Συζήτηση:Αυστραλία

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.

Στο άρθρο αναφέρεται ότι:

Αυστραλία είναι το όνομα της μικρότερης ηπείρου, και η σύντομη ονομασία της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας ταυτόχρονα.

Το όνομα της ηπείρου είναι όμως Ωκεανία και Αυστραλία ονομάζεται το μεγαλύτερο κράτος της, ή αν θέλεται το ηπειρωτικό της κομμάτι σε αντιδιαστολή με τα πολυάριθμα νησιά.

Αν κριθεί πως αυτό είναι σωστό, θα πρέπει να διορθωθεί και το πρότυπο που υπάρχει κάτω κάτω με τις ηπείρους, ώστε να μην έχει ξεχωριστά την Αυστραλία από την Ωκεανία.

ΥΓ1. Δεν έχω εξειδικευμένες γνώσεις στη γεωγραφία, απλά έχω την εντύπωση πως και η αγγλόφωνη wiki συμφωνεί μαζί μου...

ΥΓ2. Τώρα που το βλέπω το άρθρο Ωκεανία διατυπώνει πολύ όμορφα το πρόβλημα αυτό...


Atlantia 13:11, 15 Ιουνίου 2007 (UTC)

Αφαιρώ, αν δεν υπάρχει αντίρρηση, τις θέσεις (κατάταξη) κατά ΑΕΠ μέχρι να γίνουν 4 νέοι πίνακες- άρθρα, όπως είχε γίνει για τα στοιχεία του Απριλίου.----Lemur12 να΄στε καλά 12:39, 8 Οκτωβρίου 2009 (UTC)


Μπορείτε παρακαλώ, να με συμβουλεύσετε πώς να επικολλήσω ένα πίνακα με τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στην Αυστραλία το 1999 ή να μου δώσετε ένα e-mail σας να σας τα στείλω και να τα τοποθετήσετε εσείς? Ευχαριστώ!94.69.39.16 09:56, 3 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Πρέπει να χρησιμοποιήσεις κωδικοποίηση wiki. Ίσως μπορεί να σε βοηθήσει ο παρακάτω κώδικας:
{| class="wikitable"
! Πολιτεία
! Ποσοστό
! Ποσοστό
|-
| Βικτόρια
| align=right| 00%
| align=right| 00%
|-
| Δυτική Αυστραλία
| align=right| 00%
| align=right| 00%
|}

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους πίνακες θα βρεις στην αγγλική βικιπαίδεια (http://en.wikipedia.org/wiki/Help:Table). Επίσης μη διστάσεις να προσθέσεις πληροφορία έστω και σε πρόχειρη μορφή. Κάποιος πιο έμπειρος χρήστης μπορεί να αναλάβει τη μορφοποίηση.--hypnotist 12:07, 3 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)


Καλύτερα να μου στέλνατε ένα e-mail να σας το στείλω και μετά να το βάλλετε σε πίνακα. Δυσκολεύομαι να το κάνω και δεν θέλω να αρχίσω πειραματισμούς. Ευχαριστώ και πάλι! 94.69.39.16 13:13, 3 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Μπορείτε να δοκιμάσετε στο Αμμοδοχείο, μια ειδική σελίδα που χρησιμοποιείται για πειραματισμούς. E-mail μπορείτε να μου στείλετε από τη σελίδα μου (Χρήστης:Hypnotist, αριστερή στήλη προς τα κάτω «Αποστολή μηνύματος στον χρήστη αυτόν»). Αν κάνετε λογαριασμό στη Βικιπαίδεια η επικοινωνία θα είναι πιο εύκολη μέσω των προσωπικών σελίδων συζήτησης.--hypnotist 14:27, 3 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)


Δεν βλέπω αυτό που λέτε «Αποστολή μηνύματος στον χρήστη αυτόν» Μπορείτε να στείλετε εσείς? Ο δικός μου λογαριασμός είναι Louispoliticalviews94.69.39.16 15:00, 3 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Οι σελίδες συζήτησης είναι ο πιο βολικός τρόπος επικοινωνίας για θέματα σχετικά με τη Βικιπαίδεια. Μπορείτε να γράψετε σ' αυτή τη σελίδα, εφόσον πρόκειται για κάτι σχετικό με την Αυστραλία, ή στη δική μου σελίδα συζήτησης ([1]). Επίσης άλλοι χρήστες μπορούν να γράψουν στη δική σας σελίδα ([2]). Αν θέλετε οπωσδήποτε να μου στείλετε mail, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ: [3]. Οι διευθύνσεις email καλό είναι να μη δημοσιοποιούνται σε σελίδες συζήτησης, κυρίως για λόγους αποφυγής ανεπιθύμητων μηνυμάτων (spam).--hypnotist 15:13, 3 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Έβαλα σε πίνακα τα στοιχεία των αποτελεσμάτων. Σωστό είναι να προστεθεί και μια πηγή για τα στοιχεία αυτά. Μπορείτε να συμπληρώσετε κάτω από τον πίνακα την πηγή απ' όπου αντλήσατε τα στοιχεία αυτά (σελίδα στο internet, κάποιο βιβλίο, εφημερίδα, κάποια άλλη έκδοση).--hypnotist 09:30, 4 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Ασάφεια ή μάλλον ανακρίβεια[επεξεργασία κώδικα]

Τα μαρσιποφόρα είναι διαφορετική τάξη ζώων από τα τρωκτικά. Η φράση τρωκτικά μαρσιποφόρα είναι λάθος. Επίσης, αμφιβάλλω αν ο αριθμός 300 δίπλα στο γένος ακακία αφορά τα ιθαγενή φυτά της Αυστραλίας και όχι το γένος στο σύνολό του. --C Messier 11:33, 15 Ιουνίου 2012 (UTC)