Κατάλογος επεισοδίων του Μπομπ Σφουγγαράκη

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Το λογότυπο της σειράς.

Η αμερικανική τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων Μπομπ Σφουγγαράκης, που προβλήθηκε για πρώτη φορά την 1η Μαΐου του 1999 στο Nickelodeon, τοποθετείται στην υποθαλάσσια πόλη του Βυθού του Μπικίνι. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Στίβεν Χίλενμπεργκ. Σε αυτή πρωταγωνιστεί ένα πλήθος θαλάσσιων πλασμάτων με ανθρώπινη συμπεριφορά, που απαρτίζεται από τους Μπομπ Σφουγγαράκη, Πάτρικ Αστερία, Γιουτζίν ή Ευγένιο Καβούρη, Καλαμάρη Πλοκάμια, Σάντι Φουντούκη, Πλαγκτόν, Γκάρι Σαλιγκάρι και άλλους. Ο πρωταγωνιστής Μπομπ Σφουγγαράκης είναι ένα υπεραισιόδοξο σφουγγάρι που ενοχλεί τους υπόλοιπους χαρακτήρες και εργάζεται ως μάγειρας στο ταχυφαγείο Τραγανός Κάβουρας.

Κύκλοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πρώτος (1999-2000)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος
Αγγλικά Ελληνικά
01 Help Wanted / Reef Blower / Tea at the Treedome Ζητείται Βοηθός / Σκούπισμα Υφάλου / Τσάι στο Θόλο του Δέντρου
02 Bubblestand / Ripped Pants Φουσκομαχίες / Σκισμένα Παντελόνια
03 Jellyfishing / Plankton! Ψάρεμα Τσούχτρας / Πλαγκτόν!
04 Naughty Nautical Neighbors / Boating School Ζωηροί Γείτονες / Σχολή Πλοήγησης
05 Pizza Delivery / Home Sweet Pineapple Παράδοση Πίτσας / Σπίτι Μου Ανανάκι Μου
06 Mermaid Man and Barnacle Boy / Pickles Ο Γοργόνος Και το Αγόρι πεταλίδα / Πίκλες
07 Hall Monitor / Jellyfish Jam Επιτηρητής Κτιρίου / Τσουχτρομπλεξίματα
08 Sandy's Rocket / Squeaky Boots Ο Πύραυλος της Σάντυ / Οι Τριζάτες Μπότες
09 Nature Pants / Opposite Day Ο Φυσιοπαντελονής / Η Ανάποδη Μέρα
10 Culture Shock / F.U.N. Πολιτισμικό Σοκ / Π.λά.κα.
11 MuscleBob BuffPants / Squidward the Unfriendly Ghost Μπομπ Μπρατσάκης Φουσκοπαντελονής / Καλαμάρης, Το Εχθρικό Φάντασμα
12 The Chaperone / Employee of the Month Ο Συνοδός / O Υπάλληλος Του Μήνα
13 Scaredy Pants /  I Was a Teenage Gary Ο Φοβοπαντελονής / Ήμουν Ένας Μικρός Γκάρυ
14 SB-129 / Karate Choppers Μπομπ Σφουγγαράκης 129 / Κόψιμο Καράτε
15 Sleepy Time / Suds Ώρα Για Ύπνο / H Σαπουνάδα
16 Valentine's Day / The Paper Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου / Το Χαρτί
17 Arrgh! / Rock Bottom Αρρργκ! / Ο Βυθός
18 Texas / Walking Small Τέξας / Μικρά Βήματα
19 Fools in April / Neptune's Spatula Πρωταπριλιά / Η Σπάτουλα του Ποσειδώνα
20 Hooky / Mermaid Man and Barnacle Boy II Οι Γάντζοι / Ο Γοργόνος Και ο Στρείδης 2

