Βασίλης Πατσατζόγλου

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Βασίλης Πατσατζόγλου
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση10  Απριλίου 1994
Ξάνθη
Χώρα πολιτογράφησηςΕλλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΕλληνικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταποδοσφαιριστής

Ο Βασίλης Πατσατζόγλου (γεν. Ξάνθη, 10 Απριλίου 1994) είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σαν αμυντικός.

Επίσης ποδοσφαιριστής είναι ο θείος του, Χρήστος Πατσατζόγλου, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες για ενάμιση χρόνο, στον Ηρακλή Ψαχνών.

Καριέρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Την σταδιοδρομία του ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Skoda Ξάνθης. Το καλοκαίρι του 2013 αποκτήθηκε από τη Νίκη Βόλου,[1] ενώ στη συνέχεια αποκτήθηκε από τον Ηρακλή Ψαχνών τον Ιανουάριο του 2014, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο. Το 2015 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή στον Πανιώνιο,[2] με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε 2 χρονιές και έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής, σημειώνοντας συνολικά 10 συμμετοχές.[3] Τον Σεπτέμβριο του 2017 πήρε μεταγραφή στον Ιωνικό Νίκαιας[4] και τον Ιανουάριο του 2018 αποκτήθηκε από τον Α.Ο. Αιγάλεω.[5][6] Τον Ιούλιο του 2018 αποκτήθηκε από τον Α.Ο. Τρικάλων,[7] όμως έπειτα από 3 μήνες έμεινε ελεύθερος από την ομάδα των Τρικάλων.[8] Τον Σεπτέμβριο του 2018 επέστρεψε στον Ιωνικό Νίκαιας,[9][10] με τη φανέλα του οποίου επικράτησε στα μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής και κέρδισε την άνοδο.[11]

Τον Οκτώβριο του 2019 έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Νίκαιας και πήρε μεταγραφή στον Φωστήρα.[12][13] Ακολούθως αγωνίστηκε στην Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας Ασπροπύργου και το καλοκαίρι του 2021 μεταγράφηκε στην Προοδευτική.

Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

]