν τη Δευτέρα το πρωι! Το ρεπορταζ αναφέρει οτι την Κυριακή το απόγευμα έγιναν ο ΠΑΟ νίκησε στον ημιτελικο τον Ηρακλη και τη Δευτερα στον τελικό, το Παγκρατι! Για αυτό, ΜΑΘΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ κ αν εχετε τα κότσια, παραδεχθείτε ότι είστε παντελώς ΑΣΧΕΤΟΣ με αυτα τα θεματα, ή απλά το κόμπλεξ σας, δε σας αφήνει να διαβάζετε ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Κάντε μου τη χάρη λοιπόν και μην κάνετε υποδείξεις ως κλασικός ελληνάρας ημιμαθής του καφενείου και ασχοληθείτε με κάτι άλλο! Για το καλό και την αξιοπιστία του wiki τουλαχιστον. Γιατι η δική σας αξιοπιστία, είναι υπό του μηδενός!

Δεν είπα ότι έκανες κολάζ. Είπα ότι έβαλες ότι ήθελες στη λεζάντα. Λέει πουθενά ότι ο ΠΑΟ πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδας? Λέει πουθενά 1960? 3 Μάη 1961 έχει ημερομηνία! Έπαιξε με τη ΧΑΝΘ? Από που ως που συμπεραίνεις εσύ ότι αυτό το τουρνουά είναι και πρωτάθλημα Ελλάδας? Και που είναι τα άλλα στοιχεία που λες? Ένα έστειλες και αποδείχθηκε φόλα. Ούτε για τελικό λέει. Τι Σαββάτο βράδυ, τι Κυριακή πρωϊ που λέει και το τραγούδι! Που γράφει για τελικό? Πουθενά! Φέρε κάτι ποιο αξιόπιστο αν έχεις, αλλιώς μην το κουράζουμε.--Tandic (συζήτηση) 19:19, 5 Μαΐου 2021 (UTC)


:Tandic Το «πιο» αξιόπιστο, γράφεται με «Ι» και όχι «ΟΙ». Πόνεσαν τα μάτια μου! Συνεχίζω λοιπόν. Τα στοιχεία, είναι σαφή και ενώ στην αρχή τα ειρωνευτήκατε, είδατε ότι τελικά σας εξέθεσαν. Ως «και καλα» Πουαρώ, βγάλατε το φοβερό συμπέρασμα ότι κάτι τρέχει με το απόκομμα, χωρίς όμως να κατανοήσετε ούτε στο ελάχιστο τι έγινε. Βλέποντας τώρα τη μπαρούφα σας, συνεχίζετε με στιχάκια και ημέρες, γεμάτος ειρωνεία. Κυριακή οι ημιτελικοί, (ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ το τονίζω), Δευτέρα ο ΤΕΛΙΚΟΣ! Ποιος; Ο ΤΕΛΙΚΟΣ! Οπως γινεται ΠΑΝΤΑ! Το οτι το παίζετε βλάκας, δε σημαίνει ότι είστε, απλά μειώνετε από μόνος σας τον εαυτό σας. Κρίμα δεν είναι; Εκτός αν είστε! Όπως σας έχω στείλει προ πολλου, τα στοιχεία που αποδεικνύουν για ποιο λόγο η τελική φάση έγινε στον Μάιο του 1961 και όχι μέσα στο 1960, έτσι και τώρα θα σας στείλω άλλο ένα στοιχείο, που με μεγάλη αγωνία, θα περιμένω να δω, τι άλλο ευφάνταστο θα βρειτε. Είναι από την εφημερίδα Αθλητική Ηχω, εκείνης της ημέρας και χρονιας.

Το εξώφυλλο της «Αθλητικής Ηχους» που αποδεικνύει τον Πανελλήνιο Τίτλο του Π.Α.Ο., στο βόλλευ.