Δεύτερος (2000-2003)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος
Αγγλικά Ελληνικά
21 Τα Παπούτσια Σου Είναι Λυμένα / Το Ρεπό Του Καλαμάρη
22 Κάτι Μυρίζει / Αυταρχικές Μπότες
23 Μεγάλη Ροζ Αποτυχία / Φίλος Φούσκας
24 Πεθαίνοντας Για Πίτα / Ο Ψεύτικος Κύριος Καβούρης
25 Ο Σκουληκάκης / Χαμός Για Πάτι
26 Τα Φιλιά Της Γιαγιάς / Καλαμαρούπολη
27 Η Εβδομάδα Πριν Τη Χειμερία Νάρκη / Μια Ζωή Στο Έγκλημα
28 Τι; Χριστούγεννα;
29 Η Επιβίωση Των Ανόητων / Ο Παρατημένος
30 Όχι Δωρεάν Βόλτες / Είμαι ο πιο Μεγάλος σου Θαυμαστής
31 Γοργόνος Και Αγόρι Πεταλίδα Νούμερο 3 / Σκιουροαστεία
32 Η Πίεση / Το Φυστίκι
33 Το Πλήρωμα / Ο Γκάρυ Κάνει Μπάνιο
34 Καλωσήλθατε Στον Κουβά Της Παρέας / Ο Μουντζούρας
35 Το Μυστικό Κουτί / Οι Χαζοί Της Μπάντας
36 Βάρδια Νεκροταφείου / Τραγανός Έρωτας
37 Η Αναβολή / Είμαι με τον Χαζό
38 Το Στόμα του Ναύτη / Ο Άγνωστος Καλλιτέχνης
39 Ο Τσουχτροκυνηγός / Οι Αγώνες του Ψήστη
40 Το Σκουλήκι / Καλαμάρι Σε Απεργία

Τρίτος (2001-2004)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος
Αγγλικά Ελληνικά
41 Τα Φύκια Του Γείτονα Είναι Πάντα Πιο Πράσινα / Σφουγγαροσώστης Σε Υπηρεσία
42 Κλαμπ Μπομπ Σφουγγαράκης / Ο Όμορφος Ιππόκαμπος
43 Μόνο Μια Δαγκωνιά / Ο Νταής
44 Το Βρωμοσάντουιτς / Το Κουτί του Ηλιθίου
45 Γοργόνος Και Πεταλίδας ΙV / Της Φυλακής Τα Σίδερα
46 Το Εφέ Της Χιονόμπαλας / Τα Σκουπίδια Του Ενός
47 Όπως Στην Τηλεόραση / Μια Βοήθεια Παρακαλώ
48 Απαγορεύεται η είσοδος στα Μικρούλικα / Ο Καλαμαρίλιαν Επιστρέφει
49 Ρομποτοκάβουρας / Νάνι-Νάνι το Μωρό να Κάνει
50 Οι Βρεγμένοι Ζωγράφοι / Βίντεο Εκπαίδευσης
51 Το Πάρτι στο Σπίτι του Μπομπ Σφουγγαράκη
52 Σοκολάτα Με Τρέλα / Ο Γοργόνος Και Ο Πεταλίδας Νούμερο 5
53 Ο Νέος Μαθητής Αστερίας / Μύδια
54 Μπομπ Σφουγγαράκης Π.Χ. (Ουγκ!)
55 Ο Μεγάλος Αγώνας των Σαλιγκαριών / Οστρακόδερμο Μεσήλικας
56 Ο Ξαναγεννημένος Καβούρης / Είχα Ένα Ατύχημα
57 Η Καβουροχώρα / Το Επεισόδιο Του Κάμπινγκ
58 Η Χαμένη Ταυτότητα / Ο Στρατός Του Πλαγκτόν
59 Το Σφουγγάρι Που Μπορούσε Να Πετάξει (Το Χαμένο Επεισόδιο)
60 Ο Μπομπ Σφουγγαράκης Συναντά Τον Στραγγαλιστή / Όλα Για Τις Φάρσες

Τέταρτος (2005-2007)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος
Αγγλικά Ελληνικά
61 Καβουροπατοφοβία / Το Καβούκι Ενός Άνδρα
62 Το χαμένο στρώμα / Καβούρης Εναντίον Πλαγκτόν
63 Είδες το Σαλιγκάρι;
64 Ο Έξυπνος Γερανός / Οι Καλοί Γείτονες
65 Το Ξεπούλημα / Το Γέλιο του Μπομπ
66 Ιππότες Και Δράκοι
67 Όλα για τη Συνταγή της Καβουροπάτι / Γοργόνος Και Πεταλίδας
68 Πάτρικ ο εξυπνάκιας / Καλαμάρης ο Πλοκάμης
69 Ο Τραγανός Πύργος / Κυρία Παφ, Απολύεσαι
70 Έρχονται οι Πίθηκοι / Ο Επισκέπτης Φάντασμα
71 Τα Γενέθλια Μιας Φάλαινας / Το Νησί Του Καράτε
72 Ό,τι Λάμπει / Το Πηγάδι Των Ευχών
73 Καινούρια Σελίδα / Μια δαγκωματιά
74 Ατυχείς Διακοπές / Η Περούκα
75 Ένα Καλαμαρένιο Ταξίδι / Όχι Και Κυρία
76 Το Πλάσμα / Χόκους Πόκους
77 Το Δίπλωμα / Ο Βασιλιάς Των Ηλιθίων
78 Οι Άγριοι / Το Φικοσέηκ
79 Η Απόχη / Ο Μίνι-Καλαμάρης
80 Η Καλύτερη Μέρα / Το Δώρο Της Τσίχλας

