Συζήτηση:Τάκης Λαζαρίδης

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Αυτο δεν ειναι λημμα εγκυκλοπαιδειας[επεξεργασία κώδικα]

καλο για την metapediα και τη χρυση αυγη ? ισως. για ιστορικη εγκυκλοπαίδεια δεν ειναι

Εξαρτάται αν το κρίνει κάποιος με τα κομματικά Γυαλιά του περισούανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη BOTSAS IOANNHS (συζήτησησυνεισφορά) .


θα προσπαθησω να το βελτιωσω Ιπποκράτης2020 (συζήτηση) 12:49, 20 Σεπτεμβρίου 2020 (UTC)[απάντηση]

"Μίκη, αντί να θρηνούμε για τις αγριότητες του εμφυλίου και να επιδιώκουμε "ρεβάνς", αντί να παριστάνουμε τους κήνσορες και τους τιμητές, θα πρέπει να κρύψουμε το πρόσωπο από ντροπή και να κλάψουμε πικρά για το αδικοχυμένο αίμα των δικών μας αλλά και των αδελφών μας της άλλης πλευράς. Κι όμως, θα μπορούσες Μίκη να οργανώσεις μια πραγματικά εθνική γιορτή στην Μακρόνησο. Μία γιορτή εθνικής συναδέλφωσης και συμφιλίωσης. Όπου θα καλούσες να παραστούν όλοι. Και οι δικοί μας αλλά και οι "άλλοι". Οι συγγενείς της Ελένης Γκατζογιάννη και του Χρήστου Λαδά. Τα αδέλφια και τα παιδιά όχι μόνο των δικών μας μαχητών αλλά και των χιλιάδων ανδρών και αξιωματικών του ελληνικού στρατού που έπεσαν στον Γράμμο και στο Βίτσι για να παραμείνει η χώρα μας ελεύθερη και δημοκρατική. Σ' αυτή την γιορτή, Μίκη, θα τραγουδούσαμε και θα κλαίγαμε μαζί, θα ταξιδεύαμε σ' έναν κόσμο αγάπης και αδελφοσύνης με τα φτερά της υπέροχης μουσικής σου. Κι όρκο βαρύ θα παίρναμε ότι ποτέ πια δεν θα σηκώναμε όπλα εναντίον αλλήλων. Σ' αυτή την γιορτή, Μίκη, θα μπορούσες να υψωθείς σε εθνική μορφή, σε πανελλήνιο σύμβολο ενότητας και συμφιλίωσης. Δεν το έπραξες. Προτίμησες να περιχαρακωθείς στο ιδεολογικό και πολιτικό γκέτο της χρεωκοπημένης και ανυπόληπτης αριστεράς, αυτής που τόσες συμφορές προκάλεσε στον τόπο με την ανεύθυνη και τυχοδιωκτική πολιτική της. Δεν είναι κρίμα, Μίκη;" [εκκρεμεί παραπομπή]http://users.uoa.gr/~nektar/history/3contemporary/celebration_makronissos.htm


Δεν εχω βρεί ούτε μία πηγή για αυτό το απόσπασμα εκτος απο κάτι ακροδεξια σαιτ (egrammes πχ)

Μην ψεύδεσε http://users.uoa.gr/~nektar/history/3contemporary/celebration_makronissos.htm ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη BOTSAS IOANNHS (συζήτησησυνεισφορά) .

