Συζήτηση:Απόπειρα πραξικοπήματος το 2016 στην Τουρκία

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Δεν είναι επ ουδενί απόπειρα πραξικοπήματος. Είναι πραξικόπημα εν εξελίξει. Ατυχής μεταφορά στον παρόντα τίτλο και βιαστική ως είθισται στη ΒΠ--Kalogeropoulos (συζήτηση) 19:05, 19 Ιουλίου 2016 (UTC)

Kalogeropoulos πως προκύπτει το παραπάνω; Η στρατιωτική απόπειρα δεν απέτυχε; Εκτός και αν εννοείς ότι απέτυχε το πραξικόπημα και καπάκι έκανε πραξικόπημα η κυβέρνηση. Gts-tg (συζήτηση) 19:22, 19 Ιουλίου 2016 (UTC)
Όχι εννοώ ότι το πραξικόπημα είναι ακόμη εν εξελίξει. Όσο αγνοούνται επισήμως σκάφη και αεροσκάφη κατά τα δυτικά μέσα ενημέρωσης δεν είναι απόπειρα, είναι πραξικόπημα εν εξελίξει με τάσεις εμφυλίου--Kalogeropoulos (συζήτηση) 19:31, 19 Ιουλίου 2016 (UTC)
Ναι, είναι μια διάσταση και αυτό, οι αναφορές για 42 ελικότερα και 10κάτι πλοία όμως δεν φαίνονται να επαληθεύονται προς το παρόν, αν επαληθευτούν, μπορούμε πάλι να κάνουμε μετακίνηση ή εν γένει επικαιροποίηση (και οι άλλες ΒΚ ως απόπειρα το έχουν βλέπω). Γενικά υπάρχει πολύ προπέτασμα καπνού για διάφορα πράγματα και τι συμβαίνει, ωστόσο τα 100k εγγραφα του Wikileaks που έχουν ανακοινωθεί και θα βγουν σύντομα ίσως θα διαφωτίσουν τα πράγματα περισσότερο σχετικά με τον ρόλο του Ερντογάν και του κόμματος του. Gts-tg (συζήτηση) 19:37, 19 Ιουλίου 2016 (UTC)