Πέμπτος (2007-2009)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος
Αγγλικά Ελληνικά
81 Φίλος ή Εχθρός
82 Ο Σούπερ Μάγειρας / Φωτάκι Νυκτός
83 Πρωινό Ξύπνημα / Αναμονή / Μύκητες Ανάμεσα Μας
84 Οι Κατάσκοποι / Έξυπνα Συστήματα Πλοήγησης / Ο Πως-τον-λένε
85 Καινούριο Διαμέρισμα / Παγωμένα Καβουροπάτι
86 Οι Δειλοί της Κούρσας / Ο Γλυκός Κουβάς
87 Καβουροπάτι Αγάπη Μου / Ο Νέος Καλαμάρης
88 Τα Λεφτά Μιλάνε / Ο Χορός
89 Το Τραγανό Σφουγγάρι / Το Τραγούδι Του Πάτρικ
90 Ούτε Ψύλλος Στον Κόρφο Της / Το Ντόνατ Της Ντροπής / Τραγανό Πιάτο
91 Θάλαμος Αερίων / Η Ανταλλαγή Των Σεφ
92 Ο Μπομπ o Σφουγγαράκης Και Η Ατλαντίδα (Τηλεταινία)
93 Η ημέρα Της Φωτογραφίας / Πάτρικ, Ο Τζαμπατζής / Ο Ξάδερφος Του Μπομπ
94 Το Μαυρισμένο Μάτι του Μπομπ / Γοργόνος Εναντίον Σφουγγαράκη
95 Το Ηλιόλουστο Νησί / Σκληρή Επιβίωση
96 Ο Μπελάς Της Δύσης
97 20.000 Καβουροπάτι Κάτω Από Τη Θάλασσα / Μάχη Στο Βυθό Του Μπικίνι
98 Τι απέγινε ο Μπομπ...;
99 Τα Δυο Πρόσωπα Του Καλαμάρη / Ο Μπομπ Κι Οι Τσούχτρες
100 Παράνομος στο Βυθό του Μπικίνι / Στάνλεϊ ο Τετραγωνοπαντελονής

Έκτος (2008-2010)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος
Αγγλικά Ελληνικά
101 To Φανταχτερό Σπίτι / Το Συγκρότημα του Πλαγκτόν
102 Η Δεκάρα / Ο Αρχάριος Ναυτόπαις
103 Το Κολοσσαίο Του Πλαγκτόν / Το Αριστούργημα Του Καλαμάρη
104 Ο Κανονικός Μπομπ Σφουγγαράκης / Η Μέρα του Μπομπ Σφουγγαράκη
105 Η Αγκίδα / Η Σφυρίχτρα
106 Ζήσε την Κάθε Στιγμή / Το Ξάσπρισμα
107 Ο Γιγάντιος Καλαμάρης / Η Καινούργια Μύτη
108 Ο Κλέφτης Του Μυστικού Συστατικού / Ο Πελάτης Του Πλαγκτόν
109 Φίλοι Και Συμμαθητές / Τα Χρονικά Του Καβούρη
110 Το Πιτζάμα Πάρτυ / Το Καλύτερο Κατοικίδιο
111 Ο Σφουγγαράκης Και Το Μεγάλο Κύμα
112 Τα Πλούτη Του Μπομπ Σφουγγαράκη / Το Σόλο Του Καλαμάρη
113 Η Ψεύτικη Πάλη / Η Κάρτα
114 Οι Βίκινγκς / Η Κοπάνα
115 Ο Παππούς Κοκκινογένης / Ο Όμιλος με τα Κεφαλόποδα
116 Η Επίσκεψη / Τετραγωνοπαντελονής ή Όχι
117 Πίνακας σουρσίματος / Ο Καθηγητής Καλαμάρης
118 Ο Κύριος Σκούληκας / Η Επίθεση των Μηχανών
119 Ο Υπεύθυνος / Οι Τρεις Υποσχέσεις
120 Το Καπέλο / Το Μαγαζί των Παιχνιδιών
121 Κάστρα στην Άμμο / Το Σπασμένο Κέλυφος
122 Ο Ανώτατος Κουβάς του Δολώματος / Η Επέτειος του Πλακτόν
123 Αλήθεια ή Τετράγωνο μέρος Α'
124 Αλήθεια ή Τετράγωνο μέρος Β'
125 Ο Πυρετός του Ανανά / Η Σπηλιά του Δολώματος
126 Το Πάρτι του Ποσειδώνα

