Συζήτηση:Κρουστική συνάρτηση

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

για τι πράγμα μηλάη ξερει κανείς η να μαντέψουμε?? --✻tony esopi λέγε 10:51, 23 Δεκεμβρίου 2011 (UTC)

Το λέει μέσα: συναρτησιοειδές το οποίο οριακά έχει παντού την τιμή μηδέν εκτός από το σημείο αναφοράς στο οποίο η τιμή του γίνεται άπειρη (προς τα θετικά). Επιπλέον, το ολοκλήρωμα της κρουστικής σε όλο το πεδίο ορισμού είναι 1.

--Πeriερgοs 11:49, 23 Δεκεμβρίου 2011 (UTC)

Ναι αλλα εγω π.χ. που δεν έχω βγάλει πανεπιστήμιο , δεν καταλαβαίνω καν τι λένε αυτές οι λέξεις, μάλιστα οι μισές μου είναι άγνωστες. Βλέπω όμως ότι έγινε επεξεργασία , τώρα πραγματικά είναι οκ! τουλάχιστον το βλέπω και καταλαβαίνω γιατί πράγμα μηλάη ! ευχαριστώ για την κατανόηση. --✻tony esopi λέγε 14:20, 23 Δεκεμβρίου 2011 (UTC)

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γίνεται ούτε μία αναφορά στο εναλλακτικό της όνομα ως συνάρτηση του Ντιράκ ή κατανομή Ντιράκ. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί ένα τέτοιο θέμα θα πρέπει να'ναι κατανοητό και σε ανθρώπους που δεν έχουν γνώσεις ανώτερων μαθηματικών (βλ. ανάλυση Fourier, μερικές διαφορικές εξισώσεις). Για παράδειγμα, πώς σας φαίνονται τα αντίστοιχα άρθρα στην [αγγλική] και [γαλλική] βικιπαίδεια; Τέλος, η λέξη είναι «μιλάει». Μπορώ να δείξω κατανόηση αν έχετε συνηθίσει την ρωσική γλώσσα, αλλά συγχωρέστε με που ο πόνος στα μάτια μου είναι πολύ πιο γρήγορος από τους καλούς μου τρόπους. Mlliarm (συζήτηση) 03:50, 23 Ιουνίου 2017 (UTC)

Προστέθηκαν ορισμοί και ιδιότητες. Οι εφαρμογές θέλουν περισσότερη δουλειά.Mlliarm (συζήτηση) 07:11, 23 Ιουνίου 2017 (UTC)