Συζήτηση:ΕΡΤ3 (τηλεοπτικό κανάλι)/Κριτική λημμάτων

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

ΕΡΤ3 (τηλεοπτικό κανάλι) (επεξεργασία | συζήτηση | ιστορικό | σύνδεσμοι | παρακολούθηση | μητρώο | εμφανίσεις)[επεξεργασία κώδικα]

Βλέπω ότι το λήμμα ετούτο δεν είναι και πολύ καλά οργανωμένο. Στην πραγματικότητα είναι πάρα πολύ κακοοργανωμένο.

Ιδού τα μειονεκτήματα:

1.)Όπως και τα λήμματα ΕΡΤ2 και ΕΡΤ1, έτσι και το λήμμα ετούτο αν και αναφέρει πολλά πράγματα σχετικά με την ιστορία του καναλιού, ελάχιστα πράγματα αναφέρει σχετικά με το πρόγραμμα του καναλιού(ποια τηλεοπτικά προγράμματα προβάλλει, ποιες εκπομπές, ποιες τηλεοπτικές σειρές προβάλλει και το τι ώρα περίπου, αν προβάλλει τηλεοπτικές σειρές κινουμένων σχεδίων ή καμιά ταινία κινουμένων σχεδίων). Δηλαδή, με άλλα λόγια, δεν αναφέρει και πολλά πράγματα σχετικά με τα χαρακτηριστικά στοιχεία του καναλιού.

2.)Όπως και στις σελίδες ΕΡΤ2 και ΕΡΤ1 , έτσι και σε αυτήν υπάρχουν δυο κατηγορίες οι οποίες δεν έχουν κανένα νόημα να υπάρχουν. Η κατηγορία Τηλεοπτικά κανάλια και σταθμοί οι οποίοι έκλεισαν το 2013 και η κατηγορία Τηλεοπτικά κανάλια και σταθμοί οι οποίοι ξαναάνοιξαν το 2015. Πόσα λήμματα μπορούν να υπάρχουν σε μια κατηγορία σχετικά με τηλεοπτικά κανάλια και σταθμοί οι οποίοι επαναλειτούργησαν κάποια συγκεκριμένη στιγμή; Πολύ λίγα. Επιπλέον στο κουτί πληροφοριών του λήμματος αναφέρεται το έτος επαναλειτουργίας του καθώς και το τέλος λειτουργίας, το επίσημο και το ανεπίσημο.

3.)Όπως και στις σελίδες ΕΡΤ2 και ΕΡΤ1 , έτσι και σε αυτήν στο περιεχόμενο Επαναλειτουργία & ο νέος χαρακτήρας του καναλιού , ο νέο χαρακτήρας του προγράμματος αναφέρεται έτσι εν συντομία και όχι με λεπτομέρειες όπως θα έπρεπε. Με άλλα λόγια δεν αναφέρονται και πολλά πράγματα σχετικά με τον νέο χαρακτήρα του προγράμματος γενικά, με συνέπεια να δίνονται λίγες πληροφορίες σχετικά με την επαναλειτουργία του και τον νέο χαρακτήρα του καναλιού. Εκεί θα έπρεπε να δίνονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα πράγματα κι όχι στην πρώτη σελίδα, στην κεντρική δηλαδή, όπως γίνεται τώρα.(Αναφέρομαι στην πρώτη σελίδα κάτω από το κουτί πληροφοριών η οποία δεν είναι περιεχόμενο.)

4.)Όπως και οι σελίδες ΕΡΤ2 και ΕΡΤ1,έτσι και αυτή έχει ορθογραφικά λάθη (όχι πάρα πολλά όπως η ΕΡΤ1) τα οποία φαίνονται όποιος τα προσέξει.

5.)Το λήμμα ετούτο περιλαμβάνει στους εξωτερικούς του συνδέσμους τον σύνδεσμο <<ΕΡΤ3 στην ΕΡΤopen>>.Ο σύνδεσμος αυτός είναι ανούσιος, αφού το τηλεοπτικό κανάλι της ΕΡΤ3 πλέον επαναλειτουργεί. Επίσης το τηλεοπτικό κανάλι της ΕΡΤ3 δεν συνεργάζεται πια με την ΕΡΤopen. Αυτό μπορείτε να το ψάξετε στο Διαδίκτυο.

6.)Επίσης ας αφαιρεθεί από εκεί αυτό εδώ΄:<<Το πρώτο ident της ΕΤ3[1]>>Δεν στέκει τώρα αυτό.Η βάλτε το κάπου άλλου, όχι στην πρώτη σελίδα, που είναι και η κεντρική.

7.)Πρόσεξα ότι στο κουτί πληροφοριών του λήμματος αυτού υπάρχει η διαδικτυακή πλατφόρμα ΕΡΤopen. Δεν έχει νόημα η ύπαρξη μιας τέυταιας πλατφόρμας,ούτε της ιστοδελίδας ertopen , για τον ίδιον λόγο που δεν θα πρέπει να περιλαμβάνεται ο εξωτερικός σύνδεσμος <<ΕΡΤ3 στην ΕΡΤopen>>.Γι αυτό να αφαιρεθεί αμέσως τώρα.

8.)Δεν έχει νόημα η ύπαρξη της πρότασης <<Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους ανθρώπους που ανέλαβαν το στήσιμο του περιφερειακού σταθμού στη συμπρωτεύουσα το 1976 για λογαριασμό της ΕΡΤ ήταν ο Τέρενς Κουίκ.>> από την στιγμή που υπάρχει η πρόταση <<Το στούντιο βρίσκονταν στο Περίπτερο 8 και παρουσιαστής ήταν ο Τέρενς Κουίκ.>> Ας συνδυαστούν οι δυο αυτές προτάσεις σε μια ενιαία πρόταση. Επίσης το υποπεριεχόμενο ετούτο,Η ίδρυση, τα λέει σχεδόν όλα τουρλουμπούκι, δηλ. κακοοργανωμένα. Μερικά από αυτά θα μπορούσαν να μην υπάρχουν καν.Π.χ. Δεν χρειάζεται να αναφέρεται η πλήρης ημερομηνία ότι η Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου του 1988 ήταν η πρώτη ημέρα λειτουργίας της ΕΡΤ3. Και πολλά άλλα τέτοια λάθη έχει επίσης αυτό το υποπεριεχόμενο τα οποία θα τα δείτε.


Επίσης, όπως και η σελίδα συζήτησης της ΕΡΤ1, έτσι και αυτή η σελίδα συζήτησης δεν είναι και πολύ καλά οργανωμένη. Θα πρέπει να δημιουργηθεί έστω ένα αρχείο συζήτησης σχετικά με αυτήν την σελίδα. Όπως σχεδόν όλοι οι χρήστες έχουν αρχεία συζήτησης, έτσι και αυτή η σελίδα θε έπρεπε να έχει ένα αρχείο συζήτησης. Επίσης γιατί δεν δημιουργείτε την Βικιεπιχείρηση τηλεόραση;΄Στα πρότυπα της Βικιεπιχείρησης Κινηματογράφος να δημιουργηθεί μια αντίστοιχη επιχείρηση η οποία θα εστιάζει σε οτιδήποτε έχει σχέση με την τηλεόραση (τηλεοπτικά κανάλια, τηλεοπτικές σειρές, τηλεταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές κ.λπ.) --85.72.247.184 (συζήτηση) 22:21, 5 Ιανουαρίου 2016 (UTC)[απάντηση]