Έβδομος (2010-2011)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος
Αγγλικά Ελληνικά
127 Πλοκαμόραση / Αγαπώ το Χορό
128 Αναπτυξιακή Έκρηξη / Κολλημένος στο Στραγγιστήρι
129 Κάτι Τρέχει με τη Σάντυ / Κάποιος από Μέσα
130 Λιγδιασμένοι Βλάκες / Μοντέλο Σφουγγαριού
131 Κράτα το Βυθό του Μπικίνι Καθαρό / Ένας Φίλος για τον Γκάρυ
132 Δικό σου, Δικό μου και Δικό μου / Ραγισμένος Κάβουρας
133 Η Κατάρα του Βυθού του Μπικίνι / Ο Καλαμάρης στην Κλαρινοχώρα
134 Τα Λιβάδια των Μεδουσών
135 Επιστροφή στο Παρελθόν / Η Λέσχη των Κακών
136 Μια Μέρα Χωρίς Δάκρυα / Δουλειά για το Καλοκαίρι
137 Το Κυρίως Γεύμα / Ο Ερωτευμένος Γκάρυ
138 Το Έργο του Καλαμάρη / Το Ροντέο
139 Η Μυστική Συνταγή της Γιαγιάς / Το κύμα του χρήματος
140 Το τέρας που ήρθε στο Βυθό του Μπικίνι / Καλωσήρθατε στο Τρίγωνο του Βυθού του Μπικίνι
141 Η κατάρα της μάγισσας / Το κεντρικό φρεάτιο
142 Συμμοριούληδες / Σφουγγαροηφαίστειο
143 Η Μεγάλη Καταδίωξη
144 Όταν Όλα Βουλιάζουν / Ο Σταρ του Καράτε
145 Θαμμένοι στο Χρόνο / Μαγεμένα Όνειρα στην Τίκι Χώρα
146 Μπομπ Συρματάκης / Ωτοσκώληκας
147 Εντάξει Κρύψου... και Μετά τι Γίνεται; / Η Μεγάλη Οστρακοαπάτη
148 Το Αριστούργημα / Τα Κοχύλια Επιτίθενται
149 Μυαλό Σφουγγάρι / Το Τούνελ του Γαντιού
150 Καβουρο Χοτ-ντογκ / Το Ναυάγιο του Μόνα Λόα
151 Νέο Ψάρι στην Πόλη / Αγαπώ ένα Καλαμάρι
152 Η Μεγάλη Αδερφή Σαμ / Τέλεια Χημεία

