Συζήτηση:Αιμίλιος Μεταξόπουλος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
OTRS Το περιεχόμενο αυτού του λήμματος βασίζεται στο σύνολό του ή εν μέρει σε προηγουμένως δημοσιευμένο υλικό. Έχει δοθεί άδεια από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων για τη χρήση και διακίνηση του υλικού σύμφωνα με τις άδειες χρήσης CC-BY-SA-3.0 και GFDL και απόδειξη αυτού έχει αρχειοθετηθεί από το Wikimedia στο OTRS με αριθμό 2012072410007716.

Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων βασίζεται σε επικοινωνία με τον προφανή ιδιοκτήτη του περιεχομένου. Σε περίπτωση προγενέστερης παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων από μέρους του ή παραπλάνησής μας, αποποιούμαστε κάθε ευθύνη και το κείμενο θα διαγραφεί άμεσα.
Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων δεν αποτελεί εγγύηση ότι το περιεχόμενο θα παραμείνει στην Βικιπαίδεια και ότι ικανοποιεί την πολιτική εγκυκλοπαιδικότητας.

Αφαίρεσα ένα κομμάτι που ήταν από επίμετρο ενός βιβλίου. Ακόμα και αν καλυπτόταν από την άδεια OTRS δεν έχει θέση αυτούσιο σε ένα λήμμα. --cubic[*]star 07:34, 3 Απριλίου 2016 (UTC)

Ουδετερότητα[επεξεργασία κώδικα]

Το ότι στο λήμμα επιχειρείται προφανέστατα η "αγιοποίηση" ενός καταδικασμένου εγκληματία είναι τουλάχιστον σκανδαλώδες. Το ότι ο υιός του κυρίου Μεταξόπουλου (υπό το ψευδώνυμο DiviFilius) κρύβεται πίσω από αυτήν την θρασεία προσπάθεια δεν εκπλήσσει βέβαια καθόλου. Οι διαχειριστές της Βικιπαίδειας όμως πάλι κοιμούνται; Αίσχος! ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 84.159.130.164 (συζήτησησυνεισφορά) .

Θα θέλατε να δώσετε περισσότερες εξηγήσεις; Η ουδετερότητα ίσως πράγματι να πάσχει. --cubic[*]star 07:34, 3 Απριλίου 2016 (UTC)

Αυτή τη στιγμή το λήμμα δεν έχει κανένα πρόβλημα ουδετερότητας, αναφέρει τις καταδίκες, δεν ωραιοποιεί, δεν αφήνει υπονοούμενα αν ήταν αθώος ή ένοχος (καθ' ότι δεν καταδικάστηκε οριστικά από το εφετείο), και πρόσθεσα και την καταδίκη των συν-κατηγορουμένων του ως εξέλιξη που δεν ανέφερε το άρθρο. Οπότε προχωρώ στην αφαίρεση της σύμανσης. Wolfymoza (συζήτηση) 08:15, 1 Νοεμβρίου 2016 (UTC)