Συζήτηση:Δραπετσώνα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Αττική Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Αττική», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης των θεμάτων που αφορούν την Αττική από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.


Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

--Gerakibot 17:55, 10 Αυγούστου 2009 (UTC)

Αθλητισμός[επεξεργασία κώδικα]

Φρονώ πως, όταν ένας σύλλογος, δεν πληροί τις προϋποθέσεις να έχει το δικό του λήμμα, τότε η συγχώνευση του με το λήμμα της περιοχής, όπου εδρεύει, δε νομίζω πως χρειάζεται να κατέχει το 50% του λήμματος (της περιοχής). Μία απλή αναφορά είναι αρκετή (εννοώ μία παραγραφούλα, ας πούμε...)! Τώρα με ποιον έπαιξε από ποιον έχασε και ποιον κέρδισε, ε, εντάξει... δε νομίζω να μας ενδιαφέρουν και τόσες λεπτομέρειες για τον εν λόγω σύλλογο (χωρίς να θέλω να τον υποτιμήσω προφανώς), στο λήμμα της περιοχής. Επίσης, και σχετικά με την καλαισθησία, καλό θα ήταν να αφαιρεθεί και το πρότυπο του συλλόγου... Μακάρι να είχε το λήμμα 10 ενότητες και μία από αυτές να ήταν ο σύλλογος της περιοχής... Στο προκείμενο: προτείνω επεξεργασία της επίμαχης ενότητας και προοδευτική αφαίρεση του περιεχομένου, μέχρι να επιτευχθεί ορθή αναλογία. —ΖῷονΠολιτικόν (παρακαλῶ...) 08:42, 22 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)

Πράγματι, όταν για το υπόλοιπο λήμμα δεν υπάρχει μια πηγή της προκοπής, πέραν των πληθυσμιακών στατιστικών, η έκταση που δίνεται στην ομάδα είναι δυασανάλογη. Αν θέλεις, προχώρησέ το όπως προτείνεις (για το πρότυπο δεν είμαι σίγουρος, ίσως να ήταν καλύτερα απλώς να μικρύνει λίγο), αν έχεις φυσικά χρόνο και διάθεση.--Dipa1965 (συζήτηση) 11:00, 22 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)