Κατάλογος επεισοδίων του Μπομπ Σφουγγαράκη

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Το λογότυπο της σειράς.

Η αμερικανική τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων Μπομπ Σφουγγαράκης, που προβλήθηκε για πρώτη φορά την 1η Μαΐου του 1999 στο Nickelodeon, τοποθετείται στην υποθαλάσσια πόλη του Βυθού του Μπικίνι. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Στίβεν Χίλενμπεργκ. Σε αυτή πρωταγωνιστεί ένα πλήθος θαλάσσιων πλασμάτων με ανθρώπινη συμπεριφορά, που απαρτίζεται από τους Μπομπ Σφουγγαράκη, Πάτρικ Αστερία, Γιουτζίν ή Ευγένιο Καβούρη, Καλαμάρη Πλοκάμια, Σάντι Φουντούκη, Πλαγκτόν, Γκάρι Σαλιγκάρι και άλλους. Ο πρωταγωνιστής Μπομπ Σφουγγαράκης είναι ένα υπεραισιόδοξο σφουγγάρι που ενοχλεί τους υπόλοιπους χαρακτήρες και εργάζεται ως μάγειρας στο ταχυφαγείο Τραγανός Κάβουρας. Η σειρά αυτή είχε τόση επιτυχία που από τον πρώτο μήνα που προβλήθηκε ξεπέρασε τους 1,9 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Κύκλοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πρώτος (1999-2001)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος Προβολή
Αγγλικά Ελληνικά ΗΠΑ Ελλάδα
01 Help Wanted Ζητείται Βοηθός 1 Μαΐου 1999 TBA
Reef Blower Σκούπισμα Υφάλου
Tea at the Treedome Τσάι στο Θόλο του Δέντρο
02 Bubblestand Φουσκομαχίες 17 Ιουλίου 1999
Ripped Pants Σκισμένα Παντελόνια
03 Jellyfishing Ψάρεμα Τσούχτρας 31 Ιουλίου 1999
Plankton! Πλαγκτόν!
04 Naughty Nautical Neighbors Ζωηροί Γείτονες 7 Αυγούστου 1999
Boating School Σχολή Πλοήγησης
05 Pizza Delivery Παράδοση Πίτσας 14 Αυγούστου 1999
Home Sweet Pineapple Σπίτι Μου Ανανάκι Μου
06 Mermaid Man and Barnacle Boy Ο Γοργόνος Και το Αγόρι πεταλίδα 21 Αυγούστου 1999
Pickles Πίκλες
07 Hall Monitor Επιτηρητής Κτιρίου 28 Αυγούστου 1999
Jellyfish Jam Τσουχτρομπλεξίματα
08 Sandy's Rocket Ο Πύραυλος της Σάντυ 17 Σεπτεμβρίου 1999
Squeaky Boots Οι Τριζάτες Μπότες
09 Nature Pants Ο Φυσιοπαντελονής 11 Σεπτεμβρίου 1999
Opposite Day Η Ανάποδη Μέρα
10 Culture Shock Πολιτισμικό Σοκ 18 Σεπτεμβρίου 1999
F.U.N. Πλάκα
11 MuscleBob BuffPants Μπομπ Μπρατσάκης Φουσκοπαντελονής 2 Οκτωβρίου 1999
Squidward the Unfriendly Ghost Καλαμάρης, Το Εχθρικό Φάντασμα
12 The Chaperone Ο Συνοδός 8 Μαρτίου 2000
Employee of the Month O Υπάλληλος Του Μήνα
13 Scaredy Pants Ο Φοβοπαντελονής 28 Οκτωβρίου 1999
I Was a Teenage Gary Ήμουν Ένας Μικρός Γκάρυ
14 SB-129 Μπομπ Σφουγγαράκης 129 31 Δεκεμβρίου 1999
Karate Choppers Κόψιμο Καράτε
15 Sleepy Time Ώρα Για Ύπνο 17 Ιανουαρίου 2000
Suds H Σαπουνάδα
16 Valentine's Day Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 14 Φεβρουαρίου 2000
The Paper Το Χαρτί
17 Arrgh! Αρρργκ! 15 Μαρτίου 2000
Rock Bottom Ο Βυθός
18 Texas Τέξας 22 Μαρτίου 2000
Walking Small Μικρά Βήματα
19 Fools in April Πρωταπριλιά 1 Απριλίου 2000
Neptune's Spatula Η Σπάτουλα του Ποσειδώνα
20 Hooky Οι Γάντζοι 3 Μαρτίου 2001
Mermaid Man and Barnacle Boy II Ο Γοργόνος Και ο Στρείδης 2

Δεύτερος (2000-2003)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος Προβολή
Αγγλικά Ελληνικά ΗΠΑ Ελλάδα
21 Your Shoe's Untied Τα Παπούτσια Σου Είναι Λυμένα 17 Φεβρουαρίου 2001 TBA
Squid's Day Off Το Ρεπό Του Καλαμάρη
22 Something Smells Κάτι Μυρίζει 20 Οκτωβρίου 2000
Bossy Boots Αυταρχικές Μπότες
23 Big Pink Loser Μεγάλη Ροζ Αποτυχία 3 Φεβρουαρίου 2001
Bubble Buddy Φίλος Φούσκας
24 Dying for Pie Πεθαίνοντας Για Πίτα 27 Ιανουαρίου 2001
Imitation Krabs Ο Ψεύτικος Κύριος Καβούρης
25 Wormy Ο Σκουληκάκης 24 Φεβρουαρίου 2001
Patty Hype Χαμός Για Πάτι
26 Grandma's Kisses Τα Φιλιά Της Γιαγιάς 28 Απριλίου 2001
Squidville Καλαμαρούπολη
27 Prehibernation Week Η Εβδομάδα Πριν Τη Χειμερία Νάρκη 5 Μαΐου 2001
Life of Crime Μια Ζωή Στο Έγκλημα
28 Christmas Who? Τι; Χριστούγεννα; 6 Δεκεμβρίου 2000
29 Survival of the Idiots Η Επιβίωση Των Ανόητων 19 Μαΐου 2001
Dumped Ο Παρατημένος
30 No Free Rides Όχι Δωρεάν Βόλτες 14 Απριλίου 2001
I'm Your Biggest Fanatic Είμαι ο πιο Μεγάλος σου Θαυμαστής
31 Mermaid Man and Barnacle Boy III Γοργόνος Και Αγόρι Πεταλίδα Νούμερο 3 14 Σεπτεμβρίου 2001
