Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Κινηματογράφος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Κύριες κατηγορίες

Καλώς ήλθατε στην Επιχείρηση Κινηματογράφος. Αυτή η σελίδα αφορά λήμματα που έχουν σχέση με την έβδομη τέχνη. Σκοπός της είναι η δημιουργία, η ανάπτυξη και η επιμέλεια σχετικών λημμάτων. Αν θέλετε να συνεισφέρετε, προσθέστε το όνομά σας.

Συμμετοχή[επεξεργασία κώδικα]

Αν σας ενδιαφέρει ο κινηματογράφος και παράλληλα η βελτίωση και ο εμπλουτισμός των σχετικών λημμάτων της Βικιπαίδειας, μπορείτε να συμμετέχετε στην επιχείρηση. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμπεριφέρεστε με ευγένεια (χωρίς προσωπικές επιθέσεις και χωρίς να προσπαθείτε να υποβιβάσετε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες με ειρωνεία, χλευασμούς, πατρονάρισμα κλπ.).

Σκοπός[επεξεργασία κώδικα]

Η γνωστή εικόνα του Χόλυγουντ

Σκοπός της Επιχείρησης τούτης είναι η δημιουργία και η βελτίωση λημμάτων σχετικά με την έβδομη τέχνη. Απώτερος σκοπός είναι η άρτια και εγκυκλοπαιδική παρουσίαση των λημμάτων τούτων, καθώς και (γιατί όχι) η πρόκρισή τους στα Προβλεπόμενα λήμματα.

Στόχοι[επεξεργασία κώδικα]

Μέχρι να υπάρξουν έτερες επιχειρήσεις, που να εξειδικεύονται στον Κινηματογράφο (π.χ. μόνος για τους Ηθοποιούς ή συγκεκριμένα είδη ταινιών Τρόμου, Κωμωδίες), η Επιχείρηση αυτή, έχει ως στόχους της:

  • Δημιουργία λημμάτων για ταινίες, συντελεστές ταινιών, εταιρείες παραγωγής, διοργανώσεις κ.λπ.
  • Επιμέλεια λημμάτων, το οποίο σημαίνει εγκυκλοπαιδική παρουσίαση του εκάστοτε λήμματος (παράγραφοι, επικεφαλίδες, στρωτή γλώσσα, παράθεση προτύπου πληροφοριών, κινηματογραφική αφίσα -για ταινίες- κ.λπ)
  • Παράθεση πηγών και παραπομπών, σε λήμματα που πάσχουν από την απουσία τους.
  • Επαρκής περίληψη (αφορά μόνο τις ταινίες) (πάρα πολλά λήμματα κατέχουν 2-3 σειρές, και αυτό τείνει σε εμπορικότητα [δε μας ενδιαφέρει το spoiler]), το οποίο σημαίνει 300 (τουλάχιστον) με 800 (περίπου) λέξεις.

Μέλη[επεξεργασία κώδικα]

Ενεργά
Μη ενεργά


*(Στα μη ενεργά μέλη, τοποθετήθηκαν χρήστες που έχουν να κάνουν, έστω μία συνεισφορά, πάνω από 1 χρόνο. Σε περίπτωση που επιθυμείτε τη συμμετοχή σας και πάλι, απλώς προσθέστε το όνομά σας, στα ενεργά μέλη)

Κουτί χρήστη

Το παρακάτω κουτί χρήστη μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους χρήστες στη σελίδα τους για να δείξουν την ενασχόλησή τους με την επιχείρηση και για να την προωθήσουν.

Applications-multimedia.svg Αυτός ο χρήστης συμμετέχει στην Επιχείρηση Κινηματογράφος{{Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Κινηματογράφος/Userbox}}

Εγκυκλοπαιδικότητα[επεξεργασία κώδικα]

  • Εδώ μπορείτε να συμβουλευτείτε την πολιτική της Βικιπαίδειας:
  1. ταινίες

Σύνδεσμοι και εργαλειοθήκη[επεξεργασία κώδικα]

Επιθυμητές σελίδες[επεξεργασία κώδικα]

  • Για να δείτε τα Επιθυμητά λήμματα, επιλέξτε εδώ

Επίβλεψη σελίδων[επεξεργασία κώδικα]

Άρθρα[επεξεργασία κώδικα]