Συζήτηση Βικιπαίδεια:Μην αναστατώνετε τη Βικιπαίδεια για να υποστηρίξετε την άποψή σας

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

διάσπαση ή αναστάτωση;[επεξεργασία κώδικα]

αυτό νομίζω δεν στέκει.

  • Κανείς ούτε παραδέχεται ούτε μπορεί να του αποδοθεί ποτέ ο σκοπός της αναστάτωσης. Αν μείνει έτσι αφήνει παραθυράκι για αγνόηση της οδηγίας.
  • Υπάρχουν τακτικές που δεν προκαλούν αναστάτωση με την έννοια του ότι οι συντάκτες που τις εφαρμόζουν χρησιμοποιούν ευγενικούς τρόπους, επικαλούνται την πολιτική και αφήνουν χρόνο για να μην προκαλούν την αναστάτωση υπό μορφή τρολαρίσματος. Περί αυτού λοιπόν ο λόγος, η διάσπαση της συναίνεσης με τακτικές, όπως δηλαδή γράφεται στην αγγλική.

Νομίζω πρέπει να επαναφερθεί.   ManosHacker 07:50, 4 Απριλίου 2014 (UTC)[απάντηση]

Ευχαριστώ για τις γλωσσικές διορθώσεις καταρχήν. Όσον αφορά την επισήμανσή σου, νομίζω ότι είναι εντάξει ως έχει. Φυσικά και μπορεί να αποδοθεί σκοπός αναστάτωσης, ειδικά όταν συζητείται η συμπεριφορά έμπειρων χρηστών των οποίων είναι γνωστό το modus operandi αλλά και ο βαθμός κατανόησης των πολιτικών και της λειτουργίας της κοινότητας. Αν, ας πούμε, εγώ αύριο με τη Χ αφορμή δημιουργήσω 200 λήμματα των πέντε λέξεων σε δυο ώρες, δεν νομίζω να σκεφτούν και πολλοί ότι αυτή είναι μια θετική ενέργεια :) Αν εννοείς το sway, αποδίδεται με το προηγούμενο ρήμα το οποίο προτιμώ. Σκοπός δεν είναι μόνο η διάσπαση της συναίνεσης, αλλά και η απαξίωσή της ορισμένες φορές. Βέβαια κάποιες φορές, το κίνητρο μπορεί να είναι απλή πικρία. - Badseed απάντηση 00:56, 8 Απριλίου 2014 (UTC)[απάντηση]