Συζήτηση:Αβικουλάρια

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Φυσικές Επιστήμες Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Φυσικές Επιστήμες», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.


Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ζωολογία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ζωολογία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
  • Αν είναι δυνατόν, ένας συνάδελφος να βοηθησει με τον πίνακα. Δεν ξέρω πώς δουλεύει το σύστημα ταξινόμισης στα ελληνικά. Σκοπεύω να προσθέσω κι άλλα στοιχεία από άλλη πηγή, λίγο αργότερα, αφού την επεξεργαστώ.--Vchorozopoulos 20:18, 17 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Χρησιμοποίησε τις μεταβλητές από το εδώ πτόρυπο Taxobox δηλαδή {{Taxobox| χρώμα= | κοινό_όνομα= | κλπ, δες εδώ - Badseed απάντηση 20:26, 17 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)
Στη λίστα δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεται η λ. Avicularia. Αρκεί το αρχικό Α. Το ονόματα ειδών καλύτερα σε ιτάλικς. --Skylax30 (συζήτηση) 09:04, 28 Νοεμβρίου 2012 (UTC)

Μια μικρή διαφωνία, όχι καλύτερα απλώς, επιβάλλεται από τους κανόνες ονοματολογίας να είναι με πλάγιους, το διορθώνω. --→Geilamir (συζήτηση) 09:08, 28 Νοεμβρίου 2012 (UTC)