Συζήτηση:Περιφερειακή Ενότητα Δράμας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Focal Point, σε καλώ επειδή ήμουν έτοιμος να διαγράψω το περιεχόμενο του λήμματος και να πραγματοποιήσω ανακατεύθυνση στο αντίστοιχο του Νομού, όταν είδα το ιστορικό και την πρόταση διαγραφής, η οποία όμως απορρίφθηκε στο παρελθόν. Πιστεύω ότι πρέπει να επανεξεταστεί, καθώς το συγκεκριμένο λήμμα ως ξεχωριστό είναι απόλυτα περιττό. Όλες οι σελίδες που αφορούν Π.Ε. των περιφερειών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου και Θεσσαλίας (τουλάχιστον για αυτά μπορώ να πω με σιγουριά επειδή τα επεξεργάστηκα), είναι σελίδες ανακατεύθυνσης στο αντίστοιχο λήμμα του νομού όπου υπάρχει απλώς μια ενότητα που περιγράφει την κατάσταση με τις Π.Ε., ενώ ξεχωριστά λήμματα έχουν μόνο οι Π.Ε. οι οποίες συστάθηκαν από διχοτόμηση της πρώην νομαρχίας προέλευσής τους.

Προτείνω λοιπόν, όμοια με τα υπόλοιπα αντίστοιχα λήμματα, και για το παρόν λήμμα να διαγραφεί το όποιο περιεχόμενό του και να πραγματοποιηθεί ανακατεύθυνση στο Νομός Δράμας καθώς ταυτίζεται απόλυτα με τον πρώην νομό. Esslet (συζήτηση) 11:51, 12 Αυγούστου 2017 (UTC)

Θα πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση της κοινότητας. Αν μου ζητάς να σου δώσω άδεια να την ανγοήσεις, κάνεις λάθος σχετικά με τη θέση μου. Είμαι υπηρέτης και όχι δικτάτορας της κοινότητας. Αυτή η κοινότητα δεν έχει τέτοιου είδους δικτάτορες. --Focal Point 12:34, 12 Αυγούστου 2017 (UTC)

Όχι όχι καμία σχέση, με παρεξήγησες. Απλά σε κάλεσα επειδή είδα ότι συμμετείχες τότε στη συζήτηση διαγραφής και αναρωτιέμαι καθώς πέρασαν και δύο χρόνια από τότε, πώς και αν γίνεται να γίνει επανεξέταση του αιτήματος, καθώς άλλωστε συμμετείχαν μόλις 4 χρήστες. 2 χρήστες με ψήφους υπέρ, ένας ουδέτερος και ο χρήστης που πρότεινε τη διαγραφή. Esslet (συζήτηση) 12:49, 12 Αυγούστου 2017 (UTC)