Συζήτηση:Λονδίνο/Υποψήφιο Αξιόλογο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Λονδίνο[επεξεργασία κώδικα]

1η συζήτηση

Δεν έγινε αξιόλογο καθώς εκκρεμεί διαφωνία--Diu 17:02, 14 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

 • Symbol support vote.svg Υπέρ. Ωραίο άρθρο,μεγάλο,με παραπομπές,σωστή δομή,το οποίο πληροί κριτήρια αξιόλογου και πιστεύω ότι μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι.-Biladen 19:56, 12 Δεκεμβρίου 2008 (UTC)
 • Symbol support vote.svg Υπέρ. Πλήρες και τεκμηριωμένο.--hypnotist 14:16, 19 Δεκεμβρίου 2008 (UTC)
 • Symbol support vote.svg Υπέρ.. Πλήρες, τεκμηριωμένο και ότι πρέπει για μια πόλη σαν το Λονδίνο.--Diu 00:42, 25 Δεκεμβρίου 2008 (UTC)
 • Symbol support vote.svg Υπέρ. Μοιάζει πλήρες, τεκμηριωμένο, στρωτό, καλό για αξιόλογο.---Focal Point
 • Symbol support vote.svg Υπέρ. per προγενέστερους.--MARKELLOSΧρόνια πολλά 10:46, 28 Δεκεμβρίου 2008 (UTC)
 • Symbol support vote.svg Υπέρ. περιεκτικό, πλούσιο σε φωτογραφίες και εικόνες, έγκυρο --Morgatek 22:52, 5 Ιανουαρίου 2009 (UTC)
 • Symbol support vote.svg Υπέρ. συμφωνώ απόλυτα με τους προηγούμενους--Georgia-best 1:04, 7 Ιανουαρίου 2009 (UTC)
 • Symbol oppose vote.svg Κατά. Αναδιάρθρωση των ενοτήτων «Πολιτισμός» και «Αξιοθέατα» αλληλοεμπλέκονται και η ενότητα Πολιτισμός υστερεί. Νομίζω χρειάζεται και πινακάκι σύνοψης των κυριότερων πληροφοριών όπως στα περισσότερα άρθρα πόλεων. --Egmontaz συζήτηση 16:44, 23 Ιανουαρίου 2009 (UTC)

2η συζήτηση

Κλεισιμο. Έχει ξαναπροταθεί--Diu 21:54, 22 Μαρτίου 2009 (UTC)

 • Symbol support vote.svg Υπέρ. Το άρθρο πληρεί όλα τα κριτήρια.Όχι επειδή (edit:καποιος) νομίζει οτι δεν είναι ολοκληρομένο θια χάσει αυτό την πρωαγωγή του σε αξιόλογο!--Biladen 08:34, 22 Μαρτίου 2009 (UTC)
 • Symbol oppose vote.svg Κατά. Το άρθρο είναι πολύ καλό, αξιόλογο όμως σημαίνει (1) να πληροί όλα τα κριτήρια το οποί χονδρικά σημαίνει (2) να αγγίζει το τέλειο. Θα πρότινα πριν στέλνουμε άρθρα για υποψήφια άρθρα να τα περνάμε μια βόλτα από την κριτική άρθρων. Μου φαίνεται λίγο παράδοξο να έχει περισσότερη κίνηση εδω από ότι εκεί. Δεν το ψήφισα κατά ούτε τώρα ούτε την πρώτη φορά, όχι από καπρίτσιο ή γιατί δεν θέλω να έχουμε αξιόλογα άρθρα αλλά για συγκεκριμένους λόγους. Δεν έχω χρόνο τώρα για αναλυτική κριτική οπότε αναφέρω του 2 πρώτους λόγους (και κυριότερους) που μου έρχονται στο μυαλό (ένα ισχυρό και ένα που αν η κοινότητα δεν συμφωνεί μπορεί να αγνοήσει) Ο Ισχυρός είναι στον τομέα «Πολιτισμός». Δεν πληροί το κριτήριο 2-2 δηλ δεν είναι πλήρες, ο πολιτισμός του Λονδίνου δεν περιορίζεται στην Μουσική και τον Αθλητισμό. Ο δεύτερος και ασθενής λόγος είναι ότι το κουτί πληροφοριών δεν μου αρέσει αισθητικά (και ακριβώς επειδή είναι υποκειμενικό θέμα γούστου μπορεί κάλλιστα να αγνοηθεί) λιγότερο υποκειμενικό είναι ότι το κουτί γράφει «Διάφοροι ταχ. κωδικοί» όπως και το αγγλικό αλλά εν αντιθέσει με αυτό δεν έχει σύνδεσμο καθιστώντας ουσιαστικά την ποληροφορία άχρηστη. Αυτά προς το παρόν, θα επανέλθω το βράδυ και εδώ και στο άρθρο. --Egmontaz συζήτηση 10:23, 22 Μαρτίου 2009 (UTC)
 • Το άρθρο προτάθηκε πριν από ελάχιστο χρονικό διάστημα και δεν έγινε αξιόλογο. Έκτοτε δεν υπήρξαν σημαντικές αλλαγές σε αυτό. Αν δεν υπάρξει τεκμηριωμένη αντίδραση θα αφαιρεθεί από τη σελίδα αυτή εντός εικοσιτετραώρου. --MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 12:50, 22 Μαρτίου 2009 (UTC)

Symbol oppose vote.svg Κατά. Θέλει ακόμη πολλή δουλειά. Εκτός του ότι υπάρχουν ακόμη μερικά μικρολαθάκια ("Ήταν το θέαμα που επέφερε τα μεγαλύτερα έσοδα...") που θέλουν "χτένισμα", έχει ακόμη ελλείψεις, κύρια στον τομέα του Πολιτισμού (δεν αναφέρονται θέατρα, πνευματική ζωή κτλ.) και, όπως σωστά λέει ο Egmontaz, δεν είναι ακόμη πλήρες. Ας περιμένουμε και ας συμβάλλουμε, όσοι μπορούμε, ώστε να γίνει αξιόλογο. --Ttzavaras 21:45, 22 Μαρτίου 2009 (UTC)