Συζήτηση:Οι Μάγισσες

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Αυτή τη στιγμή δουλεύω τη σελίδα, και αναφέρομαι σε όσους έχουν συνεισφέρει στην ανάπτυξη της. Θα κάνω δραστικές αλλαγές, που μπορεί να στεναχωρήσουν τους συγγραφείς, αλλά πρέπει να γίνουν, για να στέκεται το λήμμα επάξια στη Βικιπαίδεια. Παρατηρήσεις:

1) Μεγάλο μέρος του κειμένου περιέχει αντιεγκυκλοπαιδικό περιεχόμενο, όπως για παράδειγμα οι υπερβολικά πολλές και αναλυτικές λεπτομέρειες για την προσωπικότητα κάθε χαρακτήρα (πχ: "Η Φοίβη έμαθε στην Πρου το Γαλλικό φιλί", "Της Πάιπερ της αρέσει να πλέκει στον ελεύθερο χρόνο της", ή "Η Πάιπερ είναι η πρώτη αδερφή που βλέπουμε στο πρώτο επεισόδιο αλλά και στο τελευταίο όλης της σεζόν." και τόσα άλλα). Κυριαρχεί μία χαώδης υπερανάλυση, την οποία τα αφαιρέσω.

2) Τα quotes που θυμίζουν δομή Φρικηπαίδειας και γενικώς δεν χρησιμοποιούνται (πχ.: "Πάντα ήσουν η πιο ανήσυχη. Όπως και η γιαγιά σου." -Ο Γιδεών στην Φοίβη").

3) Οι παραπομπές (σε σχέση με την έκταση του κειμένου) είναι ελάχιστες. Επομένως υπάρχουν μεγάλα ατεκμηρίωτα τμήματα στο κείμενο.

4) Μερικά εκφραστικά λάθη, όχι σπουδαία, αλλά θα διορθωθούν

Προτείνω, για να μην κακοκαρδίσω κανένα, να αντιγράψετε αυτά που γράψατε σε κάποιο προσωπικό blog :) _DaftRose (συζήτηση) 17:14, 3 Απριλίου 2017 (UTC)[απάντηση]