Συζήτηση:Κωνσταντίνος Αργυρός

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Δεν μαθαίνουμε πότε γεννήθηκε. Μαθαίνουμε όμως το συναρπαστικό ότι έχει γενέθλια και ονομαστική εορτή την ίδια μέρα. Δεν μαθαίνουμε ούτε πού γεννήθηκε. Κατάγεται από τη Λευκάδα, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα, άρα δικαιούμαι να υποθέσω ότι γεννήθηκε κάπου μεταξύ, στην Άμφισσα ας πούμε. --«Κατάφερε να εισαχθεί στη Νοσηλευτική» (!!). --«σε στίχους μεγάλων στιχουργών» : χωρίς να ξέρω καθόλου τους εν συνεχεία αναφερομένους και χωρίς προ παντός να έχω τίποτα εναντίον τους, δηλώνω πως για μεγάλους στιχουργούς πρώτη μου φορά ακούω. -–Πόσο μεγάλη επιτυχία ήταν αυτή στο REX Music Theater που δεν κράτησε ούτε το ένα τρίτο της σαιζόν ; -- Αν δεν ηγηθεί τελικά νεανικού σχήματος στο "Posidonio" από τον Μάρτιο του 2013, τί ποινή θα επιβληθεί στον συντάκτη ; Και κάτι για το οποίο δεν φέρει αυτός ευθύνη : Πόσοι κουτόφραγκοι ξεδιψούν πολιτιστικά στην Politia και στο Posidonio (της παραλιακής, ποιας παραλιακής;) για να χρειαστεί να παραμορφώσουν τα ονόματά τους ; Αυτό κι αν είναι αντιδάνειο. Πολύ καλό βιογραφικό, αλλά για εταιρεία, όχι για εγκυκλοπαίδεια.---Pagaeos (συζήτηση) 02:31, 6 Φεβρουαρίου 2013 (UTC)

Στα δύο πρώτα μπήκε η σχετική αναφορά, για την Politia & Posidonio έτσι ονομάζονται τα κέντρα, (με αγγλικούς χαρακτήρες για να καταλαβαίνουν και οι ξένοι που ζουν στα Νότια Προάστια, η Παραλιακή είναι (εννοείται; μάλλον ο συντάκτης είναι Αθηναίος) των Αθήνων. Αλλά τι σου κάνει ο τραγουδιστής έχει επώνυμο ίδιο με υποψήφιο αξιόλογο λήμμα... --C Messier 13:36, 7 Φεβρουαρίου 2013 (UTC)

Δυστυχώς, πλην των ονομάτων των κέντρων (έτσι τα είπαν οι ιδιοκτήτες τους, μέσα στην ελληνική ξενομανία), θα συμφωνήσω σε όλα με τον φίλο Pagaeo. Το λήμμα χρειάζεται αναμόρφωση εκ βάθρων, ενώ σωστά τοποθέτησε ο C Messier τη σήμανση περί ουδετερότητας - πώς, άραγε, τεκμηριώνονται όλες αυτές οι "μεγάλες επιτυχίες";; --Ttzavarasσυζήτηση 14:05, 7 Φεβρουαρίου 2013 (UTC)