Μαλένα Μόργκαν

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μαλένα Μόργκαν
Γενικές πληροφορίες
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Malena Morgan (Αγγλικά)
Γέννηση23  Ιουνίου 1991[1][2]
Χώρα πολιτογράφησηςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσαΑγγλικά
Ομιλούμενες γλώσσεςΑγγλικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταηθοποιός πορνογραφικών ταινιών
μοντέλο αισθησιακών εικόνων
Περίοδος ακμής2011
Αξιώματα και βραβεύσεις
ΒραβεύσειςPenthouse Pet (Νοέμβριος 2011)

Η Μαλένα Μοργκαν, γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου του 1991 στην Φλόριντα της Αμερικής και είναι Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός ερωτικών ταινιών. Το πρώτο της επάγγελμα, ήταν ως σερβιτόρα σε εστιατόριο της γνωστής αλυσίδας εστιατορίων Cracker Barrel. Σε ηλικία δεκατριών ετών παρακολούθησε μαθήματα σε σχολή μοντέλων, ενώ από το γυμνάσιο αποφοίτησε το 2008 σε ηλικία δεκαεπτά ετών. 

Καριέρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το 2011, η Μαλένα μετακόμισε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας για να ξεκινήσει μια καριέρα στη βιομηχανία πορνό. Αρχικά ξεκίνησε ως ένα nude web-cam μοντέλο, αλλά λίγο καιρό αργότερα άρχισε να συμμετέχει σε ταινίες hardcore. Επιπλέον,την ίδια χρονιά, η Μαλένα Μόργκαν ήταν το Treat of the Month για το μήνα Σεπτέμβιο του στούντιο πορνογραφικών ταινιών Twistys και το Νοέμβριο του ίδιου έτους έγινε το κεντρικό μοντέλο του μήνα, για το αντρικό περιοδικό Penthouse. Από το 2011, έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα πολλών περιοδικών όπως είναι τα Cheri, Swank, Barely Legal, και Club International.

Κινηματογράφος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το 2013, η Μαλένα Μόργκαν πρωταγωνίστησε μαζί με τον Έλληνα ηθοποιό Χρήστο Βασιλόπουλο στο ερωτικό δράμα, Pleasure or Pain.

Προσωπική ζωή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Έχει σταματήσει να συμμετέχει σε ταινίες πορνό από τον Ιανουάριο του 2014. Από τότε ασχολείται με τη φωτογραφία, τη πεζοπορία, αγαπά τα ταξίδια και τον τελευταίο καιρό ασχολείται και με την αναρρίχηση.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]