Συζήτηση:Α΄ κατηγορία ποδοσφαίρου ανδρών Κύπρου

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Κύπρος Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Κύπρος», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης της Κύπρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
A Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Α κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
A Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Α κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Soccerball Cyprus.PNG Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Κυπριακό ποδόσφαιρο.


Τρεμπλ[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σας.Σχετικά με τα Τρέμπλς δεν είναι μόνο η Ομόνοια η οποία έχει κατακτήσει αλλά και η Ανόρθωση (2)1962,1998 και το Αποέλ (1)1996 ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Frantzeskos1989 (συζήτησησυνεισφορά) .

Φίλε δεν ισχύει αυτό που λες. Όταν λέμε Τρέμπλς εννοούμε σε μια ποδοσφαιρική περίοδο μια ομάδα να έχει κατακτήσει Πρωτάθλημα, κύπελλο και ασπίδα. Δηλαδή την περίοδο 2011-2012 μια ομάδα να ξεκινήσει με την κατάκτηση της ασπίδας (είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της περιόδου), το πρωτάθλημα και το κύπελλο (τελευταίος αγώνας της περιόδου). Την περίοδο 1997-1998 η Ανόρθωση κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά την ασπίδα κέρδισε το ΑΠΟΕΛ (Σεπτέμβριος 1997). Την περίοδο 1995-1996 το ΑΠΟΕΛ κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά την ασπίδα κατέκτησε η Ανόρθωση (Σεπτέμβριος 1995). Όσο αφορά το 1962 η ασπίδα δεν κατακτήθηκε αλλά δόθηκε στην Ανόρθωση ως κυπελλοπρωταθλήτρια, χωρίς αγώνα. Xaris333 16:52, 29 Ιανουαρίου 2012 (UTC)

Συμφωνώ φίλε απλά στην ασπίδα παίζουν ο πρωταθλητής και ο κυπελλούχος της χρονιάς που πέρασε και παίρνουν τον τίτλο(ασπίδα) με την καινούργια χρονιά.ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Frantzeskos1989 (συζήτησησυνεισφορά) .

Η ασπίδα εντάσσεται στους τίτλους της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Βάσει του καταστατικού της ΚΟΠ. Είναι ο πρώτος τίτλος της περιόδου. Και αυτό ισχύει σε όλο τον κόσμο. Xaris333 (συζήτηση) 14:32, 15 Ιουλίου 2012 (UTC)

Έχω προσθέσει και σχετική πηγή στο συγκεκριμένο σημείο. Στο κόλπο για το... απίθανο (μετά από 31 χρόνια) [1] Xaris333 (συζήτηση) 14:02, 7 Μαΐου 2014 (UTC)