χωρια ότι αυτο που λεει ο λαζαριδης είναι εντελως λαθος για το θεοδωρακη

δίνω δύο βδομάδες για να τεκμηριωθεί αλλιώς θα διαγραφεί ως ατεκμηρίωτο (και κατ εμε προπαγανδιστικό) κείμενο Ιπποκράτης2020 (συζήτηση) 10:57, 28 Σεπτεμβρίου 2020 (UTC)[απάντηση]

το διεγραψα τελικα και εβαλα και πηγη . οποιος διαφωνεί , ας μου πει γιατι.Ιπποκράτης2020 (συζήτηση) 15:07, 28 Σεπτεμβρίου 2020 (UTC)[απάντηση]

Τάκης Λαζαρίδης[επεξεργασία κώδικα]

Το ότι το κείμενο δεν είναι καλό κατά την δική σου γνώμη δεν αφορα κανεναν. είναι κείμενο του Τακη Λαζαρίδη, τη πάει να πει ότι είναι λάθος αυτό που λεει ο Λαζαρίδης για τον Θεοδωράκη, το λογοκρίνεις μόνο σε καθεστώτα στον σιδηρούν παραπέτασμα ταιριάζει η λογική της κατασυκοφάντησης. η επιστολή του Τ. Λαζαρίδη δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία μαζί με την απάντηση του Μ. Θεοδωράκη το 2003. πως είναι δυνατόν άνθρωποι που αντιπροσωπεύουν ακραίες φωνές αποκλεισμού να έχουν την δυνατότητα να κάνουν διορθώσεις στην Βικιπαιδεια http://users.uoa.gr/~nektar/history/3contemporary/celebration_makronissos.htmανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη BOTSAS IOANNHS (συζήτησησυνεισφορά) 20:57, 7 Νοεμβρίου 2020‎.


Θα απαντήσω σε μια-δύο ώρες , δώστε μου λίγο χρόνο @BOTSAS IOANNHS: Και παρακαλώ να υπογράφετε τις δηλώσεις σας, τα προσβλητικά σχόλια σας θα τα αναλύσω πιο μετα , όταν θα έχω χρόνο Ιπποκράτης2020 (συζήτηση) 12:20, 8 Νοεμβρίου 2020 (UTC)[απάντηση]




@BOTSAS IOANNHS: Καταρχάς, γεμίσατε το λήμμα με ένα σωρό άχρηστους υπερσυνδέσμους.

  • αναφέρατε ότι " συνεισφέρω στη βικιπαίδεια μέσα από την οπτική γωνία του Περισσού", ενώ δεν έχετε προσθέσει καν τους λόγους (αν υπάρχουν) της μεταστροφής του Λαζαρίδη από κομμουνιστή, σε φανατικό φιλελεύθερο αντικομμουνιστή, ο οποίος χαρακτηρίζει τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ως "Εφάμιλλο του Ζαχαριάδη(!)" , ενώ σχεδόν όλες σας οι επεξεργασίες έχουν αναιρεθεί είτε λόγω έλλειψης εγκυκλοπαιδικότητας, είτε λόγω POV, και με κατηγορείτε εμμέσως ως... Σταλινικό, όταν το πρώτο λήμμα που δημιούργησα, αφορά την δεξιά αντιστασιακή οργάνωση της Κρήτης, Ε.Ο.Κ.!!!!
  • δεν υπάρχει στο λήμμα καμία ΙΣΤΟΡΙΚΗ πηγή που να αναλύει γιατί ο Λαζαρίδης [που ήταν μέλος του ΚΚΕ επί 30 χρόνια ! δηλαδή στα πιο "ζόρικα" χρόνια του κόμματος όταν το ΚΚΕ ήταν ένα σταλινικό κόμμα (εποχή Ζαχαριάδη)] αποφάσισε ΞΑΦΝΙΚΆ το '75 , αφού είχε πλήρως αποκατασταθεί η δημοκρατία να γίνει μαχητής εναντίον του... αριστερού φασισμού
  • Ο Λαζαρίδης αναφέρει ότι ο Θεοδωράκης έχει προτιμήσει να περιχαρακωθεί στο ιδεολογικό και πολιτικό γκέτο της χρεοκοπημένης και ανυπόληπτης Αριστεράς.... Αυτό το σχόλιο αφορά το ίδιο άτομο που πρωτοστάτησε στο εθνικιστικό Μακεδονικό συλλαλητήριο του 2018 και έχει εκλεγεί βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.(!)
  • Τα περί λογοκρισίας λοιπόν, ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ!

