Συζήτηση:Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Δεν κατάλαβα γιατί έσβησες χωρίς λόγο αυτά που έγραψα alaniaris.Μήπως θα μου κάνεις την..τιμή να μου εξηγήσει?

Για τον απλούστατο λόγο ότι εκεί που το έγραψες ήταν ξεκάρφωτο και αλλοίωνε τη ροή του κειμένου. --Alaniaris 16:03, 25 Σεπτεμβρίου 2008 (UTC)

Ξεκάρφωτο που έγραψα ποιός είναι ο αρχηγός του κόμματος και τα ποσοστά του? Πήγαινε τότε και στα άλλα κόμματα και σβήσε τις αντιστοιχες αναφορές. Καλή η αλαζονεία και ο κομπλεξισμός αλλά εσύ ξεπέρασες κάθε όριο...

Να το πω λοιπόν με πιο απλά λογάκια, μπας και τώρα με καταλάβεις. Η θέση του στο κείμενο ήταν ξεκάρφωτη και χαλούσε τη ροή του κειμένου. Αν το βάλεις στο τέλος ή σε κάποια θέση που δεν θα χαλάει τη συνοχή του κειμένου δεν θα έχεις πρόβλημα. Το κατάλαβες τώρα? Για τα περί αλαζονείας και κομπλέξισμού, να σου θυμίσω αυτό που λένε για αυτόν που έχει τη μύγα.... --Alaniaris 16:32, 25 Σεπτεμβρίου 2008 (UTC)

Α δεν το ξερές? εσύ νομίζεις ότι έκανες παράγραφο αλλά τελικά αυτό το άτιμο πήγε και κόλλησε πριν το 1895, δες εδώ. Βέβαια, αν εσύ θεωρείς ότι πρέπει να γράψεις για το σήμερα πριν την παραγραφο που μιλάει για το από το 1985 και μετά εγώ πάω πάσο, άλλωστε εντεταλμένη υπηρεσία είναι αυτή, να στη χαλάσω? Παίρνω την κλίκα μου και πάμε να βρούμε παρθένες για θυσία....--Alaniaris 16:44, 25 Σεπτεμβρίου 2008 (UTC)

Εγκυκλοπαιδικότητα[επεξεργασία κώδικα]

Το λήμμα όπως είναι τώρα δεν έχει καμία παραπομπή σε ανεξάρτητες πηγές αλλά μόνο παραπομπές στο σάιτ και την επίσημη εφημερίδα του κόμματος. Με αποτέλεσμα το λήμμα να κινείται ανάμεσα στην πρωτογενή έρευνα και το κομματικό φυλλάδιο. Επίσης, πρόκειται για ένα κόμμα που δεν έχει εκλέξει ποτέ αντιπρόσωπο. Χρειάζεται τρίτες πηγές για να δικαιολογήσει την εγκυκλοπαιδικότητα του.--Auslaender (συζήτηση) 09:23, 5 Ιουνίου 2014 (UTC)

Νομίζω δεν τίθεται λόγος εγκυκλοπαιδικότητας, σε καμία περίπτωση. Τα λεγόμενά σου πιο πολύ με οδηγούν στην αναίρεση της ετικέτας και στην τοποθέτηση ετικέτας περί ουδετερότητα. Είναι ένα κόμμα με 30χρονη παρουσία στις ελληνικές βουλευτικές εκλογές και ευρωεκλογές αναλόγως. Αυτό από μόνο του το καθιστά εγκυκλοπαιδικό. Πρέπει να αφαιρεθεί ταχέως θεωρώ η ετικέτα και να προστεθεί αυτή της ουδετερότητας. Ας πούμε το αγγλικό λήμμα δίνει 2 πηγές από την Ελευθεροτυπία, πρέπει κάποιος να κάτσει να ψάξει πηγές, διότι δεν είναι και το πιο γνωστό κόμμα στην Ελλάδα. Θεωρώ λανθασμένη την τοποθέτηση της ετικέτας και προτείνω αυτή της ουδετερότητας. --Estrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 09:47, 5 Ιουνίου 2014 (UTC)


Έκανα λίγα πράγματα. Το λήμμα έχει πρόβλημα.Αντικαθεστωτικός (συζήτηση) 17:36, 19 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)