Όγδοος (2011-2012)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Αρ, Τίτλος
Αγγλικά Ελληνικά
153 Θα Συμβούν Ατυχήματα / Το Φυκοπάτι
154 Drive Thru / Ο Οδηγός της Πυρκαγιάς
155 Φιλικό Παιχνίδι / Συναισθηματικός Μπομπ
156 Παγωμένη Αναμέτρηση
157 Το Σχολείο για ενήλικες του Καλαμάρη / Προφορικό Άρθρο
158 Γλυκό και ξινό Καλαμάρι / Ο Ανόητος Καλλιτέχνης
159 Οι Οικογενειακές Διακοπές των Τετραγωνοπαντελόνηδων
160 Η Λύση του Πάτρικ / Περπατώντας τον Πλανκτόν
161 Διακοπές στο Φεγγάρι / Ο Κύριος Καβούρης πάει Διακοπές
162 Τρέλες με Ψυχές
163 Ο Γοργόνος ξεκινάει / Το Καλό Μάτι του Πλανκτόν
164 Μπιμπίκι στο πρόσωπο / Μπέιμπι Σίττερ Πατ
165 Φύλαξη Σπίτιού για την Σάντυ / Τζαζ με Γρανίτες στο Βυθό του Μπικίνι
166 Ο Μπελάς με τις Φούσκες / Ο Τρόπος του Σφουγγαριού
167 Το Καβουροπάτι που Έφαγε τον Βυθό του Μπικίνι / Ο Φούσκας επιστρέφει
168 Περιοριστικός Σφουγγαράκης / Φιάσκο
169 Είσαι χαρούμενος τώρα; / Ο Πλανήτης της Τσούχτρας
170 Δωρεάν Δείγματα / Σπίτι μου, Γιαπάκι μου
171 Κάρεν 2.0 / Σπογγοαϋπνίες
172 Πάγωμα Προσώπου / Αντίο Κόσμε του Γαντιού
173 Καλαμαρίτιδα / Ντέρμπυ Κατεδάφισης
174 Kεράσματα / Από δω για να Πάτε
175 It's A SpongeBob Christmas! Τα Χριστούγεννα του Μπομπ Σφουγγαράκη
176 Σούπερ Κακιά Υποβρύχια Ομάδα Κακών / Κουβάς Φρικασέ
177 Το Καλό Καβουρένιο Όνομα / Κουνήσου ή Χάσε
178 Γειά σου, Βυθέ του Μπικίνι!