Ακόμα περιμένω απαντήσεις για το τι θεωρείτε έγκυρο και τι όχι. Βαζετε sites, σας βαζω κι εγω. Αλλα δεν τα δεχεστε. Θέλετε αποκόμματα; Τα εχετε αλλα παλι δεν τα δεχεστε. Σας στελνω τωρα πρωτοσελιδο, ειμαι σιγουρος οτι παλι δε θα το δεχθείτε. Να ξέρετε λοιπόν, ότι όσες φορές θα μου σβήνετε αυτά που ανεβάζω, άλλες τόσες θα το ξανακάνω. Με φασιστικές μεθόδους «αποφασίζουμε και διατάσουμε» επειδη απλά έχετε ψυχολογικά με τον Παναθηναϊκό, δε θα ασχοληθώ άλλο. Τα σέβη μου και καλή συνέχεια. Οσοι κανουν τον κοπο και δουν τη συζητήση μας, είναι δεδομένο ότι θα δουν εναν ανωνυμο, να προσβάλλει, να σβηνει στοιχεια και να στελνει ως αποδεικτικα κάποια τυχαία sites, και απο την άλλη, κάποιον αλλον, που μιλαει με κόσμιο τρόπο, με στοιχεία και επι λέξει άρθρα που αποδεικνύουν τα γραφόμενά του. Εχετε θεοποιήσει το site του Εσπερου και του Εθνικου και δε δεχεστε του ΠΑΟ! ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ... ΥΓ: Και μην ξεχάσω. Το απόκομμα που αναφέρει τους αγώνες είναι η τελική φάση. Μη με προκαλέσετε, να σας στείλω τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι 2 πρώτες των πρωταθλημάτων των Κέντρων, έπαιξαν σε αυτούς τους αγώνες, γιατί πάλι θα χάσετε τον ύπνο σας. Αυτές οι 4 ομάδες, ήταν οι 2 πρώτες από το Πρωταθλημα Κέντρου της Αθηνας και 2 πρώτες από το αντίστοιχο της Θεσσαλονίκης ΥΓ2: Για τις 16 ομάδες του 1944, δεν είδα να σχολιάζετε κάτι... Μήπως θέλετε και από αυτά αποκόμματα ή θέλετε να σταματήσω εδω;


Καλά έγραψα το πιο αξιόπιστο, ποιο αξιόπιστο!!! Πως πιάστηκα έτσι ανορθόγραφος ρε παιδί μου? Κατά τα άλλα. Αυτά που γυροφέρνεις και κλωθογυρίζεις είναι ΕΔΩ. Η πηγή! Ο ίδιος ο Α. Μπενόγλου. Τι το κουράζεις? Δες και το δούλεμα που τρώει στα σχόλια.
Λοιπόν Ν.Κοκκινάκη . Αυτά δε στέκουν πουθενά. Εκτός των άλλων αποτελούν πρωτότυπη σύνθεση κι οπαδική έρευνα, οπότε απορρίπτονται αυτομάτως από τη ΒΠ. Δεν μου αρέσουν οι πολιτικές και τις απεχθάνομαι, αλλά με κούρασες. --Tandic (συζήτηση) 22:27, 5 Μαΐου 2021 (UTC)

:Tandic Πολτική κάνετε εσείς με τη φασιστική σας λογική! Όταν δε μπορείτε να αντικρούσετε όλα αυτά τα στοιχεία, επικαλείστε τον κ. Μπενόγλου και τα σχόλια στο... sdna! Πόσο ασόβαρος μπορεί να είστε; Τα μόνα σας επιχειρήματα, είναι να μεταφράζετε ελληνικά άρθρα, σε λάθος ελληνικά (!!!), να με παραπέμπετε στο site του Εσπερου και του Εθνικού (ενω του ΠΑΟ, σας χαλαει) και στα σχόλια του κάθε καμμένου στο sdna! Αν έχετε θέμα με εκείνον, ποσώς με ενδιαφέρει. Τα στοιχεία που σας έχω παραθέσει είναι και εκτός βιβλίου «Και Χιλιαδες Τίτλοι». Το εξώφυλλο της ΗΧΟΥΣ, μάλλον σας έκατσε στραβά. Τέλος, ποιος είστε εστείς που θα πείτε το τι θα μπει στη ΒΠ και τι όχι; Ποιος σας ορίζει; Στην τελική, ποιο ειναι το ονοματεπώνυμό σας. Αν σας κούρασα, ειλικρινά, δε μ' ενδιαφέρει. Μην ασχολείστε. Σε ΚΑΜΙΑ ερωτηση, δεν εχετε απαντησει! Σε ένα στοιχείο που απαντήσατε, γελάσανε και τα πληκτολόγια, με την ερμηνεία που δώσατε.

:Tandic Δεν είναι Πανελλήνια τα πρωταθλήματα πριν το 1968 έτσι; Η Volleyleague, ετσι τα ονομάζει και το ΒΠ, επίσης! Περαστικά! Στην ΒΠ αναφέρει:

ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ: 1936 έως 1968: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 1968-1969 έως 1989-1990: Α' Εθνική κατηγορία και πάει λέγοντας!

