Πρότυπο:Άρση φραγής επανεξετάστηκε

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

O χρήστης Άρση φραγής επανεξετάστηκε (αρχείο φραγώνφραγές σε ισχύφραγές ip rangeσυνεισφ.διαγραμμ. συνεισφ.αρχείο δημιουργίαςάρση φραγής) του οποίου ο λογαριασμός βρίσκεται σε φραγή ζήτησε την άρση της φραγής του, αλλά ένας διαχειριστής έκανε επανέλεγχο και απέρριψε την αίτηση. Άλλοι διαχειριστές μπορούν επίσης να προχωρήσουν σε επανέλεγχο της φραγής, αλλά δεν θα πρέπει να παρακάμψουν την απόφαση χωρίς ισχυρό λόγο (δείτε την πολιτική φραγής). Μην αφαιρείτε αυτή την αίτηση αναίρεσης όσο ισχύει η φραγή.

Αιτία αίτησης: "Παρακαλούμε γράψτε τον λόγο για τον οποίο αιτείστε την άρση της φραγής."

Εάν θέλετε να κάνετε επιπλέον αιτήσεις αναίρεσης της φραγής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά το πρότυπο {{unblock}}. Κατάχρηση του προτύπου μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την προστασία της σελίδας συζήτησής σας.

Εάν ελέγξατε μια αίτηση άρσης φραγής, αντικαταστήστε το "{{unblock|αιτία αίτησης}}" με "{{άρση φραγής επανεξετάστηκε|αιτία αίτησης|αιτία απόρριψης --~~~~}}".

Σημείωση: Αν η αιτία απόρριψης δεν εμφανίζεται, αυτό σημαίνει ότι η υπογραφή σας προκαλεί πρόβλημα. Χρησιμοποιήστε "{{άρση φραγής επανεξετάστηκεd|αιτία αίτησης|απόρριψη=αιτία απόρριψης --~~~~}}" σε τέτοιες περιπτώσεις.