Συζήτηση:Ιερά Μονή Βελανιδιάς: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Μοναστήρι και οικισμός
Ετικέτα: επεξεργασία κώδικα 2017
 
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Ιστορικό Μοναστήρι της Καλαμάτας και οικισμός στην απογραφή.
Ιστορικό Μοναστήρι της Καλαμάτας και οικισμός στην απογραφή.
Προτείνεται η αναφορά των σχετικών με τον οικισμό στην [[Καλαμάτα]] και διατήρηση σε ξεχωριστό λήμμα των σχετικών με το ιστορικό μοναστήρι, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επανάσταση του 1821 και όχι μόνον.
Προτείνεται η αναφορά των σχετικών με τον οικισμό στην [[Καλαμάτα]] και διατήρηση σε ξεχωριστό λήμμα των σχετικών με το ιστορικό μοναστήρι, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επανάσταση του 1821 και όχι μόνον. {{ανυπόγραφο|Jm}}

:{{ping|Jm}} Είχα επισημάνει την ύπαρξη των δύο λημμάτων για το ίδιο θέμα στη σελίδα συζήτησης του άλλου λήμματος. Νομίζω ότι η σελίδα [[Μονή Βελανιδιάς Μεσσηνίας]] πρέπει να ανακατευθύνει εδώ και να συγχωνευθεί και το περιεχόμενο χωρίς να γίνει κάποια προσθήκη σε άλλο λήμμα (πχ. στο Δήμο Καλαμάτας). --[[Χρήστης:C messier|C]] [[Συζήτηση χρήστη:C messier|Messier]] 14:30, 28 Ιουλίου 2021 (UTC)

Έκδοση από την 14:30, 28 Ιουλίου 2021

Ιστορικό Μοναστήρι της Καλαμάτας και οικισμός στην απογραφή. Προτείνεται η αναφορά των σχετικών με τον οικισμό στην Καλαμάτα και διατήρηση σε ξεχωριστό λήμμα των σχετικών με το ιστορικό μοναστήρι, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επανάσταση του 1821 και όχι μόνον. ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Jm (συζήτησησυνεισφορά) .

@Jm: Είχα επισημάνει την ύπαρξη των δύο λημμάτων για το ίδιο θέμα στη σελίδα συζήτησης του άλλου λήμματος. Νομίζω ότι η σελίδα Μονή Βελανιδιάς Μεσσηνίας πρέπει να ανακατευθύνει εδώ και να συγχωνευθεί και το περιεχόμενο χωρίς να γίνει κάποια προσθήκη σε άλλο λήμμα (πχ. στο Δήμο Καλαμάτας). --C Messier 14:30, 28 Ιουλίου 2021 (UTC)[απάντηση]