Συζήτηση:Κονσόλα βιντεοπαιχνιδιού

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
OTRS Το περιεχόμενο αυτού του λήμματος βασίζεται στο σύνολό του ή εν μέρει σε προηγουμένως δημοσιευμένο υλικό. Έχει δοθεί άδεια από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων για τη χρήση και διακίνηση του υλικού σύμφωνα με τις άδειες χρήσης CC-BY-SA-3.0 και GFDL και απόδειξη αυτού έχει αρχειοθετηθεί από το Wikimedia στο OTRS με αριθμό 2014030110007576.

Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων βασίζεται σε επικοινωνία με τον προφανή ιδιοκτήτη του περιεχομένου. Σε περίπτωση προγενέστερης παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων από μέρους του ή παραπλάνησής μας, αποποιούμαστε κάθε ευθύνη και το κείμενο θα διαγραφεί άμεσα.
Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων δεν αποτελεί εγγύηση ότι το περιεχόμενο θα παραμείνει στην Βικιπαίδεια και ότι ικανοποιεί την πολιτική εγκυκλοπαιδικότητας.

Video-Game-Controller-Icon-IDV-green.svg Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Βιντεοπαχνίδια», μιας συνεργατικής προσπάθειας για τη βελτίωση και την κάλυψη λημμάτων που αφορούν τα βιντεοπαιχνίδια, στη Βικιπαίδεια. Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Ύψιστης Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με ύψιστη σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.


Αντιγραμμένο κείμενο[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα σας!

Έχω ψάξει στη μηχανή αναζήτησης διάφορα κομμάτια του λήμματος, και βλέπω ότι όλα προέρχονται από το ίδιο κείμενο. πχ:

Μπορεί να μας έχει δοθεί η άδεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε εδώ κείμενα που βασίζονται σε κόπο ατόμων ξέχωρων από τη Βικιπαίδεια. Ευτυχώς, βλέπω ότι το πρότυπο παραπάνω γράφει ότι "Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων δεν αποτελεί εγγύηση ότι το περιεχόμενο θα παραμείνει στην Βικιπαίδεια." Οπότε, σύμφωνα με την παραπάνω παρατήρησή μου, νομίζω ότι το συγκεκριμένο χιλιοαντιγραμμένο κείμενο θα πρέπει να διαγραφεί. Και φυσικά να ξαναγραφτεί από όποιον ενδιαφέρεται (εγώ σίγουρα). Ζητώ τη γνώμη σας _DaftRose (συζήτηση) 22:36, 3 Οκτωβρίου 2017 (UTC)