Συζήτηση:Όντρεϊ Χέπμπορν

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Πορτραίτο
Αυτό το λήμμα έχει παρουσιαστεί ως Πορτραίτο μιας σημαντικής προσωπικότητας στην Πύλη που είναι αφιερωμένη στον Κινηματογράφο.
Άρθρο βικι Κινηματογράφος Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Επιχείρησης Κινηματογράφος», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση και κάλυψη λημμάτων του κινηματογράφου από τη Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στην Επιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.Αναφορές & Όνομα[επεξεργασία κώδικα]

Όταν μεταφράζεται ένα άρθρο καλό είναι να περιλαμβάνονται και όλες οι πηγές/παραπομπές. Το αγγλικό άρθρο έχει 57 αναφορές που εδώ χάνονται. --Dada* 14:35, 19 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Κι επίσης, θάλεγα να το πάμε στο "Χέπμπορν", νομίζω είναι σωστότερο - Badseed απάντηση 15:26, 19 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Αποστολή εξετελέσθη. Αντέγραψα (και ψευτομετάφρασα) τις αναφορές από την αγγλική βίκι. Αυτές που λείπουν απαιτούσαν ειδικό πρότυπο που δεν ξέρω αν έχουμε αντίστοιχο, οπότε τις άφησα... Όσο για το όνομα, ο γενναίος που θα κάνει τη μετονομασία πρέπει να κάτσει και να εντοπίσει / διορθώσει το όνομα σε όλο το κείμενο, καθώς και στα άλλα άρθρα που περιέχουν το όνομα της ηθοποιού.
Atlantia 19:32, 19 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Και η δική μου αποστολή εξετελέσθη, τα γύρισα σε Χέπμπορν (δεν ήταν δύσκολο, find->replace, εκτός από τη σελίδα σου και την πύλη γιατί μπορεί να το προτιμάς έτσι). Αν θεωρείς ωστόσο σωστότερη την άλλη γραφή μπορώ να τα αλλάξω πίσω. Ναι, υπάρχουν τα πρότυπα, είναι τα Cite book, Cite web και Cite news και μπορείς από δω και πέρα να τα χρησιμοποιείς άφοβα :) - Badseed απάντηση 15:18, 20 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Ευτυχώς που έχεις πρακτικό μυαλό γιατί εγώ ήμουν ικανή να το κάνω με κανένα επίπονο τρόπο... Θα το αλλάξω και στη σελίδα μου, δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση. Μάλιστα μια μικρή Googlομαχία ανέδειξε νικήτρια τη μορφή "Χέπμπορν". Λίαν συντόμως θα προσθέσω και τις υπόλοιπες αναφορές. Ευχαριστώ και πάλι...
Atlantia 18:44, 20 Ιανουαρίου 2008 (UTC)