Τρέλα! Ξεκινάτε να βάλετε 6 πρωταθλήματα που αναγράφονται στο βιβλίο και χιλιάδες τίτλοι και που αποδέχτηκε ο Παναθηναϊκός. Τώρα έρχεστε και λέτε:Τα στοιχεία που σας έχω παραθέσει είναι και εκτός βιβλίου «Και Χιλιαδες Τίτλοι». Το εξώφυλλο της ΗΧΟΥΣ, μάλλον σας έκατσε στραβά!!! Μας δουλεύεις ρε φίλε? Επίσης βάζεις 2 αποκόμματα. Μακεδονια 3 Μάη 1961 που λέει για ένα πανελλήνιο τουρνουά, χωρίς χαρακτηρισμούς πρωταθλητής Ελλάδος, τελικός,κλπ. Το άλλο Α.ΗΧΩ 30 ΜΑΗ 1961 που γράφει μόνο πρωταθλητής και στο βόλει ο Παναθηναϊκός. Και όλα αυτά υποτίθεται για το πρωτάθλημα του 1960 που ξέρουμε ότι ήταν τοπικό. Ξέρουμε επίσης ότι το 1961 πρωταθλητής ήταν ο Πανελλήνιος. Αναβαλλόταν λέτε του 60 και έγινε το Μάη του 1961. Φέρτε στοιχεία. Έτσι σου ήρθε, έτσι το σέρβιρες? Και τα υπόλοιπα? Του 1921 λες ότι το διαπραγματεύεσαι! Μπακάλικο είμαστε? Τέλος διαβάζεις το λήμμα και λες ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ: 1936 έως 1968: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 1968-1969 έως 1989-1990: Α' Εθνική κατηγορία και πάει λέγοντας! Τις εξαιρέσεις δεν τις είδες?
Τέλος πάντων. Πρωταθλήματα που δεν αναγνωρίζει η ομοσπονδία, που δεν αναγράφονται ξεκάθαρα σε πηγές ως πρωταθλήματα Ελλάδος, δεν μπαίνουν. Τα κοπτοραπτικά σας αλλού. Είναι όπως σας είπα Βικιπαίδεια:Όχι πρωτότυπη έρευνα και αυτό απαγορεύεται.--Tandic (συζήτηση) 09:59, 6 Μαΐου 2021 (UTC)

:Tandic Το εξώφυλλο της Ηχούς, αναφέρει οτι πρωταθλητης Ελλάδος είναι ο Παναθηναϊκός. Δεν το λεω εγω, το λεει η εφημερίδα της εποχής! Θεωρείτε λοιπόν, ότι λέει ψέμματα η εφημερίδα; Πείτε το μου και αυτό, να τρελλαθούμε τελείως! Και αυτό είναι εκτός του όποιου βιβλίου! Από τη μία μου στέλνετε sites για να αποδείξετε «κάτι», ενώ δε δέχεστε το αντίστοιχο site του Παναθηναϊκού. Αυτό επιτρέπεται; Αν ναι, δείξτε το μου, αλλιώς αφήστε τις ανόητες δικαιολογίες. Η Ομοσπονδία αναφέρει τον Πανελλήνιο, ως πρωταθλητή Ελλάδος για το 1944, ενω κι εσεις ο ίδιος παραδεχθήκατε ότι πρωταθλητής ήταν ο Παναθηναϊκός! Άρα; Δεχόμαστε το λάθος της Ομοσπονδίας; Αυτή είναι η ΒΠ; Αποφασίστε λοιπόν, τι ίσχυει και τι οχι. Το 1960 έγιναν αγώνες τοπικων πρωταθλημάτων Α' κατηγορίας, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τα στοιχεία υπάρχουν και δε γίνεται να μένετε ετσιθελικά σε ό,τι λέει ο καθένας, επειδή δε θέλετε να αναδειχθεί η αλήθεια για τους δικούς σας λόγους! Μετά τα τοπικά αυτά πρωταθλήματα λοιπόν, οργανώθηκε η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη, τον Μάιο του 1961. Ο πρωταθλητής Ελλάδος του 1961, που ήταν ο Πανελλήνιος, αναδείχθηκε τον Δεκέμβριο του 1961! Τον Μάιο λοιπόν, που αναφέρει το εξώφυλλο της Ηχους, για ποιον πρωταθλητή μιλάει και για ποιο έτος; Σοβαρευτείτε επιτέλους! Το «μπακάλικο είμαστε;» τι είναι; Ποιοι ΕΙΣΑΣΤΕ; Ποιος είστε εσείς και τι δουλειά κάνετε στη ΒΠ; Εργάζεστε στη ΒΠ; Κι αν ναι, γιατί δεν αναφέρετε το πραγματικό σας όνομα; Ποιος σας δίνει την αρμοδιότητα να κρίνετε, να σβήνετε ή να εγκρίνετε τα λήμματα; Ποιες γνώσεις έχετε για να το κάνετε αυτό; Καντε μου τη χάρη λοιπόν, που θα σας δίνω και λογαριασμό. Αυτές οι ατάκες «Έτσι σου ήρθε, έτσι το σέρβιρες?» να τα λέτε στους κολλητούς σας! Εχετε εκτεθεί και για το δημοσίευμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και τώρα γιατι πολύ απλα, εισαστε ημιμαθης και πανάσχετος με την αθλητική ιστορία. Τέλος, ποιες είναι οι «εξαιρέσεις» που αναφέρετε για τα Πανελληνια Πρωταθλήματα; Η Ομοσπονδία που εσεις ευαγγελίζεστε, τα αναφέρει έτσι.

