Συζήτηση:Μίκυ Μάους (περιοδικό)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τα interwiki δεν αφορούν την ίδια έκδοση.*Αλέξανδρος 19:48, 9 Αυγούστου 2008 (UTC)

αν και δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς δεν θα συμφωνήσω. Τα ιντερβίκι αφορούν το περιοδικό Μικι Μάους. Τώρα αν εννοείς ότι το ελληνικό περιοδικό μικιμάους δεν θα πρέπει να έχει ιντερβίκι στο γερμανικό, γιατί ελληνικό το ένα, γερμανικό το άλλο, τότε δεν θα συμφωνήσω, γιατί πρόκειται για τους ίδιους ήρωες με το ίδιο όνομα και τις ίδιες ιστορίες. Αν πάντως εννοείς κάτι άλλο, τότε εξήγησέ μου τι εννοείς. --Μυρμηγκάκι 13:29, 11 Αυγούστου 2008 (UTC)
Το άρθρο αναφέρεται ξεκάθαρα στην ελληνική έκδοση του περιοδικού. Τα άλλα άρθρα αναφέρονται ξεκάθαρα σε άλλες εκδόσεις του περιοδικού. Δεν θα ήταν το ίδιο αν το άρθρο αυτό ή τα άρθρα των interwiki μιλούσαν για τις εκδόσεις του Μίκυ Μάους παγκοσμίως. Επίσης δεν ισχύει ότι όλες οι εκδόσεις έχουν τις ίδιες ιστορίες κάθε εβδομάδα. Αυτό είναι στη διακριτική ευχέρεια του κάθε εκδότη, σε αντίθεση π.χ. με το National Geographic. *Αλέξανδρος 13:40, 11 Αυγούστου 2008 (UTC)
Νομίζω ότι ο Άλεξ έχει δίκιο. Και στο αντίστοιχο ιταλικό Μίκυ Μάους, οι Ιταλοί δεν δίνουν κανένα interwiki. Dimitrissss 13:48, 11 Αυγούστου 2008 (UTC)

Εικόνες[επεξεργασία κώδικα]

Δεν παραείναι πολλές οι εικόνες εύλογης χρήσης στο άρθρο;--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 19:17, 14 Μαρτίου 2009 (UTC)

  • Συμφωνώ. Θα πρότεινα να μείνουν μόνο αυτή με το επετειακό και μία ακόμα, πολύ αντιπροσωπευτική.----Lemur12 να΄στε καλά 20:29, 14 Μαρτίου 2009 (UTC)
Εγώ θα προτιμούσα να παραμείνουν όλες ή και να μπούν όλοι οι ήρωες. Για το Μίκυ Μάους πρόκειται, μη μας πιάνει σ΄ όλα η σοβαροφάνεια!--Templar52 20:39, 14 Μαρτίου 2009 (UTC)

Το άρθρο αφορά συγκεκριμένο περιοδικό. Το γέλιο και χαρά δεν κολλάει, ούτε ο μίκυ μάους σκέτος. Για την έκταση του άρθρου οι εικόνες είναι υπερβολικές. Είναι θέμα ουσίας και όχι σοβαροφάνειας. Όλοι οι ήρωες γιατί να μπουν; Σε τι θα ωφελήσει τον αναγνώστη για την καλύτερη κατανόηση του θέματος;--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 20:43, 14 Μαρτίου 2009 (UTC)

Είναι γεγονός πως το συγκεκριμένο υπερείχε όλων των άλλων παρόμοιων κόμικς της εποχής, με συνέπεια να δημιουργεί ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση (για τους μεγαλύτερους).--Templar52 20:54, 14 Μαρτίου 2009 (UTC)
Ναι, αλλά πιστεύω ότι ο στόχος ενός εγκυκλοπαιδικού λήμματος δεν είναι να προκαλέσει να τρέχει το δάκρυ κορόμηλο αλλά να ενημερώσει ουδέτερα, αντικειμενικά και έγκυρα. Μία μόνο εικόνα, του πρώτου τεύχους ίσως τελικά θα ήταν πιο ΟΚ. Δεν είναι θέμα σοβαροφάνειας παρά πολιτικής και ποσότητας των εικόνων. ----Lemur12 να΄στε καλά 21:00, 14 Μαρτίου 2009 (UTC)

Αν και νεότερος το έχω υπόψιν, αλλά το συγκεκριμένο άρθρο δεν αναφέρεται στην ιστορία των κόμικ του Ντίσνεϋ στην Ελλάδα, αλλά στο περιοδικό ΜΜ. Αρκεί λοιπόν, κατά τη γνώμη μου πάντα, ένα εξώφυλλο.

Πρέπει επίσης να βρουμε πηγές για να στηρίξουμε το κείμενο. Τα στοιχεία για τις τιμές των τευχών πρέπει επίσης να αφαιρεθούν.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 21:08, 14 Μαρτίου 2009 (UTC)