Κατάλογος έργων του Ονορέ Ντωμιέ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η σελίδα αυτή περιέχει εικονογραφημένο κατάλογο των έργων του Ονορέ Ντωμιέ.

Πίνακας Τίτλος Χρονολογία Τεχνική και Διαστάσεις (σε εκατ.) Χώρος Παρατηρήσεις
Honoré Daumier - On a Bridge at Night - Google Art Project.jpg Στη γέφυρα τη νύχτα μεταξύ 1845-1848 λάδι σε ξύλο Ουάσινγκτον, The Phillips Collection
Honoré Daumier - To the Street - Google Art Project.jpg Στο δρόμο μεταξύ 1840-1850 λάδι σε ξύλο Ουάσινγκτον, The Phillips Collection
Daumier République.jpg Η Δημοκρατία 1848 λάδι σε καμβά
73 × 60 cm
Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Honoré Daumier - The Uprising (L'Emeute) - Google Art Project.jpg Η εξέγερση 1848 ή αργότερα λάδι σε καμβά Ουάσινγκτον, The Phillips Collection
Honoré Daumier - Wandering Saltimbanques - WGA5956.jpg Περιπλανώμενοι σαλτιμπάγκοι μεταξύ 1847-1850 λάδι σε ξύλο
33×25 cm
Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
Honoré Daumier 019.jpg Ecce homo (Ίδε ο άνθρωπος) 1850 λάδι σε καμβά
163 × 130 cm
Έσσεν, Museum Folkwang
Honoré Daumier 002.jpg Λουόμενες μεταξύ 1855-1860 λάδι σε καμβά
33 × 24,5 cm
Τρουά, collection P. Lévy
Honoré Daumier 015.jpg Κωμωδία υδατογραφία
26,6 × 36,7 cm
Honoré Daumier 025.jpg Μαρία Μαγδαληνή λάδι σε καμβά
41 × 33 cm
ιδιωτική συλλογή
Honoré Daumier 035.jpg Δύο δικηγόροι λάδι σε ξύλο
34 × 26 cm
Λυών, Musée des beaux-arts
Honoré Daumier - Theater Audience - Google Art Project.jpg Το κοινό του θεάτρου μεταξύ 1856-60 λάδι σε ξύλο
23,6 × 32,7
Τόκιο, Εθνικό Μουσείο Δυτικής Τέχνης
Honoré Daumier 006.jpg Ο συλλέκτης χαλκογραφιών μεταξύ 1857-1860 λάδι σε καμβά
41 × 33 cm
Παρίσι, Petit Palais, Musée des beaux-arts de la ville de Paris
Daumiertroisjuges.jpg Τρεις δικαστές συσκέπτονται περί το 1860 λάδι σε ξύλο
10,5 x 15 cm
Honoré Daumier - A Meeting of Lawyers - Google Art Project.jpg Συνάντηση δικηγόρων μεταξύ 1858-1862 λάδι σε ξύλο
18,4 x 23,8
Χιούστον, Museum of Fine Arts
Honoré Daumier - Scene from a Comedy - WGA05959.jpg Σκηνή κωμωδίας μεταξύ 1858-1862 λάδι σε ξύλο
33 × 25 cm
Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Honoré Daumier - The Drama - WGA5961.jpg Το δράμα 1860 λάδι σε καμβά
98 × 90
Μόναχο, Neue Pinakothek
Le Malade imaginaire.jpg Ο κατά φαντασίαν ασθενής μεταξύ 1860-1862 λάδι σε ξύλο
26,7 × 35,2 cm
Φιλαδέλφεια, Museum of Art
Honoré Daumier (French, Marseilles 1808–1879 Valmondois) - The Third-Class Carriage - Google Art Project.jpg Βαγόνι τρίτης θέσης μεταξύ 1862–64 λάδι σε καμβά
65,4 × 90,2 cm
Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Honoré Daumier - The Laundress - Google Art Project.jpg Η πλύστρα περί το 1863 λάδι σε ξύλο
49 × 33
Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Honoré Daumier - En dehors de la boutique du marchand d'estampes (1860-1863).jpg Έξω από το κατάστημα των χαρακτικών μεταξύ 1860-1863 λάδι σε ξύλο
49,53 × 40,01 cm
Ντάλλας, Museum of Art
Honoré Daumier 032.jpg Οι παίκτες του σκακιού 1863 λάδι σε καμβά
24 × 32 cm
Παρίσι, Petit Palais, Musée des beaux-arts de la ville de Paris
Honoré Daumier - The Strong Man - Google Art Project.jpg Ο δυνατός άντρας περί το 1865 λάδι σε ξύλο Ουάσινγκτον, The Phillips Collection
Advice to a Young Artist by Honoré Daumier c1865-68.jpg Συμβουλές σε νέο καλλιτέχνη μεταξύ 1865-68 λάδι σε καμβά
41,3 × 33 cm
Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
Honoré Daumier 030.jpg Σαλτιμπάγκοι αναπαυόμενοι 1866 λάδι σε καμβά
54 × 62 cm
Current location Norton Simon Museum
Honoré Daumier - Don Quichotte et Sancho Pansa - Google Art Project.jpg Δον Κιχώτης και Σάντσο Πάντσα 1866 ή 1868 λάδι σε καμβά
78 × 120
Βερολίνο, Άλτε Νατσιονάλγκαλερί
Don Quichotte Honoré Daumier.jpg Δον Κιχώτης και Σάντσο Πάντσα περί το 1868 λάδι σε καμβά
51 × 32 cm
Μόναχο, Neue Pinakothek
Christus en zijn discipelen Rijksmuseum SK-A-1869.jpeg Ο Χριστός μεταξύ των Μαθητών 1869 λάδι σε καμβά
65 × 81 cm
Άμστερνταμ, Ρέικσμουζεουμ
Honoré Daumier - Crispin and Scapin - WGA05960.jpg Crispin και Scapin μεταξύ 1858-1860 λάδι σε καμβά
61 × 82 cm
Παρίσι, Μουσείο Ορσέ από την κωμωδία του Μολιέρου Les fourberies de Scapin
Brooklyn Museum - The Two Colleagues (Lawyers) (Les deux confrères Avocats) - Honoré Daumier.jpg Συνάδελφοι δικηγόροι μεταξύ 1865-1870 μεικτή τεχνική
25,7 × 19,1 cm
Νέα Υόρκη, Brooklyn Museum
Honoré Daumier - The Painter at His Easel - Google Art Project.jpg Ο ζωγράφος μπροστά στο καβαλέτο του περί το 1870 λάδι σε ξύλο
34 × 26,4 cm
Ουάσινγκτον, The Phillips Collection