Squirrel Jokes Σκιουροαστεία
32 Pressure Η Πίεση 12 Μαΐου 2001
The Smoking Peanut Το Φυστίκι
33 Shanghaied Το Πλήρωμα 9 Μαρτίου 2001
Gary Takes a Bath Ο Γκάρυ Κάνει Μπάνιο 26 Ιουλίου 2003
34 Welcome to the Chum Bucket Καλωσήλθατε Στον Κουβά Της Παρέας 21 Ιανουαρίου 2002
Frankendoodle Ο Frankenbob
35 The Secret Box Το Μυστικό Κουτί 7 Σεπτεμβρίου 2001
Band Geeks Οι Χαζοί της Μπάντας
36 Graveyard Shift Βάρδια Νεκροταφείου 6 Σεπτεμβρίου 2002
Krusty Love Τραγανός Έρωτας
37 Procrastination Η Αναβολή 19 Οκτωβρίου 2001
I'm With Stupid Είμαι με τον Χαζό
38 Sailor Mouth Το Στόμα του Ναύτη 21 Σεπτεμβρίου 2001
Artist Unknown Ο Άγνωστος Καλλιτέχνης
39 Jellyfish Hunter Ο Τσουχτροκυνηγός 28 Σεπτεμβρίου 2001
The Fry Cook Games Οι Αγώνες του Ψήστη
40 Squid on Strike Καλαμάρι Σε Απεργία 12 Οκτωβρίου 2001
Sandy,SpongeBob and the Worm Το Σκουλήκι

Τρίτος (2001-2004)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος Προβολή
Αγγλικά Ελληνικά ΗΠΑ Ελλάδα
41 The Algae's Always Greener Τα Φύκια Είναι Πάντα Πιο Πράσινα 22 Μαρτίου 2002 TBA
SpongeGuard On Duty Σφουγγαροσώστης Σε Υπηρεσία
42 Club SpongeBob Κλαμπ Μπομπ Σφουγγαράκης 12 Ιουλίου 2002
My Pretty Seahorse Ο Όμορφος Ιππόκαμπος
43 Just One Bite Μόνο Μια Δαγκωνιά 5 Οκτωβρίου 2001
The Bully Ο Νταής
44 Nasty Patty Το Βρωμοσάντουιτς 1 Μαρτίου 2002
Idiot Box Το Κουτί του Ηλιθίου
45 Mermaid Man and Barnacle Boy IV Ο Γοργόνος Και Ο Πεταλίδας Νούμερο 4 21 Ιανουαρίου 2002
Doing Time Της Φυλακής Τα Σίδερα
46 Snowball Effect Το Εφέ Της Χιονόμπαλας 22 Φεβρουαρίου 2002
One Krab's Trash Τα Σκουπίδια Του Ενός
47 As Seen on TV Όπως Στην Τηλεόραση 8 Μαρτίου 2002
Can You Spare a Dime? Μια Βοήθεια Παρακαλώ
48 No Weenies Allowed Απαγορεύεται η είσοδος στα Μικρούλικα 15 Μαρτίου 2002
Squilliam Returns Ο Καλαμαρίλιαμ Επιστρέφει
49 Krab Borg Ρομποτοκάβουρας 29 Μαρτίου 2002
Rock-a-Bye Bivalve Νάνι-Νάνι το Μωρό να Κάνει
50 Wet Painters Οι Βρεγμένοι Ζωγράφοι 10 Μαΐου 2002
Krusty Krab Training Video Βίντεο Εκπαίδευσης
51 Party Pooper Pants Το Πάρτι στο Σπίτι του Μπομπ Σφουγγαράκη 17 Μαΐου 2002
52 Chocolate with Nuts Σοκολάτα Με Τρέλα 1 Ιουνίου 2002
Mermaid Man and Barnacle Boy V Ο Γοργόνος Και Ο Πεταλίδας Νούμερο 5
53 New Student Starfish Ο Νέος Μαθητής Αστερίας 20 Σεπτεμβρίου 2002
Clams Μύδια
54 Ugh Μπομπ Σφουγγαράκης Π.Χ. (Ουγκ!) 5 Μαρτίου 2004
55 The Great Snail Race Ο Μεγάλος Αγώνας των Σαλιγκαριών 24 Ιανουαρίου 2003
Mid-Life Crustacean Οστρακόδερμο Μεσήλικας
56 Born Again Krabs Ο Ξαναγεννημένος Καβούρης 4 Οκτωβρίου 2003
I Had an Accident Είχα Ένα Ατύχημα
57 Krabby Land Η Καβουροχώρα 3 Απριλίου 2004
The Camping Episode Το Επεισόδιο Του Κάμπινγκ
58 Missing Identity Η Χαμένη Ταυτότητα 19 Ιανουαρίου 2004
Plankton's Army Ο Στρατός Του Πλαγκτόν
59 The Sponge Who Could Fly Το Σφουγγάρι που Μπορούσε να Πετάξει (Το Χαμένο Επεισόδιο) 21 Μαρτίου 2003
60 SpongeBob Meets the Strangler Ο Μπομπ Σφουγγαράκης Συναντά Τον Στραγγαλιστή 11 Οκτωβρίου 2004
Pranks a Lot Όλα Για Τις Φάρσες

Τέταρτος (2005-2007)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος Προβολή
Αγγλικά Ελληνικά ΗΠΑ Ελλάδα
61 Fear of a Krabby Patty Καβουροπατοφοβία 6 Μαΐου 2005 TBA
Shell of a Man Το Καβούκι Ενός Άνδρα
62 The Lost Mattress Το χαμένο στρώμα 13 Μαΐου 2005
Krabs vs. Plankton Καβούρης Εναντίον Πλαγκτόν
63 Have You Seen This Snail? Είδες το Σαλιγκάρι; 11 Νοεμβρίου 2005
64 Skill Crane Ο Έξυπνος Γερανός 20 Μαΐου 2005
Good Neighbors Οι Καλοί Γείτονες
65 Selling Out Το Ξεπούλημα 23 Σεπτεμβρίου 2005
Funny Pants Το Γέλιο του Μπομπ 30 Σεπτεμβρίου 2005
66 Dunces and Dragons Ιππότες Και Δράκοι 20 Φεβρουαρίου 2006
67 Enemy In-Law Όλα για τη Συνταγή του Καβουροπάτι 14 Οκτωβρίου 2005
Mermaid Man and Barnacle Boy VI: The Motion Picture Γοργόνος Και Πεταλίδας 7 Οκτωβρίου 2005
68 Patrick SmartPants Πάτρικ ο εξυπνάκιας 21 Οκτωβρίου 2005
SquidBob TentaclePants Καλαμάρης ο Πλοκάμης 4 Νοεμβρίου 2005
69 Krusty Towers Ο Τραγανός Πύργος 1 Απριλίου 2006
Mrs. Puff, You're Fired Κυρία Πάφ, Απολύεστε!
