Συζήτηση:Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ιατρική Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ιατρική», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Thesswiki Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Thesswiki», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.

Σχόλιο 9-10-2020[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: υπό εξέλιξη

Στις Κλινικές του ΑΧΕΠΑ συμπεριλαμβάνεται και μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Αναφορά: ΤΖΕΝΗ ΙΝ. (συζήτηση) 08:05, 9 Οκτωβρίου 2020 (UTC)

Γεια σας ΤΖΕΝΗ ΙΝ. Αν εννοείτε την Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας, πράγματι υπάρχει στο νοσοκομείο. Δεν είναι βέβαια "κλινική", αλλά ξεχωριστό τμήμα. Γενικά, η δομή του νοσοκομείου στο λήμμα χρειάζεται αναμόρφωση, με ομαδοποίηση σε Κλινικές - Εργαστήρια - Λοιπά τμήματα/τομείς, καθόσον τώρα υπάρχει ένα μικρό μπλέξιμο (λ.χ. το "Τμήμα Επειγόντων" δεν είναι εργαστήριο, η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού δεν αυτοτελής κλινική, αλλά τμήμα της Α΄ Παθολ. Κλινικής κ.ο.κ.). ǁǁ ǁ Chalk19 (συζήτηση) 08:35, 9 Οκτωβρίου 2020 (UTC)