Συζήτηση:Γλώσσα (ψάρι)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ζωολογία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ζωολογία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.

Αρχικά έπεσε από διάφορους αρκετή κοροϊδία στον χρήστη που έγραψε σε μιά σελίδα αποσαφήνισης Γλώσσα : ψάρι που βαθμιαία οριζοντιώνεται. Τελικά, αυτό αναφέρει και το άρθρο που γράφτηκε για το ψάρι αυτό.--egm 07:51, 22 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)

Δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο egm. Απ' ότι θυμάμαι, το μόνο σχόλιο για τον ορισμό αυτό ήταν δικό μου σε μια σύνοψη [1], απλά επειδή όταν το είδα μου φάνηκε εντελώς περίεργο, ή με δυο λόγια όπως ήταν γραμμένο απλά ακατανόητο. Στη συζήτηση που είχαμε, σου πρότεινα να συμπληρώσεις και το άρθρο, πράγμα που (πολύ σωστά) έκανες (εσύ ή ο Focal, δεν θυμάμαι ποιος). Λυπάμαι αν το θεώρησες ειρωνία, όμως δεν έχεις δίκιο - Badseed απάντηση 11:28, 22 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)

Έγραψα τηλεγραφική περίληψη του μελλοντικού άρθρου στο κείμενο αποσαφήνισης. Το άρθρο δεν υπήρχε, το ξεκίνησε ο Focal (μετά την παρακίνησή σου προς εμένα). Αυτός έγραψε επίσης γκραφίτι στην προσωπική μου σελίδα. Πιστεύω πως ήταν υπεραρκετά τα δυό καμάκια σας για ένα μικρό ψάρι. Έχω βαρεθεί να μην έχω δίκιο.--egm 16:47, 26 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)
Ναι αλλά έϊ, δεν θα μπορούσε να φτιάξει ένα σωστό άρθρο ο Focal χωρίς τη δική σου περιγραφή. Εγώ δεν έχω καμάκι, ούτε ήρθα στη ΒΠ για ψάρεμα κανενός είδους· μ' ενδιαφέρουν μόνο κάτι πολύχρωμα ψάρια που λέγονται λέξεις. Και με τη σειρά μου έχω βαρεθεί να δημιουργούνται παρεξηγήσεις εκ του μηδενός. Θα μπορούσα να σου πω διάφορα καλά λόγια για τα άρθρα σου, τόσο προ όσο και μετά της γλώσσης, αλλά προκειμένου να τα πάρεις κι αυτά στραβά, επιφυλάσσομαι. Cheers - Badseed απάντηση 17:01, 26 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)
  • Badseed, ο egm ενοχλήθηκε από το γκραφίτι μου. Νομίζω ότι ζήτησα συγγνώμη αρκετά καθαρά εδώ. Προφανώς δεν ήταν αρκετό για να φύγει η πικρία που ένοιωσε. Λυπάμαι που η αίσθηση του χιούμορ μου (γνωστό γεγονός ότι δεν είναι συμβατή με πολύ κόσμο) τον πείραξε.
  • Egm, μην υποτιμάς τον εαυτό σου. Στη μικρή μας πισίνα είσαι αρκετά μεγάλο ψάρι. Χαίρομαι που μέχρι τώρα δεν άλλαξες παραλία και ελπίζω να γράψεις και εσύ κανένα γκραφίτι στη σελίδα που γράφει για μένα. Θα μου θυμίζει να προσέχω στο μέλλον.
  • ΥΓ1:Ήδη προσέχω: Θέλω εδώ και καιρό να προσθέσω στη σελίδα σου σύνδεσμο στο Τρείς νόμοι της ρομποτικής, εκεί που αναφέρεις για τον τέταρτο νόμο, αλλά δεν το έχω κάνει.
  • ΥΓ2:Λίγο χιούμορ προς Badseed: Εμένα με ενδιαφέρουν οι λέξεις-χρυσόψαρα. Αν είναι κόκκινες, τσιμπάω.
  • ΥΓ3:Και ακόμη λίγο χιούμορ, αυτή τη φορά προς egm: Καιρό είχαν να με αποκαλέσουν καμάκι, ήλπιζα όμως να ήταν με τη σωστή της έννοια (ντου γιου λάικ μαμζελ δε γκρις), όχι έτσι...

--FocalPoint Συζήτηση 18:52, 26 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)