70 Chimps Ahoy Έρχονται οι Πίθηκοι 5 Μαΐου 2006
Ghost Host Ο Επισκέπτης Φάντασμα
71 Whale of a Birthday Τα Γενέθλια Μιας Φάλαινας 12 Μαΐου 2006
Karate Island Το Νησί Του Καράτε
72 All That Glitters Ό,τι Λάμπει 2 Ιουνίου 2006
Wishing You Well Το Πηγάδι Των Ευχών
73 New Leaf Καινούρια Σελίδα 22 Σεπτεμβρίου 2006
Once Bitten Μια δαγκωματιά 29 Σεπτεμβρίου 2006
74 Bummer Vacation Ατυχείς Διακοπές 13 Οκτωβρίου 2006
Wigstruck Η Περούκα 17 Νοεμβρίου 2006
75 Squidtastic Voyage Ένα Καλαμαρένιο Ταξίδι 6 Οκτωβρίου 2006
That's No Lady Όχι Και Κυρία 25 Νοεμβρίου 2006
76 The Thing Το Πλάσμα 15 Ιανουαρίου 2007
Hocus Pocus Χόκους Πόκους
77 Driven to Tears Το Δίπλωμα 19 Φεβρουαρίου 2007
Rule of Dumb Βασιλιάς Ηλιθίων
78 Born to Be Wild Οι Άγριοι 31 Μαρτίου 2007
Best Frenemies Φικοσέηκ
79 The Pink Purloiner Η Απόχη 19 Φεβρουαρίου 2007
Squid Wood Ο Μίνι-Καλαμάρης 24 Ιουλίου 2007
80 Best Day Ever Η Καλύτερη Μέρα 10 Νοεμβρίου 2006
The Gift of Gum Το Δώρο Της Τσίχλας 19 Φεβρουαρίου 2007

Πέμπτος (2007-2009)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος Προβολή
Αγγλικά Ελληνικά ΗΠΑ Ελλάδα
81 Friend or Foe Φίλος ή Εχθρός 13 Απριλίου 2007 27 Ιανουαρίου 2012
82 The Original Fry Cook Ο Σούπερ Μάγειρας 30 Ιουλίου 2007 30 Ιανουαρίου 2012
Night Light Φωτάκι Νυκτός
83 Rise and Shine Πρωινό Ξύπνημα 19 Φεβρουαρίου 2007 31 Ιανουαρίου 2012
Waiting Αναμονή
Fungus Among Us Μύκητες Ανάμεσα Μας 29 Σεπτεμβρίου 2007
84 Spy Buddies Οι Κατάσκοποι 23 Ιουλίου 2007 1 Φεβρουαρίου 2012
Boat Smarts Έξυπνα Συστήματα Πλοήγησης
Good Ol' Whatshisname Ο Πως-τον-λένε
85 New Digs Καινούριο Διαμέρισμα 25 Ιουλίου 2007 2 Φεβρουαρίου 2012
Krabs à la Mode Παγωμένα Καβουροπάτι
86 Roller Cowards Οι Δειλοί της Κούρσας 27 Ιουλίου 2007 3 Φεβρουαρίου 2012
Bucket Sweet Bucket Ο Γλυκός Κουβάς
87 To Love a Patty Καβουροπάτι Αγάπη Μου 26 Ιουλίου 2007 6 Φεβρουαρίου 2012
Breath of Fresh Squidward Ο Νέος Καλαμάρης
88 Money Talks Τα Λεφτά Μιλάνε 31 Ιουλίου 2007 7 Φεβρουαρίου 2012
SpongeBob vs. the Patty Gadget Συσκευή για Καβουροπάτι
Slimy Dancing Ο Χορός
89 The Krusty Sponge Το Τραγανό Σφουγγάρι 24 Ιουλίου 2007 8 Φεβρουαρίου 2012
Sing a Song of Patrick Το Τραγούδι Του Πάτρικ 19 Φεβρουαρίου 2007
90 A Flea in Her Dome Ούτε Ψύλλος Στον Κόρφο Της 1 Αυγούστου 2007 9 Φεβρουαρίου 2012
The Donut of Shame Το Ντόνατ Της Ντροπής
The Krusty Plate Τραγανό Πιάτο
91 Goo Goo Gas Θάλαμος Αερίων 19 Ιουλίου 2009 10 Φεβρουαρίου 2012
Le Big Switch Η Ανταλλαγή Των Σεφ 29 Σεπτεμβρίου 2007
92 Atlantis SquarePantis Ο Μπομπ Σφουγγαράκης και η Ατλαντίδα 12 Νοεμβρίου 2007 13 Φεβρουαρίου 2012 (Μέρος πρώτο)
14 Φεβρουαρίου 2012 (Μέρος δεύτερο)
93 Picture Day Η ημέρα Της Φωτογραφίας 2 Αυγούστου 2007 15 Φεβρουαρίου 2012
Pat No Pay Πάτρικ, Ο Τζαμπατζής
BlackJack Ο Ξάδερφος Του Μπομπ
94 Blackened Sponge Το Μαυρισμένο Μάτι του Μπομπ 3 Αυγούστου 2007 16 Φεβρουαρίου 2012
Mermaid Man vs. SpongeBob Γοργόνος Εναντίον Σφουγγαράκη
95 The Inmates of Summer Το Ηλιόλουστο Νησί 23 Νοεμβρίου 2007 17 Φεβρουαρίου 2012
To Save a Squirrel Σκληρή Επιβίωση
96 Pest of the West Ο Μπελάς Της Δύσης 11 Απριλίου 2008 20 Φεβρουαρίου 2012
97 20,000 Patties Under the Sea 20.000 Καβουροπάτι Κάτω Από Τη Θάλασσα 23 Νοεμβρίου 2007 21 Φεβρουαρίου 2012
The Battle of Bikini Bottom Μάχη Στο Βυθό Του Μπικίνι
98 What Ever Happened to SpongeBob? Τι απέγινε ο Μπομπ; 13 Οκτωβρίου 2008 22 Φεβρουαρίου 2012
99 The Two Faces of Squidward Τα Δυο Πρόσωπα Του Καλαμάρη 23 Νοεμβρίου 2007 23 Φεβρουαρίου 2012
SpongeHenge Ο Μπομπ Και Οι Τσούχτρες
100 Banned in Bikini Bottom Παράνομος στο Βυθό του Μπικίνι 24 Φεβρουαρίου 2012
Stanley S. SquarePants Στάνλεϊ ο Τετραγωνοπαντελονής

Έκτος (2008-2010)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος Προβολή
Αγγλικά Ελληνικά ΗΠΑ Ελλάδα
101 House Fancy To Φανταχτερό Σπίτι 6 Ιουνίου 2008 22 Οκτωβρίου 2012
Krabby Road Το Συγκρότημα του Πλαγκτόν 3 Μαρτίου 2008
102 Penny Foolish Η Δεκάρα 7 Μαρτίου 2008 23 Οκτωβρίου 2012
Nautical Novice Ο Αρχάριος Ναυτόπαις 29 Μαρτίου 2008
103 Spongicus Το Κολοσσαίο Του Πλαγκτόν 24 Οκτωβρίου 2012