Ευχαριστώ για την κατανόηση Ιπποκράτης2020 (συζήτηση) 14:54, 8 Νοεμβρίου 2020 (UTC)[απάντηση]

εντάξει Παύλο, σου ζητώ συγνώμη , δεν ήξερα ότι εσύ άλλαξες την έκδοση Ιπποκράτης2020 (συζήτηση) 15:18, 8 Νοεμβρίου 2020 (UTC)[απάντηση]

Εγώ δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί και πως γράφει κάποιος στην Βικιπεδεια, και πλήρωσα έναν γνωστό για να κάνει το Λήμμα αυτό, ήθελα να τον γράψω κάτι για τον Τάκη Λαζαρίδη σαν ελάχιστο φόρο τιμής γιατί νομίζω ότι μέσα από της λέξεις «ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι» βγαίνει όλο το δράμα του ελληνικού εμφύλιου και φέρνει στην επιφάνεια τα τραγικά λάθη του Κ.Κ. που με το μίσος και το ψέμα θυσίασε τόσες ζωές για το τίποτα ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη BOTSAS IOANNHS (συζήτησησυνεισφορά) 16:28, 8 Νοεμβρίου 2020.


  • Εάν έχετε έρθει στη βικιπαίδεια για να κάνετε τον σταυροφόρο ενάντια στον κομμουνισμό, τότε να σας πληροφορήσω πως βρίσκεστε σε λάθος ιστοσελίδα.
  • Το να θέλετε να αποδώσετε φόρο τιμής(?) στον Λαζαρίδη (μέσω βικιπαίδειας) είναι περίεργο αν όχι λάθος καθώς προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ουδέτερο λήμμα. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι προσωπικές σας πολιτικές πεποιθήσεις και μου είναι παντελώς αδιάφορες, όπως και οι τοποθετήσεις του καθένα μας σε μία εγκυκλοπαίδεια. Το μόνο που ζητώ (όχι εγώ, αλλά η εγκυκλοπαίδεια στην οποία γράφουμε) είναι η δημιουργία ουδέτερου λήμματος, κατι το οποίο είναι εμφανές ότι δεν θέλετε.

Δεν μπορώ να καταλάβω από πού βγαίνει τόσο μίσος. Ο Τάκης Λαζαρίδης γραφεί ο ίδιος μέσα στο βιβλίο του όλα αυτά που γράφω, ποια ιστορική πηγή θα έγραφε ότι ο Τάκης Λαζαρίδης έφυγε από το Κ.Κ. το 1975. Οι πάντες ξέρουν ότι δικάστηκε σε θάνατο το 1952 μαζί με τον Μπελογιάννη, δηλαδή χρειάζεται να βρω και να δημοσιεύσω τα πρακτικά της δίκης. Όσο για τον Μ. Θεοδωράκη που πήγε στο παλλαϊκό συλλαλητήρια για το δίκιο του Ελληνισμού. Το να εκφράσει κάποιος την αντίθεση του σε ένα δημόσιο βήμα όπως είναι η Βικιπαιδια. Εγώ πάντως σε δημόσιο βήμα δεν αναφέρω κάτι, που δεν μου αρέσει για οποιονδήποτε αυτό θα το κάνω στην προσωπική μου ιστοσελίδα (αν έχω) έχω πολλές αντίθετες γνώμες για πρόσωπα στην βικιπαιδεια ποτέ δεν θα γράψω κάτι και ποτέ δεν βάζω ταμπέλες δεν χαρακτηρίζω προσωπικά κάποιον για πολιτικούς λόγους. η καρδιά της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας είναι η ανοχή και προβολή της αντίθετης άποψης για όλα και για Όλουςανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 94.66.58.229 (συζήτησησυνεισφορά) 17:11, 8 Νοεμβρίου 2020‎.