Συζήτηση:Ιμπίριαλ Κόλετζ του Λονδίνου

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Παλαιά συζήτηση[επεξεργασία κώδικα]

Οι εικόνες που υπάρχουν στο άρθρο είναι λανθασμένες. Νομίζω απεικονίζουν το Kings College London του Πανεπιστημίου του Λονδίνου [Στη δεύτερη, το λέει ξεκάθαρα η ύπαρξη των γραμμάτων "KCL" στο όνομά της]. Εξάλλου, το Imperial College δεν βρίσκεται κοντά στον Τάμεση!

Ανακριβείς [και ίσως λανθάνουσες] πληροφορίες σχετικά με την ίδρυση του London Business School και του Tanaka Business School. — Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 155.198.90.195 (συζήτησησυνεισφορά) .

Μάλλον παραπάνω εννοούσε λανθασμένες ο χρήστης με την IP. --Focal Point 22:21, 17 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Επαναφορές[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ να σταματήσουν οι επαναφορές ατεκμηρίωτου κειμένου. Σίγουρα υπάρχουν αναφορές για θέματα με την σειρά αξιολόγησης του πανεπιστημίου αυτού και καλό θα είναι να μπουν στο λήμμα. Παρόλα αυτά, άλλα μέρη του κειμένου όπως το πόσο παίρνουν οι απόφοιτοι μετά από κάποια χρόνια, ακόμη και με τεκμηρίωση δεν είναι κατάλληλο περιεχόμενο για εγκυκλοπαίδεια, αλλά για προωθητικό φυλλάδιο. --Focal Point 22:21, 17 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Κατά πώς φαίνεται δεν εισακούστηκες Focal. Το λήμμα κλειδώνεται για ένα διάστημα για να σταματήσουν οι τύπου προωθητικού φυλλαδίου προσθήκες. --Ttzavarasσυζήτηση 22:33, 18 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Οι ίδιες πληροφορίες υπάρχουν στην βρετανική wikipedia, και παρόμοιες πληροφορίες υπάρχουν στην Ελληνική για άλλα κορυφαία πανεπιστήμια. Όσο για το πόσο παίρνουν οι απόφοιτοι, η πληροφορία αυτή είναι αποτέλεσμα αξιολόγησης. Ρίξτε μια ματιά στην Αγγλική Wikipedia, είναι πολύ καλύτερη και ολοκληρωμένη, δείτε πως το κάνουν, θα βελτιωθείτε και οι ίδιοι, μην μένετε κολλημένοι σε αυτά τα λίγα που ξέρετε. Η wikipedia χρωστάει την επιτυχία της στην Αγγλική εκδοχή της,και όχι στην Ελληνική. --Ferco

Το ξεμπλοκάρισα. Άφησα οδηγίες στο χρήστη. Αν τα καταλάβει κερδίσαμε έναν συντάκτη. Αν αρχίσει τα ίδια, προτείνω φραγή του. --Focal Point 10:49, 19 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Το πρόβλημα δεν είναι στο μπλοκάρισμα ή στο ξεμπλοκάρισμα ενός λήμματος αλλά στον τύπο των πληροφοριών που συνιστούν POV είτε έρχονται από την αγγλική Βικιπαίδεια και μετατρέπουν σε βόθρο όχι μόνο το μυαλό του συντάκτη αλλά και το μυαλό του αναγνώστη που μας ενδιαφέρει περισσότερο. Δεν είναι δυνατόν να καταγράφεται σε λήμμα ότι έχει φτιάξει 142 εκατομμυριούχους οποιοδήποτε ίδρυμα. Γιατί ο αδαής θα θεωρήσει ότι το εν λόγω ίδρυμα παράγει εκατομμυριούχους και όχι ότι οι εκατομμυριούχοι ήταν απλά πλουσιόπαιδα που διαχειρίζονται τα λεφτά του μπαμπάκα τους. Τέτοιου είδους διαφημιστικές μπροσούρες για το δέντρο που παράγει χρήμα μόνο κακό μπορούν να κάνουν στα πλαίσια του εγκυκλοπαιδισμού. --The Elder (συζήτηση) 10:58, 19 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Συμφωνώ. Θέλουμε περιεχόμενο κατάλληλο για εγκυκλοπαίδεια, όχι για προωθητικό φυλλάδιο. --Focal Point 12:50, 19 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Το ότι άπο το πανεπιστήμιο έχουν αποφοιτήσει 127 άνθρωποι που είναι τώρα εκατομυρριούχοι είναι γεγονός και επιβεβαιώνεται από την πηγή του. Το εάν αυτούς τους έφτιαξε το πανεπιστήμιο είναι άλλο θέμα,που δεν μας ενδιαφέρει και ούτε το αναφέρουμε στο λήμμα. Το λήμμα όμως οφείλει να δημοσιεύσει το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας σχετικά με το πανεπιστήμιο, χωρίς να σκεφτεί τι θα συμπεράνει κάποιος αδαής. Πέρα από αυτό, συμφωνα με τους κανονες, μπορούμε να αναφέρουμε κάτι προσθέτοντας ως πηγή την Αγγλική wikipedia.Επομένως ότι γράφεται εκεί, είναι εύπροδεκτο να γραφτεί και εδώ(με τον όρο πως υπάρχει πηγή). Τώρα εάν κάποιοι ελληνάρες εδώ μέσα προσπαθούν να επιβάλλουν τις προσωπικές τους απόψεις σχετικά με τον καπιταλισμό και τα προσωπικά τους κόμπλεξ, είναι άλλο θέμα. -Ferco

Όχι, η Βικιπαίδεια δεν είναι πηγή του εαυτού της για να μπει η αγγλική ΒΠ ως πηγή στην ελληνική (!). Απαιτείται τρίτη, ανεξάρτητη και αξιόπιστη πηγή. --Ttzavarasσυζήτηση 16:43, 19 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Όντως, έχεις δίκιο.Σε ευχαριστώ πολύ για την διόρθωση. -Ferco