Συζήτηση:Αχ!.. Και να 'μουν άντρας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Κινηματογράφος Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Επιχείρησης Κινηματογράφος», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση και κάλυψη λημμάτων του κινηματογράφου από τη Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στην Επιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.Λάθος τίτλος[επεξεργασία κώδικα]

Επειδή είδα ότι ήδη υπήρξε στο παρελθόν μια διόρθωση του τίτλου, από «Αχ! Και να 'μουν άντρας» στον παρόντα, θέλω να επισημάνω ότι ούτε αυτός δεν είναι σωστός. Καταρχάς με βάση τον πρωτότυπο τίτλο της ταινίας προστέθηκαν (καλώς) τα αποσιωπητικά, προστέθηκε όμως και η απόστροφος στο "να 'μουν", παρότι ήταν αποδεκτή και η γραφή ως μία λέξη "νάμουν" και πράγματι έτσι εμφανιζόταν στον τίτλο της ταινίας. Κατά δεύτερον, μετά από αποσιωπητικά (και παρότι το πρώτο ενέχει παράλληλα και θέση θαυμαστικού) δεν δικαιολογείται το κεφαλαίο "Κ". Ο ορθός τίτλος της ταινίας θα έπρεπε να είναι «Αχ!.. και νάμουν άντρας». --MedMan (συζήτηση) 10:20, 16 Αυγούστου 2020 (UTC)