Suction Cup Symphony Το Αριστούργημα Του Καλαμάρη 6 Μαρτίου 2008
104 Not Normal Ο Κανονικός Μπομπ Σφουγγαράκης 4 Μαρτίου 2008 25 Οκτωβρίου 2012
Gone Η Μέρα του Μπομπ Σφουγγαράκη 5 Μαρτίου 2008
105 The Splinter Η Αγκίδα 2 Ιουνίου 2008 26 Οκτωβρίου 2012
Slide Whistle Stooges Η Σφυρίχτρα 16 Φεβρουαρίου 2009
106 A Life in a Day Ζήσε την Κάθε Στιγμή 4 Ιουνίου 2008 29 Οκτωβρίου 2012
Sun Bleached Το Ξάσπρισμα 5 Ιουνίου 2008
107 Giant Squidward Ο Γιγάντιος Καλαμάρης 3 Ιουνίου 2008 30 Οκτωβρίου 2012
No Nose Knows Η Καινούργια Μύτη 4 Αυγούστου 2008
108 Patty Caper Ο Κλέφτης Του Μυστικού Συστατικού 5 Αυγούστου 2008 31 Οκτωβρίου 2012
Plankton's Regular Ο Πελάτης Του Πλαγκτόν 6 Αυγούστου 2008
109 Boating Buddies Φίλοι Και Συμμαθητές 7 Αυγούστου 2008 1 Νοεμβρίου 2012
The Krabby Kronicle Τα Χρονικά Του Καβούρη 8 Αυγούστου 2008
110 The Slumber Party Το Πιτζάμα Πάρτυ 28 Νοεμβρίου 2008 2 Νοεμβρίου 2012
Grooming Gary Το Καλύτερο Κατοικίδιο
111 SpongeBob SquarePants vs. The Big One Ο Σφουγγαράκης Και Το Μεγάλο Κύμα 17 Απριλίου 2009 5 Νοεμβρίου 2012
112 Porous Pockets Τα Πλούτη Του Μπομπ Σφουγγαράκη 28 Νοεμβρίου 2008 6 Νοεμβρίου 2012
Choir Boys Το Σόλο Του Καλαμάρη 20 Μαρτίου 2009
113 Krusty Krushers Η Ψεύτικη Πάλη 28 Νοεμβρίου 2008 7 Νοεμβρίου 2012
The Card Η Κάρτα
114 Dear Vikings Οι Βίκινγκς 8 Νοεμβρίου 2012
Ditchin Η Κοπάνα
115 Grandpappy the Pirate Ο Παππούς Κοκκινογένης 18 Φεβρουαρίου 2009 9 Νοεμβρίου 2012
Cephalopod Lodge Ο Όμιλος με τα Κεφαλόποδα 17 Φεβρουαρίου 2009
116 Squid's Visit Η Επίσκεψη 4 Ιουνίου 2009 12 Νοεμβρίου 2012
To SquarePants or Not to SquarePants Τετραγωνοπαντελονής ή Όχι 17 Ιουλίου 2009
117 Shuffleboarding Πίνακας σουρσίματος 16 Φεβρουαρίου 2009 13 Νοεμβρίου 2012
Professor Squidward Ο Καθηγητής Καλαμάρης 19 Φεβρουαρίου 2009
118 Pet or Pests Ο Κύριος Σκούληκας 18 Μαρτίου 2009 14 Νοεμβρίου 2012
Komputer Overload Η Επίθεση των Μηχανών 19 Μαρτίου 2009
119 Gullible Pants Ο Υπεύθυνος 5 Ιουνίου 2009 15 Νοεμβρίου 2012
Overbooked Οι Τρεις Υποσχέσεις 19 Ιουλίου 2009
120 No Hat for Pat Το Καπέλο 16 Νοεμβρίου 2012
Toy Store of Doom Το Μαγαζί των Παιχνιδιών 17 Μαρτίου 2009
121 Sand Castles in the Sand Κάστρα στην Άμμο 16 Μαρτίου 2009 19 Νοεμβρίου 2012
Shell Shocked Το Σπασμένο Κέλυφος 1 Ιουνίου 2009
122 Chum Bucket Supreme Ο Ανώτατος Κουβάς του Δολώματος 19 Ιουλίου 2009 20 Νοεμβρίου 2012
Single Cell Anniversary Η Επέτειος του Πλακτόν 3 Ιουνίου 2009
123 Truth or Square Αλήθεια ή Τετράγωνο 6 Νοεμβρίου 2009 21 Νοεμβρίου 2012
124 22 Νοεμβρίου 2012
125 Pineapple Fever Ο Πυρετός του Ανανά 2 Ιουνίου 2009 23 Νοεμβρίου 2012
Chum Caverns Η Σπηλιά του Δολώματος 18 Ιουλίου 2009
126 The Clash of Triton Το Πάρτι του Ποσειδώνα 5 Ιουλίου 2010 26 Νοεμβρίου 2012

Έβδομος (2009-2011)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος Προβολή
Αγγλικά Ελληνικά ΗΠΑ Ελλάδα
127 Tentacle-Vision Πλοκαμόραση 19 Ιουλίου 2009 TBA
I ♥ Dancing Αγαπώ το Χορό
128 Growth Spout Αναπτυξιακή Έκρηξη
Stuck in the Wringer Κολλημένος στο Στραγγιστήρι
129 Someone's in the Kitchen with Sandy Κάτι Τρέχει με τη Σάντυ
The Inside Job Κάποιος από Μέσα
130 Greasy Buffoons Λιγδιασμένοι Βλάκες 27 Νοεμβρίου 2009
Model Sponge Μοντέλο Σφουγγαριού
131 Keep Bikini Bottom Beautiful Κράτα το Βυθό του Μπικίνι Καθαρό 2 Ιανουαρίου 2010
A Pal for Gary Ένας Φίλος για τον Γκάρυ
132 Yours, Mine and Mine Δικό σου, Δικό μου και Δικό μου 11 Σεπτεμβρίου 2010
Kracked Krabs Ραγισμένος Κάβουρας
133 The Curse of Bikini Bottom Η Κατάρα του Βυθού του Μπικίνι 24 Οκτωβρίου 2009
Squidward in Clarinetland Ο Καλαμάρης στην Κλαρινοχώρα 24 Μαρτίου 2010
134 SpongeBob's Last Stand Τα Λιβάδια των Μεδουσών 22 Απριλίου 2010
135 Back to the Past Επιστροφή στο Παρελθόν 15 Φεβρουαρίου 2010
The Bad Guy Club for Villains Η Λέσχη των Κακών
136 A Day Without Tears Μια Μέρα Χωρίς Δάκρυα 22 Μαρτίου 2010
Summer Job Δουλειά για το Καλοκαίρι 23 Μαρτίου 2010
137 One Coarse Meal Το Κυρίως Γεύμα 25 Μαρτίου 2010
Gary in Love Ο Ερωτευμένος Γκάρυ 6 Φεβρουαρίου 2010
138 The Play's the Thing Το Έργο του Καλαμάρη 26 Μαρτίου 2010
Rodeo Daze Το Ροντέο 6 Φεβρουαρίου 2010
