Συζήτηση χρήστη:Παναγιώτης Κουνταρδάς

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Παναγιώτης Κουνταρδάς, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια! 

Στα άρθρα δεν υπογράφουμε για τον απλούστατο λόγο οτι στη Βικιπαίδεια τις περισσότερες φορές τα άρθρα είναι έργα συλλογικής δουλειάς. Η προσφορά σου φαίνεται στο ιστορικό του άρθρου.--Diu 21:49, 25 Ιουλίου 2007 (UTC)[απάντηση]

Σχετικά με την αφαίρεση της υπογραφής σου από το άρθρο Τρεμπλ. Όπως θα έχεις ίσως προσέξει, δίπλα στο "επεξεργασία", πάνω-πάνω στις σελίδες, υπάρχει η ένδειξη "ιστορικό". Εκεί φαίνεται ποιός συνεισέφερε τι, χωρίς δυνατότητα αλλαγής ή πλαστογραφίας. Αντίθετα, στις σελίδες των άρθρων, ο οποιοσδήποτε μπορεί να αλλάξει και την υπογραφή και το περιεχόμενο. Για παράδειγμα, είναι σύνηθες φαινόμενο ο βανδαλισμός σελίδων: Αν κάποιος σβήσει τα όσα έχει τώρα το Τρεμπλ και αφήσει υβριστικούς χαρακτηρισμούς χωρίς να πειράξει την υπογραφή σου, θα φαίνεται ότι το όνομά σου κάτω από βανδαλισμό. Για τους λόγους αυτούς, δεν υπογράφουμε μέσα στα άρθρα, όπως θα έχεις ίσως προσέξει και αναρωτηθεί γιατί.

Όσο για την ιδιοκτησία των άρθρων: Ότι γράφουμε εδώ ανήκει σε όλους με μόνο περιορισμό να πουν που το βρήκαν όσοι τα χρησιμοποιήσουν. Αν διαφωνείς, καλό θα ήταν να σταματήσεις άμεσα. --Focal Point 16:39, 26 Ιουλίου 2007 (UTC)[απάντηση]