Λέει εδώ
Το εξώφυλλο της «Αθλητικής Ηχους».
ότι είναι πρωταθλητής Ελλάδας ο Παναθηναϊκός? Θα μας τρελάνεις ρε φίλε? Στο δε άλλο της Μακεδονίας τι λέει?
Πανελλήνιο Τουρνουά 3 Μάη 1961 στη Θεσσαλονίκη
? Τίποτα δεν λέει. Εσύ ανέβασες τις φωτό και εσύ έβαλες τις λεζάντες που σε βολεύουν , χωρίς τα αποκόμματα να λένε κάτι τέτοιο. Που εκτέθηκα. Που είπα έγιναν οι αγώνες Κυριακή πρωί-βράδυ, ενώ έγιναν Κυριακή βράδυ, δευτέρα πρωϊ? Αλλάζει κάτι? Αυτά που λες ,δεν τα λένε τα αποκόμματα. Λένε επίσης πουθενά ότι ήταν του 60 και έγιναν το 61? Από το μυαλό σου τα βγάζεις. Για τα άλλα πρωταθλήματα γιατί δεν μιλάς? Επικεντρώθηκες εδώ επειδή βρήκες 2 λειψά αποκόμματα? Σοβαρέψου . Και είπα ότι πρωταθλητής κέντρου του 44 είναι ο ΠΑΟ, όχι Ελλάδος. Και επίσης διάβασε αυτό για την πρωτότυπη έρευνα.--Tandic (συζήτηση) 11:06, 6 Μαΐου 2021 (UTC)

:Tandic Η πρωτότυπη έρευνα αναφερει ρητα: «περιοδικά, εφημερίδες και βιβλία που έχουν εκδοθεί από αποδεκτούς εκδοτικούς οίκους. κύριες εφημερίδες.» και ο ιδρυτης της αναφερει επισης: «Μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο για εμάς να αποφανθούμε έγκυρα αν κάτι είναι σωστό ή όχι. Δεν επαφίεται σε μας να καθορίσουμε αν η ευφάνταστη θεωρία κάποιου είναι έγκυρη, στην πράξη δεν μπορούμε πραγματικά να το κάνουμε. Αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε, είναι να ελέγξουμε αν έχει δημοσιευτεί σε έγκυρα περιοδικά ή από αξιόπιστους εκδότες.». Τα αποκόμματα εσεις τα λέτε λειψά, αλλά σας εκθέτουν. Αρα απαγορεύεται ρητώς αυτό που κάνετε!

Από εκει και πέρα, το σταματάω εδώ και την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να απαντήσετε στη συζήτηση αυτή, περιμένω να μου πειτε το ρόλο σας στη ΒΠ και το ονοματεπώνυμο σας. Τελειωνοντας θα αρκεστω στο να σας εκθέσω παλι με την εξής ερώτηση: Αφου, όπως λέτε, το πρωτάθλημα του 1944 ήταν επιπέδου «Κέντρου», τότε γιατί στην Ομοσπονδία το έχουν εθπολογίσει ως Πανελλήνιο Τίτλο στον ΓΣ Πανελληνίου; Τελικά είναι πρωταθλημα Κέντρου; Αν ναι, γιατι υπαρχει στις λίστες; Αν όχι, γιατί να μη γραφτεί οτι ανήκει στον ΠΑΟ; Απλά ερωτήματα, που απάντηση είναι δεδομένο ότι δε θα δωθεί.

