Συζήτηση χρήστη:Γιάννης Κόλλιας

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Πιστευεις πως πρεπει να γινει αλφαβητικα η κατηγοριοποιηση στην τεχνολογια; kafrileontas

όχι, απλά ότι πρέπει να υπάρχουν κατηγορίες και να λινκάρονται από την κύρια σελίδα Γιάννης Κόλλιας 21:38, 20 Μαρτ. 2005 (UTC)

γιατί η Η Wikipedia κατά θέμα έγινε redirect στη Μηχανή ?

διότι το περιεχόμενό του άρθρου ήταν το αρθρο μηχανή και έκανα μετακίνηση ενώ δεν πρόσεξα ότι κανει αυτόματα και redirect. μόλις το διόρθωσα Γιάννης Κόλλιας 22:24, 22 Μαρτ. 2005 (UTC)

Ποια προταση σου δεν απαντηθηκε στην Αγορα? Μηπως αυτο με την διαφήμιση και την προώθηση της Βικιπαιδειας σε μελη εξειδικευμενα σε καποια αρθρα? Μου αρεσε πολυ η ιδεα. Βασικα ειμαι συμφωνος σε καθε τι προοωθει την Βικιπαιδεια και την διαφημιζει. Εννοειται ομως πως πρεπει να υπαρχει ποιοτικη διαφημιση για να εχουμε και ποιοτικους αρθρογραφους. Επαναδιατυπωσε την ιδεα σου στο τελος της αγορας και ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρξουν γνωμες. (Καποιοι μπορει να μην το ειχαν προσεξει-π.χ. εγω!). --Nakos2208 18:46, 6 Ιουν. 2005 (UTC)

Είδα κι εγώ την πρόταση, παρότι δεν απάντησα. Μάλιστα, επειδή τυχαίνει να δουλεύω σε πανεπιστημιακό χώρο, προσπαθώ να ενημερώσω για τη Βικιπαίδεια μερικούς διδακτορικούς και καθηγητές, νέους κυρίως (εννοώ σε ηλικία). Το πρόβλημα είναι ότι οι κάπως μεγαλύτεροι δεν είναι και τόσο ενθουσιώδεις με το ιντερνετ και έχουν και πρακτικές δυσκολίες στη χρήση του. Επιπλέον, δύσκολα βρίσκουν και το χρόνο. Νομίζω ωστόσο ότι μπορεί να γίνει σπουδαία δουλειά από τους φοιτητές, και θα ήταν καλή ιδέα αν μπορούσαμε να τραβήξουμε την προσοχή καλών φοιτητών από διάφορους τομείς. Είμαι σίγουρος ότι κι άλλοι εδώ στη Βικιπαίδεια έχουν επαφή με τα πανεπιστήμια και, αν ενημερώσουν τους συμφοιτητές ή γνωστούς τους, σίγουρα θα επεκταθούμε. --Diderot 19:11, 6 Ιουν. 2005 (UTC)

There is a poll in the talk page of the English article of Macedonian Slavs here:

http://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Macedonian_Slavs#The_poll

Some people are lobbying for changing the article's name to Macedonian without any qualifier. As it seems, a number of these people come from the Macedonian/Macedonian Slav wikipedia project. It seemed only fair to attract the attention of people possibly from the other side of the story too .I hope that this message is of interest to you, if not please accept my apologies.

Είδα ότι έχεις δηλώσει ως διαθέσιμος για μεταφράσεις από τα γαλλικά. Μπορείς να μεταφράσεις το Ονομασία και Λειτουργία από το Βικιπαίδεια:Bots και να το βάλεις εδώ όπως κάναμε στα αγγλικά και γερμανικά; Ευχαριστώ. —Geraki 2005-09-20 T 16:09 Z