139 Gramma's Secret Recipe Η Μυστική Συνταγή της Γιαγιάς 6 Ιουλίου 2010
The Cent of Money Το κύμα του χρήματος 7 Ιουλίου 2010
140 The Monster Who Came to Bikini Bottom Το τέρας που ήρθε στο Βυθό του Μπικίνι 28 Ιανουαρίου 2011
Welcome to the Bikini Bottom Triangle Καλωσήρθατε στο Τρίγωνο του Βυθού του Μπικίνι
141 The Curse of the Hex Η κατάρα της μάγισσας 11 Ιουνίου 2011
The Main Drain Το κεντρικό φρεάτιο 28 Ιανουαρίου 2011
142 Trenchbillies Συμμοριούληδες 29 Ιανουαρίου 2011
Sponge-Cano! Σφουγγαροηφαίστειο 28 Ιανουαρίου 2011
143 The Great Patty Caper Η Μεγάλη Καταδίωξη 11 Νοεμβρίου 2010
144 That Sinking Feeling Όταν Όλα Βουλιάζουν 8 Ιουλίου 2010
Karate Star Ο Σταρ του Καράτε 9 Ιουλίου 2010
145 Buried in Time Θαμμένοι στο Χρόνο 18 Σεπτεμβρίου 2010
Enchanted Tiki Dreams Μαγεμένα Όνειρα στην Τίκι Χώρα 19 Ιουνίου 2010
146 The Abrasive Side Μπομπ Συρματάκης 27 Νοεμβρίου 2010
Earworm Ωτοσκώληκας
147 Hide and Then What Happens? Εντάξει Κρύψου... και Μετά τι Γίνεται; 9 Αυγούστου 2010
Shellback Shenanigans Η Μεγάλη Οστρακοαπάτη 18 Σεπτεμβρίου 2010
148 The Masterpiece Το Αριστούργημα 2 Οκτωβρίου 2010
Whelk Attack Τα Κοχύλια Επιτίθενται
149 You Don't Know Sponge Μυαλό Σφουγγάρι 9 Αυγούστου 2010
Tunnel of Glove Το Τούνελ του Γαντιού 12 Φεβρουαρίου 2011
150 Krusty Dogs Καβουρο Χοτ-ντογκ 9 Οκτωβρίου 2010
The Wreck of the Mauna Loa Το Ναυάγιο του Μόνα Λόα
151 New Fish in Town Νέο Ψάρι στην Πόλη 15 Ιανουαρίου 2011
Love That Squid Αγαπώ ένα Καλαμάρι 12 Φεβρουαρίου 2011
152 Big Sister Sam Η Μεγάλη Αδερφή Σαμ 15 Ιανουαρίου 2011
Perfect Chemistry Τέλεια Χημεία 26 Φεβρουαρίου 2011

Όγδοος (2011-2012)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος Προβολή
Αγγλικά Ελληνικά ΗΠΑ Ελλάδα
153 Accidents Will Happen Θα Συμβούν Ατυχήματα 18 Ιουλίου 2011 22 Μαρτίου 2013
The Other Patty Το Φυκοπάτι 25 Ιουνίου 2011
154 Drive Thru Drive Thru 19 Ιουλίου 2011 25 Μαρτίου 2013
The Hot Shot Ο Οδηγός της Πυρκαγιάς 18 Ιουνίου 2011
155 A Friendly Game Φιλικό Παιχνίδι 26 Μαρτίου 2011 26 Μαρτίου 2013
Sentimental Sponge Συναισθηματικός Μπομπ 2 Απριλίου 2011
156 Frozen Face-Off Παγωμένη Αναμέτρηση 15 Ιουλίου 2011 27 Μαρτίου 2013
157 Squidward's School for Grown Ups Το Σχολείο για ενήλικες του Καλαμάρη 4 Ιουνίου 2011 28 Μαρτίου 2013
Oral Report Προφορικό Άρθρο 26 Μαρτίου 2011
158 Sweet and Sour Squid Γλυκό και ξινό Καλαμάρι 20 Ιουλίου 2011 29 Μαρτίου 2013
The Googly Artiste Ο Ανόητος Καλλιτέχνης 21 Ιουλίου 2011
159 A SquarePants Family Vacation Οι Οικογενειακές Διακοπές των Τετραγωνοπαντελόνηδων 11 Νοεμβρίου 2011 1 Απριλίου 2013
160 Patrick’s Staycation Η Λύση του Πάτρικ 8 Νοεμβρίου 2011 2 Απριλίου 2013
Walking the Plankton Περπατώντας τον Πλανκτόν 7 Νοεμβρίου 2011
161 Mooncation Διακοπές στο Φεγγάρι 10 Νοεμβρίου 2011 3 Απριλίου 2013
Mr. Krabs Takes a Vacation Ο Κύριος Καβούρης πάει Διακοπές 9 Νοεμβρίου 2011
162 Ghoul Fools Τρέλες με Ψυχές 21 Οκτωβρίου 2011 19 Μαΐου 2014
163 Mermaid Man Begins Ο Γοργόνος ξεκινάει 23 Σεπτεμβρίου 2011 4 Απριλίου 2013
Plankton's Good Eye Το Καλό Μάτι του Πλανκτόν
164 Barnacle Face Μπιμπίκι στο πρόσωπο 16 Σεπτεμβρίου 2011 5 Απριλίου 2013
Pet Sitter Pat Μπέιμπι Σίττερ Πατ
165 House Sittin' for Sandy Φύλαξη Σπιτιού για την Σάντυ 30 Σεπτεμβρίου 2011 8 Απριλίου 2013
Smoothe Jazz at Bikini Bottom Τζαζ με Γρανίτες στο Βυθό του Μπικίνι
166 Bubble Troubles Ο Μπελάς με τις Φούσκες 25 Νοεμβρίου 2011 9 Απριλίου 2013
The Way of the Sponge Ο Τρόπος του Σφουγγαριού
167 The Krabby Patty That Ate Bikini Bottom Το Καβουροπάτι που Έφαγε τον Βυθό του Μπικίνι 10 Απριλίου 2013
Bubble Buddy Returns Ο Φούσκας επιστρέφει
168 Restraining SpongeBob Περιοριστικός Σφουγγαράκης 2 Απριλίου 2012 3 Ιουνίου 2013
Fiasco! Φιάσκο 5 Απριλίου 2012
169 Are You Happy Now? Είσαι χαρούμενος τώρα; 31 Μαρτίου 2012 4 Ιουνίου 2013
Planet of the Jellyfish Ο Πλανήτης της Τσούχτρας
170 Free Samples Δωρεάν Δείγματα 6 Απριλίου 2012 5 Ιουνίου 2013
Home Sweet Rubble Σπίτι μου, Γιαπάκι μου 4 Απριλίου 2012
171 Karen 2.0 Κάρεν 2.0 13 Απριλίου 2012 6 Ιουνίου 2013
InSPONGEiac Σπογγοαϋπνίες 9 Απριλίου 2012
