Συζήτηση:Μεσαρά

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Μεσαρά ή Mεσσαρά? σε κάθε σελίδα είναι γραμμένο διαφορετικά, παρακαλώ βοηθήστε


Το ονομα Μεσσαρα γραφεται με δυο σιγμα στις ποιο παλιες πυγες που γνωριζω, αν εχει γραφτει καπου στο παρελθον με ενα σιγμα ας το αναφερει καποιος, διαφορετικα διορθωστετο. Idaeananvil (συζήτηση) 21:54, 31 Οκτωβρίου 2013 (UTC)

Μεσσαρά[επεξεργασία κώδικα]

Υπάρχουν δυο σελίδες για αυτό το άρθρο, μια με ένα σίγμα και μια με δυο, στην σελίδα με τα δυο σίγμα που είναι το σωστό, έχει μια ανακατεύθυνση για την σελίδα με το ένα σίγμα που είναι το λάθος και το άρθρο είναι γραμμένο κάτω από την επικεφαλίδα με το ορθογραφικό λάθος ‘’Μεσαρά’’.

Θα μεταφέρω το άρθρο στην σωστή επικεφαλίδα, και θα βάλω τη ανακατεύθυνση στην λάθος, όποιος έχει το δικαίωμα ας σβήσει την σελίδα Μεσαρα αργότερα, γιατί βλέποντας το άρθρο της βικιπαιδειας, ήδη το γράφουν λάθος και σε αλλά μέρη. Idaeananvil (συζήτηση) 23:34, 7 Νοεμβρίου 2013 (UTC)

Πρωτοφανης αφαίρεση επεξεργασιών από το ιστορικό του λήμματος[επεξεργασία κώδικα]

Δεν διαφωνώ με την αφαίρεση της παραγράφου για την ορθογραφία και την προέλευση του τοπωνυμιου καθώς είχα μετανιώσει και εγώ ο ίδιος που το ανάρτησα εδώ, όμως πιστεύω ότι οφείλεται μια εξήγηση για το ότι αφαιρέθηκαν οι επεξεργασίες μου από το ιστορικό του λήμματος, κάτι που είναι πρωτοφανές, οφείλετε μια εξήγηση εδώ κύριοι, καθόλου καλή κίνηση, δείχνει πολύ κακά ήθηW5ry3 (συζήτηση) 13:04, 7 Ιουνίου 2020 (UTC)

Δεν υπάρχει αφαίρεση επεξεργασιών, όπως φαίνεται από εδώ, αλλά μάλλον ένας εκ μέρους μου βιαστικός και όχι τυπικός τρόπος "μετακίνησης" του λήμματος από το Μεσσαρά στο Μεσαρά. Δεν υπάρχει τίποτε πρωτοφανές με την έννοια που γίνεται αναφορά παραπάνω, που δείχνει πολύ κακά ήθη. Το ζήτημα μπορεί να διορθωθεί από διαχειριστές, εφόσον πρέπει να διορθωθεί. ǁǁ ǁ Chalk19 (συζήτηση) 15:18, 7 Ιουνίου 2020 (UTC)