Ένατος (2012-2017)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος Προβολή
Αγγλικά Ελληνικά ΗΠΑ Ελλάδα
179 Extreme Spots Extreme Σημάδια 21 Ιουλίου 2012 19 Ιουνίου 2013
Squirrel Record Το Ρεκόρ του Σκίουρου
180 Patrick-Man! Πάτρικ-Man! 27 Οκτωβρίου 2012 20 Ιουνίου 2013
Gary's New Toy Το Νέο Παιχνίδι του Γκάρυ 14 Οκτωβρίου 2012
181 License to Milk-Shake Δίπλωμα στο Milk-Shake 7 Σεπτεμβρίου 2012 21 Ιουνίου 2013
Squid Baby Μωρό Καλαμάρης 3 Σεπτεμβρίου 2012
182 Little Yellow Book Μικρό Κίτρινο Βιβλίο 2 Μαρτίου 2013 24 Ιουνίου 2013
Bumper to Bumper Από Χτύπημα σε Χτύπημα 17 Νοεμβρίου 2012
183 Eek, an Urchin! Έίίίίίί, ένας Αχινός! 27 Οκτωβρίου 2012 25 Ιουνίου 2013
Squid Defense Άμυνα Καλαμαριού 1 Ιανουαρίου 2013
184 Jailbreak! Απόδραση από την Φυλακή 16 Μαρτίου 2013 26 Ιουνίου 2013
Evil Spatula Η Κακιά Σπάτουλα 9 Μαρτίου 2013
185 It Came from Goo Lagoon Ήρθε από την Λιμνοθάλασσα Γκου 17 Φεβρουαρίου 2014 27 Ιουνίου 2014
186 Safe Deposit Krabs Ασφαλής Κατάθεση Καβούρι 25 Μαΐου 2013 28 Ιουνίου 2013
Plankton's Pet Το Κατοικίδιο του Πλανκτόν 19 Ιανουαρίου 2013
187 Don't Look Now Μην Κοιτάξεις Τώρα 14 Οκτωβρίου 2013 1 Ιουλίου 2013
Séance Shméance Σεάνσε Σεμάνσε
188 Kenny the Cat Κέννυ ο Γάτος 29 Μαρτίου 2014 2 Ιουλίου 2013
Yeti Krabs Ο Γιετοκάβουρας 29 Μαρτίου 2015
189 SpongeBob, You're Fired Μπομπ Σφουγγαράκη, Απολύεσαι 11 Νοεμβρίου 2013 3 Ιουλίου 2013
190 Lost in Bikini Bottom Χαμένος στον Βυθό του Μπικίνι 16 Ιουλίου 2015 5 Ιουνίου 2016
Tutor Sauce Μαθήματα Πλοήγησης
191 Squid Plus One Καλαμάρης συν Ένας 7 Σεπτεμβρίου 2015 12 Ιουνίου 2016
The Executive Treatment Το Σάντουιτς του Bussinessman
192 Company Picnic Εταιρικό Πικνίκ 25 Σεπτεμβρίου 2015 19 Ιουνίου 2016
Pull Up a Barrel Πιάσε ένα Βαρέλι 18 Σεπτεμβρίου 2015
193 Sanctuary! Το Καταφύγιο! 16 Οκτωβρίου 2015 26 Ιουνίου 2016
What's Eating Patrick? Τι τρώει ο Πάτρικ; 2 Οκτωβρίου 2015
194 Patrick! The Game Το παιχνίδι του Πάτρικ 11 Νοεμβρίου 2015 3 Ιουλίου 2016
The Sewers of Bikini Bottom Οι υπόνομοι του Βυθού του Μπίκινι
195 SpongeBob LongPants Το Μακρύ Παντελόνι 15 Φεβρουαρίου 2016 10 Ιουλίου 2016
Larry's Gym Το Γυμναστήριο του Λάρρυ
196 The Fish Bowl Η Γυάλα 2 Μαΐου 2016 17 Ιουλίου 2016
Married to Money Παντρεμένος με το Χρήμα 3 Μαΐου 2016
197 Mall Girl Pearl Εργαζόμενο Κορίτσι 12 Μαρτίου 2016 23 Δεκεμβρίου 2016
Two Thumbs Down Ο Πόλεμος των Αντίχειρων
198 Sharks vs. Pods Καρχαρίες Εναντίον Καλαμαριών 4 Μαΐου 2016 26 Δεκεμβρίου 2016
CopyBob DittoPants Η Κλονοποίηση του Μπομπ 5 Μαΐου 2016
199 Sold! Σπίτια προς Πώληση 6 Μαΐου 2016 19 Ιουλίου 2017
Lame and Fortune Τα Τυχερά Μπισκότα 11 Ιουλίου 2016
200 Goodbye, Krabby Patty? Αντίο Καβουροπάτι; 20 Φεβρουαρίου 2017 22 Φεβρουαρίου 2017
201 Sandy's Nutmare Περισσότερα Βελανίδια 12 Ιουλίου 2016 28 Δεκεμβρίου 2016
Bulletin Board Ο Πίνακας Ανακοινώσεων 1 Οκτωβρίου 2016
202 Food Con Castaways Γιορτή Φαγητού 13 Ιουλίου 2016 24 Ιουλίου 2017
Snail Mail Φίλος δια Αλληλογραφίας 22 Οκτωβρίου 2016
203 Pineapple Invasion Ψάξε Ψάξε, δε θα τη Βρεις 14 Ιουλίου 2016 30 Δεκεμβρίου 2016
Salsa Imbecilicus Σάλτσα Χαζομάρας 15 Ιουλίου 2016
204 Mutiny on the Krusty Ανταρσία στον Τραγανό Κάβουρα 8 Οκτωβρίου 2016 2 Ιανουαρίου 2017
The Whole Tooth Η Νεράιδα των Δοντιών 3 Δεκεμβρίου 2016

Δέκατος (2016-2017)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος Προβολή
Αγγλικά Ελληνικά ΗΠΑ Ελλάδα
205 Whirly Brains Το Πεταχτόμυαλο 15 Οκτωβρίου 2016 3 Απριλίου 2017
Mermaid Pants Γοργονοπαντελονής 29 Οκτωβρίου 2016
206 Unreal Estate Η Μετακόμιση Του Μπομπ 3 Ιουνίου 2017 15 Νοεμβρίου 2017
Code Yellow Κίτρινος Συναγερμός
207 Mimic Madness Μιμητική Παράνοια 25 Φεβρουαρίου 2017 4 Απριλίου 2017
House Worming Σκουληκο-κατάληψη
208 Snooze You Lose Όποιος Κοιμάται Χάνει 4 Μαρτίου 2017 5 Απριλίου 2017
Krusty Katering Κέτερινγκ Ο Τραγανός Κάβουρας
209 SpongeBob's Place Το Στέκι Του Μπομπ Σφουγγαράκη 11 Μαρτίου 2017 6 Απριλίου 2017
Plankton Gets the Boot Ο Πλαγκτόν Παίρνει Πόδι
210 Life Insurance Ασφάλεια Ζωής 18 Μαρτίου 2017 7 Απριλίου 2017
Burst Your Bubble Φούσκες Παντού
211 Plankton Retires Ο Πλαγκτόν Βγαίνει σε Σύνταξη 25 Μαρτίου 2017 16 Νοεμβρίου 2017
Trident Trouble Η Παντοδύναμη Τρίαινα
212 The Incredible Shrinking Sponge Ο Μπομπ Σταλίτσας 2 Δεκεμβρίου 2017 20 Νοεμβρίου 2017
Sportz? Τι Είναι τα Αθλήματα; 16 Ιουλίου 2017
213 The Getaway Η Απόδραση 10 Ιουνίου 2017 14 Ιουλίου 2017
Lost and Found Τα Απολεσθέντα 10 Ιουλίου 2017
214 Patrick's Coupon Το Κουπόνι του Πάτρικ 17 Ιουνίου 2017 21 Νοεμβρίου 2017
Out of the Picture Τι Αξία Έχει η Τέχνη;
215 Feral Friends Το Φεγγάρι του Ποσειδώνα 7 Οκτωβρίου 2017 22 Νοεμβρίου 2017
Don't Wake Patrick Μην Ξυπνάτε τον Πάτρικ

