Συζήτηση:Ελληνικές βουλευτικές εκλογές Νοεμβρίου 1989

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το ίδιο με τον Ιούνιο.--Teles 11:54, 22 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)

Το Κόμμα Φιλελευθέρων που βρίσκεται εδώ είναι το ίδιο με το παλιό Κόμμα Φιλελευθέρων;*Αλέξανδρος 14:51, 5 Αυγούστου 2008 (UTC)

Αλέξανδρε ουσιαστικά επρόκειτο για αναβίωση του παλιού κόμματος. Στο άρθρο για το Κόμμα Φιλελευθέρων δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο, αναφέρεται όμως στο άρθρο για τον Νικήτα Βενιζέλο ο οποίος και έκανε την επανίδρυση. Στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό στις ψήφους της Κρήτης, αν και κατέβαινε σ' όλη την Ελλάδα. Dimitrissss 15:01, 5 Αυγούστου 2008 (UTC)

Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη να βάλετε σύνδεσμο προς μια αντίστοιχη αρχειοθετημένη έκδοση: [1]. --Gerakibot 18:58, 10 Αυγούστου 2009 (UTC)

Αθροισμα ψηφων - Εδρα ν. Ξάνθης[επεξεργασία κώδικα]

Το αθροισμα των αναγραφομενων ψηφων ειναι 6.697.743, και οχι 6.696.484, που αναφερονται στο λημμα. Το λαθος ειναι μαλλον σε καποιες επιμερους ψηφους, γιατι με το αναγραφομενο 6.696.484 συμφωνουν καλυτερα και τα ποσοστα των κομματων, οχι μονο στο λημμα αλλά και στην επισημη σελιδα της Βουλής.
Το κομμα "Πεπρωμένο" δεν κερδισε εδρα στον νομό Ξάνθης, οπως φαινεται και απο την πηγη που παραθετω: Βουλή των Ελλήνων - Έδρες ν. Ξάνθης http://www.hellenicparliament.gr
Στο λημμα προσθεσα ως πηγη και τη σελιδα της ΒΟΥΛΗΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ, που ομως αναφερει μονο τις ψηφους και τα ποσοστα των κομματων που κερδισαν εδρες.--Οσελότος (συζήτηση) 13:54, 4 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)