172 Face Freeze! Πάγωμα Προσώπου 21 Ιουλίου 2012 7 Ιουνίου 2013
Glove World, R.I.P. Αντίο Κόσμε του Γαντιού 3 Απριλίου 2012
173 Squiditis Καλαμαρίτιδα 11 Απριλίου 2012 10 Ιουνίου 2013
Demolition Doofus Ντέρμπυ Κατεδάφισης 21 Ιουλίου 2012
174 Treats! Kεράσματα 10 Απριλίου 2012 11 Ιουνίου 2013
For Here or to Go Από δω για να Πάτε 12 Απριλίου 2012
175 It's a SpongeBob Christmas! Τα Χριστούγεννα του Μπομπ Σφουγγαράκη 6 Δεκεμβρίου 2012 25 Δεκεμβρίου 2014
176 Super Evil Aquatic Villain Team Up is Go! Σούπερ Κακιά Υποβρύχια Ομάδα Κακών 14 Οκτωβρίου 2012 12 Ιουνίου 2013
Chum Fricassee Κουβάς Φρικασέ 21 Οκτωβρίου 2012
177 The Good Krabby Name Το Καλό Καβουρένιο Όνομα 3 Σεπτεμβρίου 2012 13 Ιουνίου 2013
Move It or Lose It Κουνήσου ή Χάσε 21 Οκτωβρίου 2012
178 Hello, Bikini Bottom! Γειά σου, Βυθέ του Μπικίνι! 8 Οκτωβρίου 2012 14 Ιουνίου 2013

Ένατος (2012-2017)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος Προβολή
Αγγλικά Ελληνικά ΗΠΑ Ελλάδα
179 Extreme Spots Εξτρήμ Σημάδια 21 Ιουλίου 2012 19 Ιουνίου 2013
Squirrel Record Το Ρεκόρ του Σκίουρου
180 Patrick-Man! Πάτρικ-Man! 27 Οκτωβρίου 2012 20 Ιουνίου 2013
Gary's New Toy Το Νέο Παιχνίδι του Γκάρυ 14 Οκτωβρίου 2012
181 License to Milk-Shake Δίπλωμα στο Milk-Shake 7 Σεπτεμβρίου 2012 21 Ιουνίου 2013
Squid Baby Μωρό Καλαμάρης 3 Σεπτεμβρίου 2012
182 Little Yellow Book Μικρό Κίτρινο Βιβλίο 2 Μαρτίου 2013 24 Ιουνίου 2013
Bumper to Bumper Από Χτύπημα σε Χτύπημα 17 Νοεμβρίου 2012
183 Eek, an Urchin! Έι, ένας Αχινός! 27 Οκτωβρίου 2012 25 Ιουνίου 2013
Squid Defense Άμυνα Καλαμαριού 1 Ιανουαρίου 2013
184 Jailbreak! Απόδραση από την Φυλακή 16 Μαρτίου 2013 26 Ιουνίου 2013
Evil Spatula Η Κακιά Σπάτουλα 9 Μαρτίου 2013
185 It Came from Goo Lagoon Ήρθε από την Λιμνοθάλασσα Γκου 17 Φεβρουαρίου 2014 27 Ιουνίου 2013
186 Safe Deposit Krabs Ασφαλής Κατάθεση Καβούρι 25 Μαΐου 2013 28 Ιουνίου 2013
Plankton's Pet Το Κατοικίδιο του Πλαγκτόν 19 Ιανουαρίου 2013
187 Don't Look Now Μην Κοιτάξεις Τώρα 14 Οκτωβρίου 2013 1 Ιουλίου 2013
Séance Shméance Σεάνσε Σεμάνσε
188 Kenny the Cat Κέννυ ο Γάτος 29 Μαρτίου 2014 2 Ιουλίου 2013
Yeti Krabs Ο Γιετοκάβουρας 29 Μαρτίου 2015
189 SpongeBob, You're Fired Μπομπ Σφουγγαράκη, Απολύεσαι! 11 Νοεμβρίου 2013 3 Ιουλίου 2013
190 Lost in Bikini Bottom Χαμένος στον Βυθό του Μπικίνι 16 Ιουλίου 2015 5 Ιουνίου 2016
Tutor Sauce Μαθήματα Πλοήγησης
191 Squid Plus One Καλαμάρης συν Ένας 7 Σεπτεμβρίου 2015 12 Ιουνίου 2016
The Executive Treatment Το Σάντουιτς του Businessman
192 Company Picnic Εταιρικό Πικνίκ 25 Σεπτεμβρίου 2015 19 Ιουνίου 2016
Pull Up a Barrel Πιάσε ένα Βαρέλι 18 Σεπτεμβρίου 2015
193 Sanctuary! Το Καταφύγιο! 16 Οκτωβρίου 2015 26 Ιουνίου 2016
What's Eating Patrick? Τι τρώει ο Πάτρικ; 2 Οκτωβρίου 2015
194 Patrick! The Game Το παιχνίδι του Πάτρικ 11 Νοεμβρίου 2015 3 Ιουλίου 2016
The Sewers of Bikini Bottom Οι υπόνομοι του Βυθού του Μπίκινι
195 SpongeBob LongPants Το Μακρύ Παντελόνι 15 Φεβρουαρίου 2016 10 Ιουλίου 2016
Larry's Gym Το Γυμναστήριο του Λάρρυ
196 The Fish Bowl Η Γυάλα 2 Μαΐου 2016 17 Ιουλίου 2016
Married to Money Παντρεμένος με το Χρήμα 3 Μαΐου 2016
197 Mall Girl Pearl Εργαζόμενο Κορίτσι 12 Μαρτίου 2016 23 Δεκεμβρίου 2016
Two Thumbs Down Ο Πόλεμος των Αντίχειρων
198 Sharks vs. Pods Καρχαρίες Εναντίον Καλαμαριών 4 Μαΐου 2016 26 Δεκεμβρίου 2016
CopyBob DittoPants Η Κλονοποίηση του Μπομπ 5 Μαΐου 2016
199 Sold! Σπίτια προς Πώληση 6 Μαΐου 2016 19 Ιουλίου 2017
Lame and Fortune Τα Τυχερά Μπισκότα 11 Ιουλίου 2016
200 Goodbye, Krabby Patty? Αντίο Καβουροπάττι; 20 Φεβρουαρίου 2017 22 Φεβρουαρίου 2017
201 Sandy's Nutmare Περισσότερα Βελανίδια 12 Ιουλίου 2016 28 Δεκεμβρίου 2016
Bulletin Board Ο Πίνακας Ανακοινώσεων 1 Οκτωβρίου 2016
202 Food Con Castaways Γιορτή Φαγητού 13 Ιουλίου 2016 24 Ιουλίου 2017
Snail Mail Φίλος δια Αλληλογραφίας 22 Οκτωβρίου 2016
203 Pineapple Invasion Ψάξε Ψάξε, δε θα τη Βρεις 14 Ιουλίου 2016 30 Δεκεμβρίου 2016
Salsa Imbecilicus Σάλτσα Χαζομάρας 15 Ιουλίου 2016
204 Mutiny on the Krusty Ανταρσία στον Τραγανό Κάβουρα 8 Οκτωβρίου 2016 2 Ιανουαρίου 2017