Εντέκατος (2017-2018)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος Προβολή
Αγγλικά Ελληνικά ΗΠΑ Ελλάδα
216 Cave Dwelling Sponge Ο Πρωτόγονος Σφουγγαράκης 23 Σεπτεμβρίου 2017 23 Νοεμβρίου 2017
The Clam Whisperer Ο Γητευτής των Αχιβάδων
217 Spot Returns Γεννητούρια 24 Ιουνίου 2017 24 Νοεμβρίου 2017
The Check-Up Το Ετήσιο Τσεκάπ
218 Spin the Bottle Το Μαγικό Μπουκάλι 16 Ιουλίου 2017 27 Νοεμβρίου 2017
There's a Sponge in My Soup Οι Χίπηδες το Προτιμούν Ζεστό 7 Νοεμβρίου 2017
219 Man Ray Returns Η Επιστροφή του Άνδρα Ακτίνα 30 Σεπτεμβρίου 2017 13 Δεκεμβρίου 2017
Larry the Floor Manager Ποτέ Χωρίς Καβουροπάττυ
220 The Legend of Boo-Kini Bottom Ο Θρύλος του Βυθού του Μπου-Κίνι 13 Οκτωβρίου 2017 15 Νοεμβρίου 2017
221 No Pictures Please Ο Πάτρικ Ξεναγός 6 Νοεμβρίου 2017 19 Μαρτίου 2018
Stuck on the Roof Ο Μπομπ Φοβάται τα Ύψη
222 Krabby Patty Creature Feature Το Εξελιγμένο Καβουροπάττυ 21 Οκτωβρίου 2017 20 Μαρτίου 2018
Teacher's Pests Ανταγωνισμός στα Θρανία
223 Sanitation Insanity Σκουπίδια Παντού 7 Μαΐου 2018 25 Μαΐου 2018
Bunny Hunt Κυνήγι Κουνελιών 30 Μαρτίου 2018
224 Squid Noir Ο Ντετέκτιβ της Τζαζ 10 Νοεμβρίου 2017 21 Μαρτίου 2018
Scavenger Pants Κυνήγι Θησαυρού 9 Νοεμβρίου 2017
225 Cuddle E. Hugs Φ. Αγκαλίτσας 8 Νοεμβρίου 2017 22 Μαρτίου 2018
Pat the Horse Θέλω να Γίνω Άλογο 2 Δεκεμβρίου 2017
226 Chatterbox Gary Ο Φλύαρος Γκάρυ 12 Φεβρουαρίου 2018 23 Μαρτίου 2018
Don't Feed the Clowns Μην Ταΐζετε τους Κλόουν 16 Μαρτίου 2018
227 Drive Happy Ξέγνοιαστη Οδήγηση 13 Φεβρουαρίου 2018 26 Μαρτίου 2018
Old Man Patrick Ο Γεροπάτρικ 14 Φεβρουαρίου 2018
228 Fun-Sized Friends Λιλιπούτειοι Φίλοι 15 Φεβρουαρίου 2018 27 Μαρτίου 2018
Grandmum's the Word Τα Γενέθλια της Γιαγιάς Πλανκτόν 16 Φεβρουαρίου 2018
229 Doodle Dimension Αφηρημένη Διάσταση 9 Μαρτίου 2018 11 Σεπτεμβρίου 2018
Moving Bubble Bass Η Μετακόμιση του Μπαμπλ Μπας 16 Μαρτίου 2018
230 High Sea Diving Βουτιά στα Ρηχά 6 Απριλίου 2018 12 Σεπτεμβρίου 2018
Bottle Burglars Διαρρήκτες Μπουκαλιών 13 Απριλίου 2018
231 My Leg! Το Πόδι μου! 8 Μαΐου 2018 13 Σεπτεμβρίου 2018
Ink Lemonade Μελανολεμονάδα 9 Μαΐου 2018
232 Mustard O' Mine Μα τη Μουστάρδα 10 Μαΐου 2018 29 Σεπτεμβρίου 2018
Shopping List Η Λίστα με τα Ψώνια 24 Σεπτεμβρίου 2018
233 Whale Watching Παρακολούθηση Φαλαινών 6 Αυγούστου 2018 14 Σεπτεμβρίου 2018
Krusty Kleaners Τραγανοί Καθαριστές 7 Αυγούστου 2018
234 Patnocchio Πατνόκιο 8 Αυγούστου 2018 17 Σεπτεμβρίου 2018
ChefBob Σεφ-Μπομπ 9 Αυγούστου 2018
235 Plankton Paranoia Πλανκτονεμμονή 26 Σεπτεμβρίου 2018 14 Ιανουαρίου 2019
Library Cards Το Διάβασμα Κάνει Καλό 25 Σεπτεμβρίου 2018
236 Call the Cops Φωνάξτε την Αστυνομία 27 Σεπτεμβρίου 2018 15 Ιανουαρίου 2019
Surf N' Turf Καράβι σε Μπουκάλι 11 Νοεμβρίου 2018
237 Goons on the Moon Βόλτα στο Φεγγάρι 25 Νοεμβρίου 2018 21 Δεκεμβρίου 2018
238 Appointment TV Ραντεβού με την Τηλεόραση 28 Οκτωβρίου 2018 16 Ιανουαρίου 2019
Karen's Virus Ο Ιός της Κάρεν 4 Νοεμβρίου 2018
239 The Grill is Gone Το Γκριλ Χάθηκε 21 Οκτωβρίου 2018 17 Ιανουαρίου 2019
The Night Patty Το νυχτοπάττυ
240 Bubbletown Η Φουσκόπολη 28 Οκτωβρίου 2018 18 Ιανουαρίου 2019
Girls' Night Out Βραδιά για Κορίτσια 4 Νοεμβρίου 2018
241 Squirrel Jelly Το Κυνήγι της Τσούχτρας 18 Νοεμβρίου 2018 21 Ιανουαρίου 2019
The String Η Κλωστή