Πουλάτε τρέλα αλλά ας το παραβλέψω. Λοιπόν! Είμαι ένας απλός χρήστης όπως όλοι και φυσικά δεν είμαι υποχρεωμένος να σας αποκαλύψω το πραγματικό μου όνομα. Όσο για τα πρωταθλήματα. Τώρα απαρνείσαι το βιβλίο ...και χιλιάδες τίτλοι και λες ότι κάνεις τη δική σου έρευνα. Αν και αυτό απαγορεύεται, εγώ ευχαρίστως να τη δω. Βάλτε για κάθε πρωτάθλημα που θέλετε τις αποδείξεις που έχετε. Όταν τελειώσετε, τις βλέπουμε συνολικά και το συζητάμε. Πηγές σαν τα αποκόμματα παραπάνω δεν είναι αποδεκτές. Άλλα λένε, άλλα γράφετε εσείς. Επίσης. Δεν θα αφαιρείτε την πηγή της ομοσπονδίας ούτε θα πειράζετε το λήμμα. Εντάξει? Κανείς δε θα δεχόταν πρωτότυπη έρευνα, αλλά εγώ έχω διάθεση να δω τι έχετε. Αφήστε λοιπόν τις φωνές και βάλτε πηγές. Μετά τα λέμε.--Tandic (συζήτηση) 12:29, 6 Μαΐου 2021 (UTC)

:Tandic Από εσάς δε δέχομαι το παραμικρό, ούτε είμαι υποχρεωμένος σ' εσάς να δίνω λόγο, κυρίως επειδή φοβάστε να συζητήσετε με το όνομά σας. Τα αποκόμματα και τα εξώφυλλα των εφημερίδων, βάσει κανονισμού (που σας έστειλα πριν), είναι αποδεκτά. Δε μ' ενδιαφέρει εσεις τι πιστεύετε και τι όχι. Το λήμμα, θα αλλάζει, με παραπομπές. Μετά από πολλές προσβολές, ειρωνίες και αγενής συμπεριφορά, μου λέτε ότι μου κάνετε τη χάρη για να δειτε τι έχω! Και ξαναρωτάω! ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ που θα μου ορίσετε αν έχω λάθος ή σωστό; Τοποθετώ links και ντοκουμέντα από εφημερδίδες, ως οφείλω και εσείς είστε αυτός που πουλάτε τρέλα! Και για να τελειώνουμε, δεν εχετε απαντησει σε καμια μου ερωτηση, όπως για παράδειγμα το γιατί δέχεστε άλλα αποκόμματα και όχι της Ηχους; Γιατί δεχεστε sites παροπλισμένα και όχι του ΠΑΟ; Το βιβλιο «Και Χιλιαδες Τίτλοι», δεν το απαρνήθηκα. Άλλο ένα αυθαίρετο συμπέρασμα που βγάζετε χωρίς λογική. Χρησιμοποιω ΚΑΙ αυτά τα στοιχεία, αλλά και τα δικά μου. Για το πρωτάθλημα του 1944, αποφασίστε αν ειναι του Κέντρου ή οχι και αλλάξτε το στη ΒΠ. Ετσι οπως ειναι τώρα, ενα ειναι σιγουρο. Οτι ειναι λαθος! Δεν το κανετε ομως, παρα σας πιανει η «ευαισθησια» σας σε πράγματα που δε μπορείτε να αρνηθειτε, αλλά το κάνετε για δικους σας, προσωπικούς λόγους και όχι λόγω κανόνων της ΒΠ.Για το πρωταθλημα του 1960, σας έστειλα ακομα και το πρωτοσέλιδο. Υπαρχουν ακλόνητα στοιχεία και για τα υπόλοιπα. Αποφασίστε όμως. Ειναι Πανελληνια ΠΡωταθληματα, ή οχι; Η καλοπροαίρετη διαφωνία είναι άκρως παραγωγική και επιθυμητή. Στη δική σας περίπτωση όμως, είναι ακριβώς το αντίθετο, γιατί κάνετε το «άσπρο-μαύρο» και αυτο-ορίζεστε admin σε κάτι που δε σας έχει βάλει κανείς. Τα στοιχεία θα μπαινουν και το λήμμα θα αλλάζει συνεχώς!

Πολλά λες και κάηκες.--Tandic (συζήτηση) 13:51, 6 Μαΐου 2021 (UTC)
Tandic Για πες! Να το θεωρήσω απειλή;