The Whole Tooth Η Νεράιδα των Δοντιών 3 Δεκεμβρίου 2016

Δέκατος (2016-2017)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος Προβολή
Αγγλικά Ελληνικά ΗΠΑ Ελλάδα
205 Whirly Brains Το Πεταχτόμυαλο 15 Οκτωβρίου 2016 3 Απριλίου 2017
Mermaid Pants Γοργονοπαντελονής 29 Οκτωβρίου 2016
206 Unreal Estate Η Μετακόμιση Του Μπομπ 3 Ιουνίου 2017 15 Νοεμβρίου 2017
Code Yellow Κίτρινος Συναγερμός
207 Mimic Madness Μιμητική Παράνοια 25 Φεβρουαρίου 2017 4 Απριλίου 2017
House Worming Σκουληκοκατάληψη
208 Snooze You Lose Όποιος Κοιμάται Χάνει 4 Μαρτίου 2017 5 Απριλίου 2017
Krusty Katering Κέτερινγκ Ο Τραγανός Κάβουρας
209 SpongeBob's Place Το Στέκι Του Μπομπ Σφουγγαράκη 11 Μαρτίου 2017 6 Απριλίου 2017
Plankton Gets the Boot Ο Πλαγκτόν Παίρνει Πόδι
210 Life Insurance Ασφάλεια Ζωής 18 Μαρτίου 2017 7 Απριλίου 2017
Burst Your Bubble Φούσκες Παντού
211 Plankton Retires Ο Πλαγκτόν Βγαίνει σε Σύνταξη 25 Μαρτίου 2017 16 Νοεμβρίου 2017
Trident Trouble Η Παντοδύναμη Τρίαινα
212 The Incredible Shrinking Sponge Ο Μπομπ Σταλίτσας 2 Δεκεμβρίου 2017 20 Νοεμβρίου 2017
Sportz? Τι Είναι τα Αθλήματα; 16 Ιουλίου 2017
213 The Getaway Η Απόδραση 10 Ιουνίου 2017 14 Ιουλίου 2017
Lost and Found Τα Απολεσθέντα 10 Ιουλίου 2017
214 Patrick's Coupon Το Κουπόνι του Πάτρικ 17 Ιουνίου 2017 21 Νοεμβρίου 2017
Out of the Picture Τι Αξία Έχει η Τέχνη;
215 Feral Friends Το Φεγγάρι του Ποσειδώνα 7 Οκτωβρίου 2017 22 Νοεμβρίου 2017
Don't Wake Patrick Μην Ξυπνάτε τον Πάτρικ

Εντέκατος (2017-2018)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος Προβολή
Αγγλικά Ελληνικά ΗΠΑ Ελλάδα
216 Cave Dwelling Sponge Ο Πρωτόγονος Σφουγγαράκης 23 Σεπτεμβρίου 2017 23 Νοεμβρίου 2017
The Clam Whisperer Ο Γητευτής των Αχιβάδων
217 Spot Returns Γεννητούρια 24 Ιουνίου 2017 24 Νοεμβρίου 2017
The Check-Up Το Ετήσιο Τσεκάπ
218 Spin the Bottle Το Μαγικό Μπουκάλι 16 Ιουλίου 2017 27 Νοεμβρίου 2017
There's a Sponge in My Soup Οι Χίπηδες το Προτιμούν Ζεστό 7 Νοεμβρίου 2017
219 Man Ray Returns Η Επιστροφή του Άνδρα Ακτίνα 30 Σεπτεμβρίου 2017 13 Δεκεμβρίου 2017
Larry the Floor Manager Ποτέ Χωρίς Καβουροπάττυ
220 The Legend of Boo-Kini Bottom Ο Θρύλος του Βυθού του Μπου-Κίνι 13 Οκτωβρίου 2017 15 Νοεμβρίου 2017
221 No Pictures Please Ο Πάτρικ Ξεναγός 6 Νοεμβρίου 2017 19 Μαρτίου 2018
Stuck on the Roof Ο Μπομπ Φοβάται τα Ύψη
222 Krabby Patty Creature Feature Το Εξελιγμένο Καβουροπάττυ 21 Οκτωβρίου 2017 20 Μαρτίου 2018
Teacher's Pests Ανταγωνισμός στα Θρανία
223 Sanitation Insanity Σκουπίδια Παντού 7 Μαΐου 2018 25 Μαΐου 2018
Bunny Hunt Κυνήγι Κουνελιών 30 Μαρτίου 2018
224 Squid Noir Ο Ντετέκτιβ της Τζαζ 10 Νοεμβρίου 2017 21 Μαρτίου 2018
Scavenger Pants Κυνήγι Θησαυρού 9 Νοεμβρίου 2017
225 Cuddle E. Hugs Φ. Αγκαλίτσας 8 Νοεμβρίου 2017 22 Μαρτίου 2018
Pat the Horse Θέλω να Γίνω Άλογο 2 Δεκεμβρίου 2017
226 Chatterbox Gary Ο Φλύαρος Γκάρυ 12 Φεβρουαρίου 2018 23 Μαρτίου 2018
Don't Feed the Clowns Μην Ταΐζετε τους Κλόουν 16 Μαρτίου 2018
227 Drive Happy Ξέγνοιαστη Οδήγηση 13 Φεβρουαρίου 2018 26 Μαρτίου 2018
Old Man Patrick Ο Γεροπάτρικ 14 Φεβρουαρίου 2018
228 Fun-Sized Friends Λιλιπούτειοι Φίλοι 15 Φεβρουαρίου 2018 27 Μαρτίου 2018
Grandmum's the Word Τα Γενέθλια της Γιαγιάς Πλανκτόν 16 Φεβρουαρίου 2018
229 Doodle Dimension Αφηρημένη Διάσταση 9 Μαρτίου 2018 11 Σεπτεμβρίου 2018
Moving Bubble Bass Η Μετακόμιση του Μπαμπλ Μπας 16 Μαρτίου 2018
230 High Sea Diving Βουτιά στα Ρηχά 6 Απριλίου 2018 12 Σεπτεμβρίου 2018
Bottle Burglars Διαρρήκτες Μπουκαλιών 13 Απριλίου 2018
231 My Leg! Το Πόδι μου! 8 Μαΐου 2018 13 Σεπτεμβρίου 2018
Ink Lemonade Μελανολεμονάδα 9 Μαΐου 2018
232 Mustard O' Mine Μα τη Μουστάρδα 10 Μαΐου 2018 29 Σεπτεμβρίου 2018
Shopping List Η Λίστα με τα Ψώνια 24 Σεπτεμβρίου 2018
233 Whale Watching Παρακολούθηση Φαλαινών 6 Αυγούστου 2018 14 Σεπτεμβρίου 2018
Krusty Kleaners Τραγανοί Καθαριστές 7 Αυγούστου 2018
234 Patnocchio Πατνόκιο 8 Αυγούστου 2018 17 Σεπτεμβρίου 2018
ChefBob Σεφ-Μπομπ 9 Αυγούστου 2018
235 Plankton Paranoia Πλαγκτονεμμονή 26 Σεπτεμβρίου 2018 14 Ιανουαρίου 2019
Library Cards Το Διάβασμα Κάνει Καλό 25 Σεπτεμβρίου 2018