Δωδέκατος (2018-παρόν)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

# Τίτλος Προβολή
Αγγλικά Ελληνικά ΗΠΑ Ελλάδα
242 FarmerBob 11 Νοεμβρίου 2018
Gary & Spot 27 Ιουλίου 2019
243 The Nitwitting 13 Ιανουαρίου 2019
The Ballad of Filthy Muck 20 Ιανουαρίου 2019
244 The Krusty Slammer 27 Ιανουαρίου 2019
Pineapple RV
245 Gary's Got Legs 27 Ιουλίου 2019
King Plankton 22 Ιουνίου 2019
246 Plankton's Old Chum
Stormy Weather 22 Ιουνίου 2019
247 Swamp Mates
One Trick Sponge
248 The Krusty Bucket 10 Αυγούστου 2019
Squid's on a Bus
249 Sandy's Nutty Nieces 29 Ιουνίου 2019
Insecurity Guards
250 Broken Alarm 6 Ιουλίου 2019
Karen's Baby 10 Αυγούστου 2019
251 Shell Games
Senior Discount 6 Ιουλίου 2019
254 SpongeBob's Big Birthday Blowout Τα Γενέθλια του Μπομπ Σφουγγαράκη 12 Ιουλίου 2019 13 Ιουλίου 2019[1]
255

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «20 χρόνια Μπομπ Σφουγγαράκης». Nickelodeon Greece. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 13 Ιουλίου 2019. Ανακτήθηκε στις 17 Αυγούστου 2019. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]