Συζήτηση:Κρίση στην Κριμαία το 2014

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Μονομερές το λήμμα --The Elder (συζήτηση) 23:00, 5 Μαρτίου 2014 (UTC)[απάντηση]


Η Κριμαία προσαρτήθηκε από τη Ρωσία κατόπιν γενικού δημοψηφίσματος, όπου οι συντριπτική πλειοψηφία ψήφισε υπέρ της προσάρτησης. Απείχαν μόνο κάποιοι Τάταροι, οι οποίοι όπως αποδείχθηκε αργότερα ήταν πουλημένοι αλήτες (ο αρχηγός του έχει Τουρκικό διαβατήριο και βρισκόταν στην Τουρκία την περίοδο της κρίσης), αφού διέκοψαν την ηλεκτροδότηση προς την Κριμαία, χωρίς η Ουκρανική Κυβέρνηση να κάνει τίποτα. Η ίδια η Ουκρανική Κυβέρνηση άλλωστε είχε πριν διακόψει την παροχή ύδατος, ενώ αδιαφόρησε προκλητικά όταν ομάδα νεοναζί απέκλεισε την οδική πρόσβαση στην Κριμαία. Ας πάνε τώρα οι Ουκρανοί να πουν στους κατοίκους της Κριμαίας ότι τους αγαπούν και τους θέλουν πίσω! Ακόμα και οι Τάταροι που μένουν στην Κριμαία, τώρα δεν επιθυμούν επιστροφή στην Ουκρανία!

Γιατί δεν γράψατε κάτι για τη σφαγή στο Κορσούν; Δεν πιστεύω ότι θα σας θυμώσει ο Σόρος!

Όσον αφορά την κρίση στην Ανατολική Ουκρανία, οι αντάρτες στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Ουκρανοί που μένουν εκεί. Από που ως που είναι Ρώσοι; Βεβαίως πολεμούν και Ρώσοι, η πλειοψηφία των οποίων ανήκει στη ρωσική μειονότητα, όπως και Ρώσοι εθελοντές. Στην πλευρά του Ουκρανικού Στρατού επίσης πολέμησαν Ρώσοι εθελοντές, όπως και ξένοι εθελοντές από πάνω από 100 χώρες! Οι αντάρτες φυσικά ποτέ δεν είχαν καταλάβει το Χάρκοβο, ενώ στη Μαριούπολη έλεγχαν μόνο μερικά κτήρια!

Αναμένω κρίση για την κατάρριψη του Μαλαισιανού αεροσκάφους. Θα δείξει το BBC την ταινία με την αλήθεια όπως έλεγε; Γιατί αποφάσισε να μην τη δείξει ενώ πριν είχε προγραμματίσει την προβολή της; Τι έγινε ρε παιδιά τώρα; George (συζήτηση) 07:39, 5 Μαΐου 2017 (UTC)[απάντηση]