Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Καλαθοσφαίριση/Επιμέλεια

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η σελίδα αυτή είναι μέρος της Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Καλαθοσφαίριση και παρουσιάζει τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επιμεληθείτε ένα λήμμα σχετικό με την καλαθοσφαίριση, το οποίο έχει επισυμανθεί ως λήμμα που χρειάζεται επιμέλεια.

Δημιουργία λημμάτων[επεξεργασία κώδικα]

Τα λήμματα τα οποία χρειάζεται να δημιουργηθούν παρουσιάζονται στη Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Καλαθοσφαίριση/Επιθυμητά λήμματα. Μπορείτε να βοηθήσετε δημιουργώντας ένα από τα λήμματα αυτά ή κάποιο άλλο λήμμα. Πριν δημιουργήσετε ένα νέο λήμμα καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε ένα από τους οδηγούς μορφοποίησης.

Επέκταση λημμάτων[επεξεργασία κώδικα]

Τα λήμματα τα οποία χρειάζονται επέκταση παρουσιάζονται στην Κατηγορία:Καλαθοσφαίριση-επέκταση. Μπορείτε να βοηθήσετε επιλέγοντας ένα λήμμα από την κατηγορία αυτή, να το επεκτείνεται και ακολούθως να αφαιρέσετε το πρότυπο {{καλαθοσφαίριση-επέκταση}} από το λήμμα.

Προσθήκη κουτιών πληροφοριών[επεξεργασία κώδικα]

Τα λήμματα βιογραφίας καλθοσφαιριστών/ομάδων/πρωταθλημάτων που χρειάζονται κουτί πληροφοριών παρουσιάζονται στην Κατηγορία:Καλαθοσφαίριση-κουτί. Τοποθετούνται στην κατηγορία αυτή με τη χρήση της παραμέτρου {{καλαθοσφαίριση-κουτί}}.

Μπορείτε να βοηθήσετε τοποθετώντας το κατάλληλο κουτί στο λήμμα και ακολούθως να αφαιρέσετε την παράμετρο {{καλαθοσφαίριση-κουτί}}. Μπορείτε να συμβουλευτείτε ένα από τους οδηγούς μορφοποίησης. Μία λίστα των προτύπων αυτών βρίσκεται στη σελίδα Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Καλαθοσφαίριση/Πρότυπα.

Προσθήκη εικόνων[επεξεργασία κώδικα]

Τα λήμματα στα οποία έχει ζητηθεί η προσθήκη εικόνων, φωτογραφιών ή διαγραμμάτων σε αυτά παρουσιάζονται στην κατηγορία Κατηγορία:Λήμματα καλαθοσφαίρισης για τα οποία ζητήθηκε εικόνα.

Λήμματα που χρειάζονται προσοχή από ειδικό[επεξεργασία κώδικα]

Τα λήμματα που χρειάζονται προσοχή από ειδικό σε ένα θέμα σχετικό με την καλαθοσφαίριση παρουσιάζονται στην Κατηγορία:Λήμματα καλαθοσφαίρισης που χρειάζονται προσοχή από ειδικό. Τα λήμματα τοποθετούνται στην κατηγορία αυτή με τη χρήση της παραμέτρου {{ειδικός-Καλαθοσφαίριση}}.

Διόρθωση νεκροί εξωτερικοί σύνδεσμοι[επεξεργασία κώδικα]

Μερικοί εξωτερικοί σύνδεσμοι που χρησιμοποιούνται ως πηγές στα λήμματα, στην πορεία του χρόνου γίνονται ανενεργοί. Αν εντοπίσετε ένα τέτοιο σύνδεσμο σε ένα λήμματα προσθέστε το σύνδεσμο {{Dead link basketball}} που θα ειδοποιήσει άλλους συντάκτες ότι ο σύνδεσμος είναι νεκρός. Μπορείτε επίσης να διορθώσετε το σύνδεσμο (αν έχει πρόβλημα στη σύνταξη) ή να τον αντικαταστήσετε. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε Βικιπαίδεια:Νεκροί εξωτερικοί σύνδεσμοι. Σε περίπτωση που μετά τη διόρθωση σας δεν υπάρχει πλέον νεκρός σύνδεσμος στο λήμμα, αφαιρέστε το σύνδεσμο {{Dead link basketball}}. Τα καλαθοσφαιρικά λήμματα που περιέχουν νεκρούς εξωτερικούς συνδέσμους περιλαμβάνονται στην κατηγορία Κατηγορία:Σελίδες καλαθοσφαίρισης με νεκρούς συνδέσμους.

Επισήμανση λημμάτων[επεξεργασία κώδικα]

Στα λήμματα που είναι σχετικά με την καλαθοσφαίριση και ανήκουν στο πεδίο της Επιχείρησης Καλαθοσφαίριση πρέπει τα τοποθετείται το πρότυπο {{Επιχείρηση Καλαθοσφαίριση}} στη σελίδα συζήτησης τους. Η προσθήκη του προτύπου βοηθά τα μέλη της επιχείρησης να εργάζονται σε αυτά και να διαχειρίζονται τα χιλιάδες λήμματα της επιχείρησης. Η χρήση των πεδίων του προτύπου βοηθά στην οργάνωση των λημμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες και ενεργοποίηση διαφόρων παραμέτρων δείτε σελίδα συζήτησης για οδηγίες.

Κατηγορίες λήμματος[επεξεργασία κώδικα]

Στα λήμματα τα οποία δεν υπάρχουν οι κατάλληλες κατηγορίες ή υπάρχουν λανθασμένες μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Μπορείτε να συμβουλευτείτε την Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Καλαθοσφαίριση/Κατηγορία.