236 Call the Cops Φωνάξτε την Αστυνομία 27 Σεπτεμβρίου 2018 15 Ιανουαρίου 2019
Surf N' Turf Καράβι σε Μπουκάλι 11 Νοεμβρίου 2018
237 Goons on the Moon Βόλτα στο Φεγγάρι 25 Νοεμβρίου 2018 21 Δεκεμβρίου 2018
238 Appointment TV Ραντεβού με την Τηλεόραση 28 Οκτωβρίου 2018 16 Ιανουαρίου 2019
Karen's Virus Ο Ιός της Κάρεν 4 Νοεμβρίου 2018
239 The Grill is Gone Το Γκριλ Χάθηκε 21 Οκτωβρίου 2018 17 Ιανουαρίου 2019
The Night Patty Το νυχτοπάττυ
240 Bubbletown Η Φουσκόπολη 28 Οκτωβρίου 2018 18 Ιανουαρίου 2019
Girls' Night Out Βραδιά για Κορίτσια 4 Νοεμβρίου 2018
241 Squirrel Jelly Το Κυνήγι της Τσούχτρας 18 Νοεμβρίου 2018 21 Ιανουαρίου 2019
The String Η Κλωστή

Δωδέκατος (2018-2020)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος Προβολή
Αγγλικά Ελληνικά ΗΠΑ Ελλάδα
242 FarmerBob Ο Μπομπ στη Φάρμα 11 Νοεμβρίου 2018 18 Νοεμβρίου 2019
Gary & Spot Γκάρυ και Σποτ 27 Ιουλίου 2019
243 The Nitwitting Η Ημέρα της Κουταμάρας 13 Ιανουαρίου 2019 19 Νοεμβρίου 2019
The Ballad of Filthy Muck Η Μπαλάντα της Βρωμερής Γλίτσας 20 Ιανουαρίου 2019
244 The Krusty Slammer Φυλακή ο Τραγανός Κάβουρας 27 Ιανουαρίου 2019 21 Σεπτεμβρίου 2020
Pineapple RV Ανανάς Τροχόσπιτο 17 Ιουλίου 2020
245 Gary's Got Legs Τα Πόδια του Γκάρυ 27 Ιουλίου 2019 9 Δεκεμβρίου 2019
King Plankton Ο Πλαγκτόν Βασιλιάς 22 Ιουνίου 2019
246 Plankton's Old Chum Το Δόλωμα Του Πλανγκτόν 30 Νοεμβρίου 2019 22 Σεπτεμβρίου 2020
Stormy Weather Άστατος Καιρός 22 Ιουνίου 2019
247 Swamp Mates 11 Απριλίου 2020
One Trick Sponge
248 The Krusty Bucket Ο Τραγανός Κουβάς 10 Αυγούστου 2019 10 Δεκεμβρίου 2019
Squid's on a Bus Ο Καλαμάρης Οδηγός Λεωφορείου 28 Σεπτεμβρίου 2019
249 Sandy's Nutty Nieces Οι Τρελές Ανιψιές της Σάντυ 29 Ιουνίου 2019 11 Δεκεμβρίου 2019
Insecurity Guards Φρουροί Ανασφαλείας
250 Broken Alarm Το Χαλασμένο Ξυπνητήρι 6 Ιουλίου 2019 12 Δεκεμβρίου 2019
Karen's Baby Το Μωρό της Κάρεν 10 Αυγούστου 2019
251 Shell Games 7 Μαρτίου 2020
Senior Discount 6 Ιουλίου 2019
252 Mind the Gap Προσοχή στο Κενό 14 Σεπτεμβρίου 2019 23 Σεπτεμβρίου 2020
Dirty Bubble Returns Η Βρόμικη Φούσκα Επιστρέφει 23 Νοεμβρίου 2019
253 Jolly Lodgers Καλή Διαμονή 7 Μαρτίου 2020 29 Ιανουαρίου 2021
Biddy Sitting Μπέιμπυ Σίττινγκ στη Γιαγιά 8 Φεβρουαρίου 2020 30 Σεπτεμβρίου 2020
254 SpongeBob's Big Birthday Blowout Τα Γενέθλια του Μπομπ Σφουγγαράκη 12 Ιουλίου 2019 13 Ιουλίου 2019
255
256 SpongeBob in RandomLand Ο Μπομπ Σφουγγαράκης στην Τρελούπολη 21 Σεπτεμβρίου 2019 13 Δεκεμβρίου 2019
SpongeBob's Bad Habit Η Κακιά Συνήθεια του Μπομπ
257 Handemonium Χανδαιμόνιο 23 Νοεμβρίου 2019 24 Σεπτεμβρίου 2020
Breakin' Διάλειμμα 14 Σεπτεμβρίου 2019
258 Boss for a Day Αφεντικό για μία Μέρα 17 Ιουλίου 2020 25 Σεπτεμβρίου 2020
The Goofy Newbie Ο Γκαφατζής Υπάλληλος 28 Σεπτεμβρίου 2019
259 The Ghost of Plankton Το Φάντασμα του Πλαγκτόν 12 Οκτωβρίου 2019 31 Οκτωβρίου 2019
My Two Krabses Κύριος Καβούρης επί Δύο 18 Ιανουαρίου 2021
260 Knock Knock, Who's There? 23 Απριλίου 2021
Pat Hearts Squid 9 Ιουλίου 2021
261 Lighthouse Louie Έκπληξη στο Φάρο 18 Ιανουαρίου 2021 28 Σεπτεμβρίου 2020
Hiccup Plague Επιδημία Λόξυγγα
262 A Cabin in the Kelp Καλύβα στα Φύκια 12 Οκτωβρίου 2019 29 Σεπτεμβρίου 2020
The Hankering Η Λαχτάρα του Καβούρη 30 Νοεμβρίου 2019
263 Who R Zoo? Ο Νέος Ζωολογικός Κήπος 8 Φεβρουαρίου 2020 30 Σεπτεμβρίου 2020
Kwarantined Krab Ο Τραγανός Κάβουρας σε Καραντίνα Άγνωστο (αποκλειστικά στο Nickelodeon Plus)
264 Plankton's Intern 30 Απριλίου 2021
Patrick's Tantrum
265 Bubble Bass's Tab 9 Απριλίου 2021
Kooky Cooks
266 Escape from Beneath Glove World 18 Ιανουαρίου 2020
267 Krusty Koncessionaires 7 Νοεμβρίου 2020
Dream Hoppers

Δέκατος τρίτος (2020-)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος Προβολή
Αγγλικά Ελληνικά ΗΠΑ Ελλάδα
268 A Place for Pets 22 Οκτωβρίου 2020
Lockdown for Love
269 Under the Small Top 16 Απριλίου 2021
Squidward's Sick Daze
270 Goofy Scoopers
Pat the Dog 9 Ιουλίου 2021
271 Something Narwhal This Way Comes 19 Νοεμβρίου 2021
C.H.U.M.S.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]