Συζήτηση:Νηλ Άρμστρονγκ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Μετά το θάνατο του Άρμστρονγκ αποκαλύφθηκε με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, ότι στην πραγματικότητα ουδέποτε πάτησε το πόδι του άνθρωπος στη Σελήνη κι αυτό διότι σύμφωνα με απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του Άρμστρονγκ με τη ΝΑΣΑ, ο Άρμστρονγκ αντίκρυσε εξωγήινα διαστημόπλοια στη Σελήνη και έκτοτε δεν ξαναέγινε προσπάθεια να πατήσει άνθρωπος στη Σελήνη. Όλες οι άλλες αποστολές ήταν εικονικές. Οι Αμερικάνοι, μ' ένα καλοστημένο γύρισμα σε ερημική περιοχή των ΗΠΑ, κατάφεραν να ξεγελάσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα. Είναι λογικό να ανεμίζει η σημαία σε ένα μέρος που δεν υπάρχει οξυγόνο και άρα αέρας;;; Η δε φράση που υποτείθεται ότι είπε τυχαία ο Άρμστρονγκ, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια φράση που του έδωσαν για να πει και μάλιστα είχε ζητήσει και τη γνώμη του αδερφού του. Ακόμα, όπως αποκαλύπτεται σε αυτά τα δημοσιεύματα, η αμερικανική κυβέρνηση εκβίαζε τους αστροναύτες απειλώντας τους να τους σκοτώσουν οικογενειακώς αν δεν κρατήσουν το στόμα τους κλειστό. Μιλάμε για μεγάλους εγκληματίες. Διαβάστε εδώ ένα από τα δημοσιεύματα: http://www.blackstate.gr/Moonfalse.htm. ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 188.4.68.105 (συζήτησησυνεισφορά) 22:18, 10 Απριλίου 2013‎ (UTC).

Όσα διατυπώνονται πιο πάνω, με μικρές παραλλαγές ως προς την προέλευση των (υποτιθέμενων) εγκαταστάσεων που ήδη υπήρχαν στη Σελήνη όταν πλησίαζε για προσελήνωση ο "Απόλλων 11", αναφέρονται στο βιβλίο "Εναλλακτική Λύση 3", το οποίο, ωστόσο στην πρωτότυπη, αγγλική έκδοσή του φέρει την ένδειξη "Υποθετικό". Το πόνημα κάνει λόγο για μία απίστευτη συνωμοσία, μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων (ΗΠΑ, ΕΣΣΔ) προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνέχεια της ανθρώπινης ζωής, μόνο για έναν πυρήνα "εκλεκτών" προσώπων, σε κάποιον άλλο πλανήτη. Το βιβλίο έχει χαρακτηριστεί από πολλούς αναξιόπιστο, παρά την πληθώρα στοιχείων που περιέχει. Ιδιαίτερα το τελευταίο του κεφάλαιο είναι συγκλονιστικό, εφιαλτικό για όσους πιστεύουν στα περιεχόμενά του. Μία από τις πιο απίθανες απόψεις που εκφράζονται στο βιβλίο αυτό είναι πως Σοβιετικοί και Αμερικανοί αστροναύτες, σε κοινή διαστημική αποστολή, έχουν πατήσει στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη, ήδη από το 1959! --ΑΝώΔυΝος (συζήτηση) 07:03, 18 Μαρτίου 2019 (UTC)
Αγαπητέ ΑΝώΔυΝε, μήπως να σβήστεί/αδειάσει η σελίδα. ώστε να μη λειτουργεί ως λινκ/διαφήμιση ενός συγκεκριμένου κειμένου από τη μπλογκόσφαιρα; (αναδημοσίευση από το metafysiko.gr ενός κειμένου ενός που υπογράφει κάποιος "Stoxasths") ——Chalk19 (συζήτηση) 07:15, 18 Μαρτίου 2019 (UTC)
Τι να πω φίλτατε, δεν είμαι κι ο πιο αρμόδιος να απαντήσω σε αυτό. Πρόκειται βέβαια για σελίδα συζήτησης, όπου μπορεί ο καθένας, φαντάζομαι, να σχολιάσει επί του λήμματος (εν προκειμένω του Νηλ Άρμστρονγκ) ακόμη κι αν βασίζεται σε θεωρίες συνωμοσίας που, ένας Θεός ξέρει αν έχουν την παραμικρή βάση... Ίσως ένας διαχειριστής να ήταν σε θέση για μια πιο ξεκάθαρη ενέργεια. Καλημέρα, --ΑΝώΔυΝος (συζήτηση) 07:47, 18 Μαρτίου 2019 (UTC)